Elimde o vardıKim dedi 500 sayfa oku
Biter ya az kalmış nasılsaElimde o vardı
Dur ben sağ salim bitireyim, sonra sen okuBiter ya az kalmış nasılsa
Yok yok benm morale ihtiyacım var tatlı şeylereDur ben sağ salim bitireyim, sonra sen oku
Kısa bir mola oluyor bize o gündüz uykularıBenim kızımın uykusu hep sorunluydu zaten. Gündüz bitti sanki gece düzgün uyuyor. Gecede bin kere kalkıyor. Üç yaşa umudumu bağladım. Ama gündüz 2 saat uyuması ilaçtı bana. Gecede en uzun üç saat uyur kesintisiz. Benim kızımda bana çok düşkün babayı çok umursamıyor. Soyununmak istemez soyarım giyinmek istemez. Ne istese ağlayarak ister oysa gayet güzel konuşur. İnatlaşmalar gibi gibi.
Önce kalından başla
Oo süper süper dava bende de var onu da mı eklesem
Amin amin hepsi sağlıkla büyüsün. Benim o molalar bitti iki ay oldu. Memeden kes uyur diyenlerin ağzına kürekle vurasım var. Kestim daha beter oldu bu ara.Kısa bir mola oluyor bize o gündüz uykularıgece uykuları inşallah düzene girer, uykusuzluk çok zor. Ağlama taktiğini uyguluyor demek
Babasına aşırı düşkün Benimki onunla beraberken beni istemiyor nerdeyse evde (işime geliyor işime kendime zaman ayırıyorum)
Allah sağlıklı mutlu ömürler versin
Mahkum prenses i okuyorum şu anBunlarda benim okunmayı bekleyen bebeklerim.
Amin amin hepsi sağlıkla büyüsün. Benim o molalar bitti iki ay oldu. Memeden kes uyur diyenlerin ağzına kürekle vurasım var. Kestim daha beter oldu bu ara.Uykusuzluk ahhh şimdi uyudu bende kitap aldım elime. İnşallah uzun uyur.
Keyifli okumalarBunlarda benim okunmayı bekleyen bebeklerim.
Mahkum prenses i okuyorum şu an
Memeden iki ay önce ayrıldı. Başlarda iyiydi. Bu ara aşırılıkları var. Ama benim minnoş doğduğundan beri uyku sevmeyen bir bebekti. En uzun uykusu 3 saati geçmez. İnan doğduğundan beri kesintisiz 5. 6 saat uyuduğu tek elimin parmaklarını geçmez. Çok zor uykusuzluk benimki emzik hiç tutmadı tutsa iyiydi.Keyifli okumalar
İlgimi çekti kitaplar, okuduktan sonra mutlaka yorum bekliyorum
Uyku şeysi belki geçicidir memeden yakın zamanda kesildiyse zorlanıyordur
Benimki de emziğini kaybedince kalkıp dolaşıyor evde hep, bıraktıramıyorum cesaret edip.
Aayyy Hosseinin kitapları çok duygusal. Keyifli okumalar dilerim.Kitaplara maşallah kızlarrr... okudukça okuyasi gelio insanın. Güzel bir bağımlılık bu kitaplarrBin muhteşem Güneş adlı kitabı okuyorum gerçekten de muhteşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?