Tutunamayanlar 722 sayfa, anna Karenina 1070 falan üstüne bir o kadar daha gelirse son kaçınılmazOkumadan soğutmayayım dedim. Benim yüzümden zirvede bırakacaklar dedim
Oğuz Atay'ı kim seçti. Ben seçmedim ki ? ŞahidimTutunamayanlar 722 sayfa, anna Karenina 1070 falan üstüne bir o kadar daha gelirse son kaçınılmaz
Şubata sığmaz oKeyifli okumalar
Beğendin mi Serenadı ? Bende Şubat ayında okumayı planlıyorum
İki yaş zorluklarıyla karşı karşıya bir anne daha. Ve gündüz uykularının bitmesi baya zorluyor bizi ama şükür. Hızlı büyüyorlar.hoş geldiniz, benim kızım da 28 aylık
ben sepete attım valla tek kitap daha uygun. Ama 1200 küsür sayfa beni bozar diye üç cilt olarak attım. Hazır hissedince okurum artık.beatitude Murakami benim için çok özel bi yazar:) Okumak istediğiniz 1Q84 harika bi kitaptır harika Ben tek kitap olarak alıp okumuştum öyle hiç konforlu olmamıştı aklınızda olsun:)
Oğuz Atay'ı kim seçti. Ben seçmedim ki ? ŞahidimH M
Aman Allah'ım neler duyuyorumben kaçayım yavaştan
Şüphelerim yok değilŞubata sığmaz o
Anna kareinna bende okumak istiyorum ama başka kitab okumam onu okursam
Ne duydugunu unutAman Allah'ım neler duyuyorum
Şüphelerim yok değil
Yeme biziAnna kareinna bende okumak istiyorum ama başka kitab okumam onu okursam
Yeme biziSen var ya o tuğlanın yanına 3 tane daha okursun
Neyse görmekten kurtulduk iyi tarafında in bakAman Allah'ım neler duyuyorum
Şüphelerim yok değil
Bekliyorum zatenbenden beklenir ne yalan soyliyim
Sen tehlikenin farkında mısınNeyse görmekten kurtulduk iyi tarafında in bak
Ne duydugunu unut
Kalın ama o kadar hızlı okunuyor ki. Ben çok severek okumuştum 4 günde bitmiştiBunun kadar uzemez
Buradan bakinca her sey normal
Eki Görüntüle 2766713
Ama yan cevirince aci gercekle karsilasiyorsun
Eki Görüntüle 2766715
Bence bunu bitirenler 4 kitap bitirmis sayılsın
Hep merakimdan cazibelere kapilip gidiyorum kitablarinBekliyorum zatenBu enerjiden bende istiyorum
Bide calci bana hepsini cektiricekti kabak başıma patlicaktiSen tehlikenin farkında mısın
4 günde çok kısa degilmi süre ya 1 hafta gider gibiKalın ama o kadar hızlı okunuyor ki. Ben çok severek okumuştum 4 günde bitmişti
Benim işsiZ güçsüz bir zamanıma denk gelmişti. Onunda etkisi var tabiki. Okursun kesinlikle4 günde çok kısa degilmi süre ya 1 hafta gider gibi
Hep merakimdan cazibelere kapilip gidiyorum kitablarinbide tezcanliyim kamplumbaga gibi ilerlemek sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?