Helal olsun okuyanlara verilmesi.lazim bencedeTeoya madalya vereceğim ben
No, maalesef hiç fikrim yokCanım Nietzsche Böyle Buyurdu Zerdüşt okudun mu? Ben de okumadım ama o da okuma listemde
olsun yine seninle başlarız başka arkadaşlar da ekleyerek bir liste oluşturabiliriz.Ben de çok iddalı değilim...lise ve ünv. yıllarında iyi bir okurdum, ama sonra saldım...
Genel olarak modern roman pek okumuyorum gibi...ya Türkçe başyapıtlar ya da orjinal dilinde romanlar. Şu çeviri işinden bir kurtulayım, sizinle gaza gelmek, her hafta bir kitap paylaşmak çok istiyorum inşallah.
teşekkür ederim canım.Keyifli okumalar dilerim
çok ağır mıdır emin değilim. Neyse ben okursam burada da yazarım. Şuan Ezilenlerin Pedagojisine de devam ediyorum. Yorumlarda anlatıldığı kadar beğenmedim açıkçası.No, maalesef hiç fikrim yok
Ben okudum üniv de. Malum psikoloji bölümünde onu okumayan yokCanım Nietzsche Böyle Buyurdu Zerdüşt okudun mu? Ben de okumadım ama o da okuma listemde
Harikasın ya. Yok spoiler verme. Kitabı yıllar önce almıştım. Çok gecikmeden alayım listemeBen okudum üniv de. Malum psikoloji bölümünde onu okumayan yokSpoiler vereyim mi ? Okumanı tavsiye ediyorum
iki arada bir derede 2 sayfa konuşursanız böyle olurEleadora zalım seri kahkaha atıyor yorumlara bildirim patlaması yaşıyorum
oldukça yavaş okuyok kitaplığımda olsun diye aldım. Rabbim ömür verirse yavaş yavaş okurum
Bende çok önceden okurdum ama artık hiç elim gitmiyorŞiir kitabı belirleyelim mi? Ben hiç şiir okuyan biri değilim, youtubeda bir sayfada Didem Madak incelemesi gördüm heves ettim.
Hatta o hevesle Kuşlar Sanatı adlı elimde hazırda bulunan şiir kitabını okumaya başladım ama biraz zorlamam gerekiyor kendimi.
Bak ağır gelirse moral bozma devam et, bir kitabı 2. Defa okumak ancak ona değer kazandırır onu kıymetsiz ve anlaşılmaz yapmaz. Nietzche diline hakimsen zaten su gibi akar. Değilsen de akıcı bir iki kitabını al aşina olursunHarikasın ya. Yok spoiler verme. Kitabı yıllar önce almıştım. Çok gecikmeden alayım listeme
Başucu kitabı gibi her günn bir şiir okumak çok güzel olur aslındaŞiir kitabı belirleyelim mi? Ben hiç şiir okuyan biri değilim, youtubeda bir sayfada Didem Madak incelemesi gördüm heves ettim.
Hatta o hevesle Kuşlar Sanatı adlı elimde hazırda bulunan şiir kitabını okumaya başladım ama biraz zorlamam gerekiyor kendimi.
Canım sen iyi olda okuma hızını kazanırsın tekrarEskisinden daha iyiyim şükür canım. Kitap konusunda üzgünüm ama çok okuyamadım, düşündüğüm gibi olmadı bu ay. Adapte olamadım. Hem bedenen hem ruhen bi çöküşte idim. Yeni yeni kendime geliyorum
Ben daha başlamadım kuzuSerenad'da kaçıncı sayfadasınız?
Bitirmiş bile olabilirkesin 100 lerde falansın sen ya
ben geçemem sizi akşamları okuyorum çünkü sadece
Hiç şaşırmamBitirmiş bile olabilir
O oğuz ataylar gerçek miKitaplarım geldiiiiiEki Görüntüle 2768796
Bana aymadı valla dünden beri hastayım fena üşütmüşüm
Günaydın mı gerçekten ?
@_Reyyan
H M
@samdan
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Samsonn
Çok geçmiş olsun canımBana aymadı valla dünden beri hastayım fena üşütmüşüm
Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineBana aymadı valla dünden beri hastayım fena üşütmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?