Geçmiş olsunGelemedim migrenim tuttu
ben de o sayfalardan çok etkilendim. içim titredi resmen.Kitapta ben ilk olarak çocuk mayın tarlasına girdi ve patladı ya. Orda çok üzüldüm ağladım. Kucağımda bebeğimle okuyordum kitabı. Onunda etkisi çok oldu ve ne yazık ki bu yaşananlar gerçekten olan şeyler. Bu beni çok üzdü.
Ve kahramanımızın yüzü hiç gülmedi. Yazık gerçekten.
Nasıl R.U.R beğendin mi?? Bende okuyacağım sıra gelirseÇok geçmiş olsunLevaiz Mavi Mucize
Sis'i bitirdim, biraz yorgunum bu ara. Evde sürekli "mutsuzum bana sarmayın" diye dolanıyorum. Sene sonu yorgunluğu mu bilmiyorum havalar da bir öyle bir böyleKısa bir kitap alayım sene sonuna bitiririm demiştim R.U.R tiyatro oyunu tarzındaymış 1 saatte bitti. Başka bir kitaba daha başlarım belki.
Çok teşekkür ederim. Ben de üşenmeyip makyajımı temizleyebilirsem, kendimi yatağa atıp kitabıma sarılacağım umarım.Çok geçmiş olsunLevaiz Mavi Mucize
Sis'i bitirdim, biraz yorgunum bu ara. Evde sürekli "mutsuzum bana sarmayın" diye dolanıyorum. Sene sonu yorgunluğu mu bilmiyorum havalar da bir öyle bir böyleKısa bir kitap alayım sene sonuna bitiririm demiştim R.U.R tiyatro oyunu tarzındaymış 1 saatte bitti. Başka bir kitaba daha başlarım belki.
Robot kelimesini literatüre yazarın kardeşi kazandırmış. Yazar da beğendiği için kullanmış burada. Bunu okuyunca çok daha garip geliyor hayatın içinde bu kadar sık kullandığımız kelimeyi, terimi; ilk kez kullanıldığı oyunda okumak bana çok ilgi çekici geldi. Sevdim benNasıl R.U.R beğendin mi?? Bende okuyacağım sıra gelirse
Bana da öyle geliyorSanki daha cok kisi okumustuk badem agacini
Aspasim ❤Bonuscum. Yine gece nöbeti yine biz . Nasılsın ne okuyorsun?
Kaptanım napıyosun?Sanki daha cok kisi okumustuk badem agacini
Napayim. Kilo almissin dendi krize girmis durumdayimKaptanım napıyosun?
Iyi gecelerEki Görüntüle 3183287 Herkese iyi geceler dilerim
Hey allahım yaaa. Var ki yedim sizene deseydinNapayim. Kilo almissin dendi krize girmis durumdayim
Sen ne yapiyosun bonuscan
Ay cok aldim ama ya. Eve geldim sinirden temizlige giristim. Sonra yurume bandini actim (katlanan) ama fisleri bulamadimHey allahım yaaa. Var ki yedim sizene deseydin
Arkadaşların spor - diyet topiği varHey allahım yaaa. Var ki yedim sizene deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?