yaaa şaka mı ben dün akşam bir oturuşta 60 70 sayfa kadar okudum çok etkileyici geldi banaSerenad'da nasıl gidiyor az gaz verin ya olmamı
PDF olarak diyorum canim kitabı demiyorumyaaa şaka mı ben dün akşam bir oturuşta 60 70 sayfa kadar okudum çok etkileyici geldi bana
Calci kk ya girmeyi unutuyorum ahshndEtiket yapıyorum unutma diye yaaaaaa
Ben 200ncu sayfadayimyaaa şaka mı ben dün akşam bir oturuşta 60 70 sayfa kadar okudum çok etkileyici geldi bana
Ben bu yüzden hiç PDF okumuyorum. Kitabı alıp okumak daha keyifli geliyor :)İçeriği değil de alsaydım bu kitabı keşke daha zevkle okurdum eminim.
He o zaman tamam ona lafım yokCalci kk ya girmeyi unutuyorum ahshnd
Sorma yani hevesle okumak istiyorum ama gel gör bu sefer PDF işini sevmedim yani..Ben bu yüzden hiç PDF okumuyorum. Kitabı alıp okumak daha keyifli geliyor :)
Ben de uygulamadan okuyamıyorum. Gözlerim yoruluyor ekrana bakmaktanBen bu yüzden hiç PDF okumuyorum. Kitabı alıp okumak daha keyifli geliyor :)
e tabi pdf kitap etkisi vermiyor ona katılıyorum.Ben 200ncu sayfadayim
Bujo'ma not edecem ferfecir kontrol diye ahshbssnHe o zaman tamam ona lafım yok
Ya uygulamada yine böyle kalabalık durmuyor yazılar oda çok iyi değil ama pdf çixBen de uygulamadan okuyamıyorum. Gözlerim yoruluyor ekrana bakmaktan
Ay bende yaBen de uygulamadan okuyamıyorum. Gözlerim yoruluyor ekrana bakmaktan
Aynen öyle, hiçbir şekilde kitabın yerini tutmuyor. Yeni alınmış kitap kokusu bile bir başka güzelBen de uygulamadan okuyamıyorum. Gözlerim yoruluyor ekrana bakmaktan
Alicam bu kitabı ama :)e tabi pdf kitap etkisi vermiyor ona katılıyorum.
baya iyi gidiyorsun aslında yarılamışsın
Selam canım
Kimler neler okuyor bakalım
@samdan
@_Gulnihal_
@Less-is-More
Mehfam
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Night owl
@succulentaski
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@eylulcmre
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay nerdesin?
@benkahvecanavari
T Tamam
@dayler dayler
@Jasminla
@Samsonn
al kitaplığına koy geç karşısına izleAynen öyle, hiçbir şekilde kitabın yerini tutmuyor. Yeni alınmış kitap kokusu bile bir başka güzel
kesinlikle almalısın kitaplıkta olması gereken bir kitap gibiAlicam bu kitabı ama :)
pdf yi uygulamada aç canım. Bir nebze daha iyi oluyor.Ya uygulamada yine böyle kalabalık durmuyor yazılar oda çok iyi değil ama pdf çix
Bakalım ya ben bu kitabı daha fazla okurum da PDF olması durduruyor o yüzden öyle dedim canim sen kaçıncı sayfadasin?kesinlikle almalısın kitaplıkta olması gereken bir kitap gibi
Bitireceğiz artık bu sekilde canimpdf yi uygulamada aç canım. Bir nebze daha iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?