- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Sence bu bilince vardıkları anda mı gözleri açıldı?
Ya evet klisedeki resimlerde kişilerin gözü yoktu ben ordan mistik bir bağlantı kuracaklar doktorun karısı o resimlere göz çizecek öyle gözleri açılacak sandım oysaben en çok kitabın sonunda kilisedeki kısımda etkilendim. tanrıyla aramıza koyduğumuz mesafe bizleri kör edip en temel ihtiyaçlarimizi karşılamak uğruna mantık, sağduyu, inanç, erdem, karakter, prensip gibi hayatımızı devam ettirmemize yarayan tüm herşeyi yok etmişti.
Evet her şeyi gördü bu yüzden belki cesaretliydi ve sürekli kör olurum bende umudu vardi sanki içten icte..Yinede bile bu yolu secmesi pek bişey ifade etmedi bır arkadasları öldü o pisliklerin elinde koruyamadı ki belkide onların kaldıgı yatakhane olarak bayan erkek toplu hareket etselerdı egemenlik elde etmeleri daha kolay ve acısız olacaktı boyle hem kendı benliklerine hakaret oldu hem eşi olanların eşlerine hakaret oldu ve en buyum acıyı göz gore gore yasayan doktorun karısı cektı gördü cunku herseyı
Zor olan cazip mi geldi acabaaz da yiyorlardı niye o kadar s.....dı
Kendi tercihi dediDoktor çok gevşek ya. karısı giderim dedi hiç itiraz etmedi. Ben onların ilişkilerini de anlamıyorum
Ah evet değil mi hacdan gelenleri yurtlara yerleştirmişlerdiilk aşamadaki karantina da kovid karantilarını ne kadar andırıyordu.
Kocalarınıza güvenmeyin mi diyorBilmiyorum calci göz görmeyince gönül katlanıyoru bıze gostermek istedi heralde yazar
Yani oraya gideceğini ben erkekler çete oluşunca anladım onlar mı anlamadıTaviz tavizi doğurur sözü bir kez daha kanıtlanmış oldu ilk önce mallarını, paralarını istediler karşı çıkmadılar sonra sıra kadınlara geldi bir kadın için nasıl berbat bir şey olacağını hepimiz anlayabiliriz
Tabiki.. Mesela kovid yasağının başlarında öyle olmadı mı, insanlar nerdeyse market yağmalayacaklardı. Sadece kendisini düşündü herkes. Kilolarca un alındı.Şu zamanda da bir nevi körlük yaşıyoruz o zaman. Kıtlık sorunumuz, bazı ülkelerin hijyen sorunundan dolayı çıkan problemler, yemek konusunda stokçuluğun baş göstermesi vb.
Ya evet klisedeki resimlerde kişilerin gözü yoktu ben ordan mistik bir bağlantı kuracaklar doktorun karısı o resimlere göz çizecek öyle gözleri açılacak sandım oysakitabın sonuna geldim hala gözleri açılmamıştı eşim benden önce okuduğu için ona sordum nasıl açılacak şunların gözü diye nasıl kör oldularsa öyle dedi yani birdenbire
Adam karımın tercihi gitmek istiyor dediYani oraya gideceğini ben erkekler çete oluşunca anladım onlar mı anlamadı
insan ilkelliğe dönmeye çok meyyal.Tabiki.. Mesela kovid yasağının başlarında öyle olmadı mı, insanlar nerdeyse market yağmalayacaklardı. Sadece kendisini düşündü herkes. Kilolarca un alındı.
Glütensiz unları bile aldılar çölyak hastalarını mağdur ettilerTabiki.. Mesela kovid yasağının başlarında öyle olmadı mı, insanlar nerdeyse market yağmalayacaklardı. Sadece kendisini düşündü herkes. Kilolarca un alındı.
Karısını aldatmanın acısı mıAdam karımın tercihi gitmek istiyor dediyav..k desem ban yer miyim o pislik anladı bencede anlamazlığa geldi
Kesinlikle baştırılmış bir ilkellik var içimizde. İd halimizen kurtulamıyoruz. Barınma beslenme ve cinsellikinsan ilkelliğe dönmeye çok meyyal.
Kendi yaptı odeşelim dedi sanırımAdam karımın tercihi gitmek istiyor dediyav..k desem ban yer miyim o pislik anladı bencede anlamazlığa geldi
Ödeştiler mi diyorsunKarısını aldatmanın acısı mı
Ahshshs nerden konuyu carpıttın yıne calcı yaa bı daha yorumlaKocalarınıza güvenmeyin mi diyor
bence deKendi yaptı odeşelim dedi sanırım
Ödeştiler mi diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?