Çok keyifli okumalarSelam kizlar. Ben de 3 gun once amazondan 4 kitap aldim. Heyecanla bekliyorum. Bu ayin ortak yazarini okuyamayacagim sanirim. Kafam o kadar dolu ki agir kitaplar su an bana hic hitap etmiyor. Dun Son Cüret'e basladim. Icim eziliyor okurken, yasanlar ne kadar agir, ne kadar insanlikdisiKurtulus savasi surecini anlatiyor. Tavsiye ederim okumayanlara.
Yeni aldigim kitaplar;
Kendine ait bir oda-Virginia Woolf (kendisine universitedeki derslerimden asinayim)
Algernon'a cicekler ( C Calcifer tavsiyen uzerine aldim)
Anna Karenina
On bir dakika-Paulo Coelho
evet bir pozitiflik var nihayetindeSonuçta görüyorlar dimiyarı otomatik portal gelince birlikte okuyalım mı @_Reyyan iyi olursa o da katılır belki
Umarım o temizdirDaha bunun görmek kısmı var
Şubatta anna karenina yanında nasıl okuyacaksak artıkUmarım o temizdirşubatta okuyacağız onu da
O değil de yarı otomatik ne yaaaÇok keyifli okumalar
evet bir pozitiflik var nihayetinde
beraber okuyalım çok güzel olur
sdkhfgsdhg fark etmedim desemO değil de yarı otomatik ne yaaaeşim suyun var mı dedi ona yarım dedim buraya da yarı yazmışım
Ben de sevecek gibiyim daha 39.sayfadayım da başka kitaplarını da merak ettim ama alırım Allah ın izniyleİhsan Oktay Anarçok severim
Senin alıntında kaldı ben fark edip düzeltene kadar sen alıntılamıştınsdkhfgsdhg fark etmedim desem
bende diyorum ki nereye yarı/yarım yazmış okuyorum her yeri
Tühh erken davranmışımSenin alıntında kaldı ben fark edip düzeltene kadar sen alıntılamıştın
BendensinŞubatta anna karenina yanında nasıl okuyacaksak artıkacaba çaktırmadan başlasam mı
Akşam senin gazınla diyete başladım 5 kilo vermem lazım bugunde kitaba başlarımBendensin
tunaydın dıyeyım ben
@_Reyyan
@H M
@samdan
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
WunderLost
@Oriana
@iloveme hoş geldin canım
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi inşallah daha iyisindir
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
Polo33
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Samsonn
Algernon'a çiçekler de bir tık üzebilir seni okurkenSelam kizlar. Ben de 3 gun once amazondan 4 kitap aldim. Heyecanla bekliyorum. Bu ayin ortak yazarini okuyamayacagim sanirim. Kafam o kadar dolu ki agir kitaplar su an bana hic hitap etmiyor. Dun Son Cüret'e basladim. Icim eziliyor okurken, yasanlar ne kadar agir, ne kadar insanlikdisiKurtulus savasi surecini anlatiyor. Tavsiye ederim okumayanlara.
Yeni aldigim kitaplar;
Kendine ait bir oda-Virginia Woolf (kendisine universitedeki derslerimden asinayim)
Algernon'a cicekler ( C Calcifer tavsiyen uzerine aldim)
Anna Karenina
On bir dakika-Paulo Coelho
Otomatik Portakal'da ben de varımSonuçta görüyorlar dimiotomatik portal gelince birlikte okuyalım mı @_Reyyan iyi olursa o da katılır belki
TeşekkürlerÖzellikle son birkaç hikaye çok hoşuma gitmişti benimkeyifli okumalar
Bunun kadar uzemezAlgernon'a çiçekler de bir tık üzebilir seni okurken
Bende bugün alırken doğru bir karar veriyor muyum diye sorguladım kendimi bolcaBunun kadar uzemez
Buradan bakinca her sey normal
Eki Görüntüle 2766713
Ama yan cevirince aci gercekle karsilasiyorsun
Eki Görüntüle 2766715
Bence bunu bitirenler 4 kitap bitirmis sayılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?