Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kısa bir mola oluyor bize o gündüz uykuları gece uykuları inşallah düzene girer, uykusuzluk çok zor. Ağlama taktiğini uyguluyor demek
Babasına aşırı düşkün Benimki onunla beraberken beni istemiyor nerdeyse evde (işime geliyor işime kendime zaman ayırıyorum )
Allah sağlıklı mutlu ömürler versin

Amin amin hepsi sağlıkla büyüsün. Benim o molalar bitti iki ay oldu. Memeden kes uyur diyenlerin ağzına kürekle vurasım var. Kestim daha beter oldu bu ara. Uykusuzluk ahhh şimdi uyudu bende kitap aldım elime. İnşallah uzun uyur.

Bunlarda benim okunmayı bekleyen bebeklerim.
Keyifli okumalar
İlgimi çekti kitaplar, okuduktan sonra mutlaka yorum bekliyorum
Uyku şeysi belki geçicidir memeden yakın zamanda kesildiyse zorlanıyordur
Benimki de emziğini kaybedince kalkıp dolaşıyor evde hep, bıraktıramıyorum cesaret edip.

Mahkum prenses i okuyorum şu an
inşallah beğeniyorsundur. Seri kitapmış ben bilmeden araştırmadan aldım. Tek kitap var elimde. Beğenirsem devamını alırım. Sende bitirdikten sonra fikrini söylersin iyi okumalar.
Memeden iki ay önce ayrıldı. Başlarda iyiydi. Bu ara aşırılıkları var. Ama benim minnoş doğduğundan beri uyku sevmeyen bir bebekti. En uzun uykusu 3 saati geçmez. İnan doğduğundan beri kesintisiz 5. 6 saat uyuduğu tek elimin parmaklarını geçmez. Çok zor uykusuzluk benimki emzik hiç tutmadı tutsa iyiydi.

Kitaplara maşallah kızlarrr... okudukça okuyasi gelio insanın. Güzel bir bağımlılık bu kitaplarr Bin muhteşem Güneş adlı kitabı okuyorum gerçekten de muhteşem
Aayyy Hosseinin kitapları çok duygusal. Keyifli okumalar dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…