Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ya elifim yavaşlarsam hiç kitab okuyamam sicagi sıcağına yani okursam istikrarlı oluyorum.
Sizde güzel okuyorsunuz gayet 4 kitab birden okuyanlarimiz var
Şaka yapıyorum canım. Bazı kitapları insan elinden bırakamıyor bende aynı anda 3-5-8 kitap okuyacağım bundan sonra sıkı durun

Şimdi Şubat ayında ortak okunacak kitaplar

Otomatik Portakal
Dava
Anna Kareninia

bunların hangisine kimler katılacak ?
Otomatik portakal harici katılabilirim, diğer iki kitap elimde mevcut. Eğer yeterince eksiltme yaparsam evdeki kitaplardan şubatta Otomatik Portakal’ı da içeren bir kitap alışverişi yapıp ona da katılabilirim
Bir de efenim benim elimde Kafka-Bütün Eserleri diye bir kitap mevcut. Ansiklopediden hallice kalınlıkta bunu okuyunca 1 değil de içindeki eser sayısı kadar okumuş sayılabilir miyim?

Neee gündüz uykusu bitti mi bitmesin bir süre daha ona çok ihtiyacım oluyor
İnanılmaz bir hızla hem de
Babaya düşkünlük, sizi evde istememe gibi şeyler var mı sizin kızınızda da

Benim kızımın uykusu hep sorunluydu zaten. Gündüz bitti sanki gece düzgün uyuyor. Gecede bin kere kalkıyor. Üç yaşa umudumu bağladım. Ama gündüz 2 saat uyuması ilaçtı bana. Gecede en uzun üç saat uyur kesintisiz. Benim kızımda bana çok düşkün babayı çok umursamıyor. Soyununmak istemez soyarım giyinmek istemez. Ne istese ağlayarak ister oysa gayet güzel konuşur. İnatlaşmalar gibi gibi.

Şaka yapıyorum canım. Bazı kitapları insan elinden bırakamıyor bende aynı anda 3-5-8 kitap okuyacağım bundan sonra sıkı durun

Ben de dün gaza geldim yine Afrikalı Leo'nun yanında yine aynı yazarın başka bir kitabı olan Doğu'nun Limanları adlı kitabına başladım.
İlk kitapta 150 ikincisinde 75. sayfadayım. Acaba aç gözlülük yapıp bir tanesini daha mı gözüme kestirsem diyorum. Bu arada Orhan Pamuk okumayı çok özledim, Üniversitemin kütüphanesinden Masumiyet Müzesi adlı kitabını almıştım finallere doğru yarım bıraktım çok üzüldüm. Daha sonra bir ara kütüphane'de çalışırken Beyaz Kale'yi okumuştum, acaba bir gün Orhan Pamuk günü mü ilan etsek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…