Kaderimizse çekerizBide calci bana hepsini cektiricekti kabak başıma patlicakti
Yok ya elifim yavaşlarsam hiç kitab okuyamam sicagi sıcağına yani okursam istikrarlı oluyorum.olduk iyi mi
Şaka yapıyorum canım. Bazı kitapları insan elinden bırakamıyorYok ya elifim yavaşlarsam hiç kitab okuyamam sicagi sıcağına yani okursam istikrarlı oluyorum.
Sizde güzel okuyorsunuz gayet4 kitab birden okuyanlarimiz var
Şaka yapıyorum canım. Bazı kitapları insan elinden bırakamıyorbende aynı anda 3-5-8 kitap okuyacağım bundan sonra sıkı durun
Çok emin olamadım nedensesen yaparsin
Ben emin olarak üstüme düşeni yapayım da sen de icabına bakarsinÇok emin olamadım nedense
Aldım gazımıBen emin olarak üstüme düşeni yapayım da sen de icabına bakarsin
Yaaa nasılda tanımış calcim benimmSevmemene hak veriyorum biliyor musun? Çünkü sana bakınca Oğuz Atay'ı görmüyorum. Sen daha neşeli cıvıl cıvılsın. Depresif olduğu için ruhunu karartır
Heee boyle dıyosun ya 5 gunde bitirirsin onu senAnna kareinna bende okumak istiyorum ama başka kitab okumam onu okursam
Otomatik portakal harici katılabilirim, diğer iki kitap elimde mevcut. Eğer yeterince eksiltme yaparsam evdeki kitaplardan şubatta Otomatik Portakal’ı da içeren bir kitap alışverişi yapıp ona da katılabilirimŞimdi Şubat ayında ortak okunacak kitaplar
Otomatik Portakal
Dava
Anna Kareninia
bunların hangisine kimler katılacak ?
Neee gündüz uykusu bitti miİki yaş zorluklarıyla karşı karşıya bir anne daha. Ve gündüz uykularının bitmesi baya zorluyor bizi ama şükür. Hızlı büyüyorlar.
ben sepete attım valla tek kitap daha uygun. Ama 1200 küsür sayfa beni bozar diye üç cilt olarak attım. Hazır hissedince okurum artık.teşekkür ederim yorum için
Aldım gazımı
Benim kızımın uykusu hep sorunluydu zaten. Gündüz bitti sanki gece düzgün uyuyor. Gecede bin kere kalkıyor. Üç yaşa umudumu bağladım. Ama gündüz 2 saat uyuması ilaçtı bana. Gecede en uzun üç saat uyur kesintisiz. Benim kızımda bana çok düşkün babayı çok umursamıyor. Soyununmak istemez soyarım giyinmek istemez. Ne istese ağlayarak ister oysa gayet güzel konuşur. İnatlaşmalar gibi gibi.Otomatik portakal harici katılabilirim, diğer iki kitap elimde mevcut. Eğer yeterince eksiltme yaparsam evdeki kitaplardan şubatta Otomatik Portakal’ı da içeren bir kitap alışverişi yapıp ona da katılabilirim
Bir de efenim benim elimde Kafka-Bütün Eserleri diye bir kitap mevcut. Ansiklopediden hallice kalınlıkta bunu okuyunca 1 değil de içindeki eser sayısı kadar okumuş sayılabilir miyim?
Neee gündüz uykusu bitti mibitmesin bir süre daha ona çok ihtiyacım oluyor
İnanılmaz bir hızla hem de
Babaya düşkünlük, sizi evde istememe gibi şeyler var mı sizin kızınızda da
Kimbilir orianacim ,Heee boyle dıyosun ya 5 gunde bitirirsin onu sen
Yıl sonuna doğru deneyeceğim onu
Şaka yapıyorum canım. Bazı kitapları insan elinden bırakamıyorbende aynı anda 3-5-8 kitap okuyacağım bundan sonra sıkı durun
Gençken ben de 4 cilt okumuştum. Hem de ne şevkle. Ama şimdi yaşlandımKaramazov Kardeşler'i 18 günde okumuştum
Daha dur Sanki 50 yaşındaGençken ben de 4 cilt okumuştum. Hem de ne şevkle. Ama şimdi yaşlandım
Oğuz Atay yaşlandırdı beniDaha dur Sanki 50 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?