Sen okumayacak mısın
aynı anda başka kitap okuyabilirsin aslında. Hem böylece daha rahat okursunYok, kesinlikle o kadar kalın bir kitabı bitirecek cesareti bulamıyorum kendimde.Biraz tezcanlıyım, hemen bitsin yenisi gelsin diye düşünüyorum. Daha önceden Dostoyevski'nin Yeraltından Notlar kitabına başlamıştım, onu da yardım bıraktım, o ince kitap bile çok ağır gelmişti, dili vs.
aynı anda başka kitap okuyabilirsin aslında. Hem böylece daha rahat okursun
yeeaaahhhKalan sahalar bizimdir
evet o zaman senlik olmayabilir yarım bırakmaktansa hazır hissedince okumak daha iyiYok, kesinlikle o kadar kalın bir kitabı bitirecek cesareti bulamıyorum kendimde.Biraz tezcanlıyım, hemen bitsin yenisi gelsin diye düşünüyorum. Daha önceden Dostoyevski'nin Yeraltından Notlar kitabına başlamıştım, onu da yardım bıraktım, o ince kitap bile çok ağır gelmişti, dili vs.
dava yı fırsat bulursam okurum, diğer ikisi kesin. bir de körlük vardıŞimdi Şubat ayında ortak okunacak kitaplar
Otomatik Portakal
Dava
Anna Kareninia
bunların hangisine kimler katılacak ?
Şimdi Şubat ayında ortak okunacak kitaplar
Otomatik Portakal
Dava
Anna Kareninia
Varım varım inşaAllahŞimdi Şubat ayında ortak okunacak kitaplar
Otomatik Portakal
Dava
Anna Kareninia
Elimde dava yok diğerlerine katılırım. Davayı alırsam ona da katılırımŞimdi Şubat ayında ortak okunacak kitaplar
Otomatik Portakal
Dava
Anna Kareninia
Monte cristonun 2. Cildi duruyor martta okuruz artık.durgun don güzel miymiş sana yancı mı oldam okurkenBen de Durgun Don'a başlayayım dedim ama erteleyeceğim sanırım. Çok üst üste gelecek bu tarz kitaplar
daha Körlük'ü okumadın mı ?yeeaaahhh
evet o zaman senlik olmayabilir yarım bırakmaktansa hazır hissedince okumak daha iyi
dava yı fırsat bulursam okurum, diğer ikisi kesin. bir de körlük vardı
Görmek diyecektimdaha Körlük'ü okumadın mı ?
Davayı bitiriyorumŞimdi Şubat ayında ortak okunacak kitaplar
Otomatik Portakal
Dava
Anna Kareninia
Savaş ve Barış kıvamında. Bir arkadaş okudu ondan meraklandım ben de. Klasikleri okumayı seviyorumMonte cristonun 2. Cildi duruyor martta okuruz artık.durgun don güzel miymiş sana yancı mı oldam okurken
Şimdi baktım 4 ciltmiş. Yorumlarına bakıyım birde.Savaş ve Barış kıvamında. Bir arkadaş okudu ondan meraklandım ben de. Klasikleri okumayı seviyorum
Ben okumayı bıraktım bu ara beni bi dövseniz keşke
Mehfam
H M
@samdan
Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme hoş geldin canım
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi inşallah daha iyisindir
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Samsonn
Anna kareninia yı da almıştım sizle okurum diye ona diyet elimdekiler bitirsem keşkeŞimdi Şubat ayında ortak okunacak kitaplar
Otomatik Portakal
Dava
Anna Kareninia
Kim secti bunu?yaa öfff ona artık 1 ay verip 3 4 kitap sayalım en iyisi dediğin gibi
Ortak kitap bu canim, ben secmedim, zorla sectirildimLess-is-More Hey maşallah. Çok büyük cesaret, bir de Rus Edebiyatı. Kolay gele. Aynı duyguları ben de Karamazov Kardeşler için yaşamıştım.
Ben anna kareninaya katilacagim, katilmaz olaydimŞimdi Şubat ayında ortak okunacak kitaplar
Otomatik Portakal
Dava
Anna Kareninia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?