Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Badem Ağacı'nı ben de okumadım, yorumlarınız sayesinde fikir ediniyorum.
Yazan ellerinize sağlık.
Üzerinize afiyet biraz da hastayım iki gündür. Kendimi o kadar korumama rağmen, grip olmamı engelliyorum ama halsizliğe çare bulamadım. Nar, portakal suyu karışımı, sağlıklı beslenme ve ilaçlar ile yıkılmadım henüz ama tam da ayakta sayılmam.
İyi geceler, keyifli okumalar hepimize.

ben de o sayfalardan çok etkilendim. içim titredi resmen.

yorum olarak da calciye katılıyorum. ilk başta eğitimin çıkar yol olarak gösterildiğini düşündüm ama gerçekten çok uzak olaylara bağlandı.

erken ergen kızımla anca bu saatte girebildim

taht oyunları-50

Çok geçmiş olsun Levaiz Mavi Mucize

Sis'i bitirdim, biraz yorgunum bu ara. Evde sürekli "mutsuzum bana sarmayın" diye dolanıyorum. Sene sonu yorgunluğu mu bilmiyorum havalar da bir öyle bir böyle Kısa bir kitap alayım sene sonuna bitiririm demiştim R.U.R tiyatro oyunu tarzındaymış 1 saatte bitti. Başka bir kitaba daha başlarım belki.

Nasıl R.U.R beğendin mi?? Bende okuyacağım sıra gelirse

Çok teşekkür ederim. Ben de üşenmeyip makyajımı temizleyebilirsem, kendimi yatağa atıp kitabıma sarılacağım umarım.

Nasıl R.U.R beğendin mi?? Bende okuyacağım sıra gelirse
Robot kelimesini literatüre yazarın kardeşi kazandırmış. Yazar da beğendiği için kullanmış burada. Bunu okuyunca çok daha garip geliyor hayatın içinde bu kadar sık kullandığımız kelimeyi, terimi; ilk kez kullanıldığı oyunda okumak bana çok ilgi çekici geldi. Sevdim ben

Nehri Taş Köprü - Hakkari​

Nehri Taş Köprü Şemdinli Çayı üzerinde, ilçe merkezine 13 km, Nehri (Bağlar) köyüne 4 km uzaklıktadır. Nehri-Derecik- Irak yolunun bağlantısını Sağlamaktadır. Yüksek dağların arasında derin bir vadide yer alan, kuzey güney istikametinde tek açıklık halindeki köprünün her iki ayağı da kayalıklara oturmaktadır. Köprünün yüksekliği 11 metre uzunluğu ise 21 metre olup tek gözlü ve yolu eğimli köprüler grubuna girmektedir. Köprü 1898 yılında Şeyh Muhammed Sıddık tarafından yaptırılmıştır.

Günaydınlar

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…