- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
yok ya düz olsun diye 80 demiştim. Amazon 88, kitap yurdu 89Az önce 80 TL değil miydi yaw
parmaklar
1000k ve goodreads olmazsa bu hafızayla ben de aynı kitabı 2736373273 kere alırdım sanırımBu arada geçen Algernon'a Çiçekler kitabını demiştin kaptan var sanıyordum ama kitaplarımın içinde bulamadım. Tekrar aldım. Aldığımı hatırlıyorum ama nerden çıkacak bakalımHediye ederim olmadı
Ha gayret 100e tamalayacaksınyok ya düz olsun diye 80 demiştim. Amazon 88, kitap yurdu 89
ben alana kadar olur zatenHa gayret 100e tamalayacaksın
Hangi uygulama bu?Hemen geliyorum peşinden bu gece biter Oliver
Eki Görüntüle 3182650
En alttaki ilgimi çektiHalamızın ziyaretine gidip, kitaplığından ödünç kitap almazsak ayıp olurdu.
Sırtında çekirdek kabuğu taşıyan karınca gibi sahilden eve yürüdüm bu yükle. İki tane de çiçek verdi. Ayh, çok mutlu bir gün geçirdim.
İyi akşamlar sevgili hepimiz.
Umarım Ocak ayına bir kısmını bitirmiş olurum, ben de çok merak ettim her birini. İsimlerini çok duydum ama haklarında pek fikrim yok şu an.En alttaki ilgimi çekti
Keyifli okumalarHalamızın ziyaretine gidip, kitaplığından ödünç kitap almazsak ayıp olurdu.
Sırtında çekirdek kabuğu taşıyan karınca gibi sahilden eve yürüdüm bu yükle. İki tane de çiçek verdi. Ayh, çok mutlu bir gün geçirdim.
İyi akşamlar sevgili hepimiz.
Kişisel gelişim seviyorsan seversinEn alttaki ilgimi çekti
İyi akşamlar yarın evde yokum çok geç olmazda dönüşüm katılırımYeni bir haftadan herkese selamlar
27.12.2022 salı günü saat 20.30 da Badem Ağacı yorumlama gecesi var. Katılımlarınızı bekliyorum
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
M MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@pylz
Gelincik78
@A R Y A
Mavi Mucize
O zaman 1. Kitabı kendim alayım madem. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Keyifli okumalarBoleyn kızı seri halinde. Bu kitap 2. Kitap
Hem de ışık hızıylaLevaiz gruptan ayrıldı....
Ben o kitapla kişisel gelişim sevmediğime kesin ama kesin karar vermiştimEn alttaki ilgimi çekti
iPhone’un kendi uygulaması ‘kitaplar’ canımHangi uygulama bu?
Yaa acaba ben de mi o yüzden üç kere başlayıp bıraktımHem de ışık hızıyla
Ben o kitapla kişisel gelişim sevmediğime kesin ama kesin karar vermiştim
hangi kitap hangi kitapAmazon'da 55 TL olan kitap Getir'de 35. Şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?