- 21 Nisan 2018
- 8.263
- 30.337
- 548
- 36
Yani bu kitabi ceviren kör olmuştur. Neden kendimize bunu yapiyoruz? Yol yakinken vazgecelimBende bugün alırken doğru bir karar veriyor muyum diye sorguladım kendimi bolca
Son çıkışYani bu kitabi ceviren kör olmuştur. Neden kendimize bunu yapiyoruz? Yol yakinken vazgecelim
en sevdiğim kalınlık senı yerım kıtapcıkBunun kadar uzemez
Buradan bakinca her sey normal
Eki Görüntüle 2766713
Ama yan cevirince aci gercekle karsilasiyorsun
Eki Görüntüle 2766715
Bence bunu bitirenler 4 kitap bitirmis sayılsın
Vallahi okumazsak atiliriz buradan, el mahkum okunacakSon çıkış
kaç kişi okuyacak çok merak ediyorum
çaktırmaAkşam senin gazınla diyete başladım 5 kilo vermem lazım bugunde kitaba başlarım
yaa öfff ona artık 1 ay verip 3 4 kitap sayalım en iyisi dediğin gibiBunun kadar uzemez
Buradan bakinca her sey normal
Eki Görüntüle 2766713
Ama yan cevirince aci gercekle karsilasiyorsun
Eki Görüntüle 2766715
Bence bunu bitirenler 4 kitap bitirmis sayılsın
Aylık 350 sayfa okursak 3 ayda biteryaa öfff ona artık 1 ay verip 3 4 kitap sayalım en iyisi dediğin gibi
Son çıkış
kaç kişi okuyacak çok merak ediyorum
Tabi ki ben okuyacağım. siz de tabi kiVallahi okumazsak atiliriz buradan, el mahkum okunacak
Karamazov Kardeşler'i 18 günde okumuştumAylık 350 sayfa okursak 3 ayda biter
Tabi ki ben okuyacağım. siz de tabi ki
Aslında bende monte cristo kontunun ilk cildini 15 günde bitirdim 750 sayfaydı. Bunu da 20 günde hallederizKaramazov Kardeşler'i 18 günde okumuştum
Sen okumayacak mısınLess-is-More Hey maşallah. Çok büyük cesaret, bir de Rus Edebiyatı. Kolay gele. Aynı duyguları ben de Karamazov Kardeşler için yaşamıştım.
Kim kimeDayakla kitap okutuyorlar yetişin
Kim kime
4 kişi kesin varız gibiKalan sahalar bizimdir
Ben de Durgun Don'a başlayayım dedim ama erteleyeceğim sanırım. Çok üst üste gelecek bu tarz kitaplarbu tehditten sonra 1 şubatta başlıyorum ilk işim anna karenina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?