Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese

Günaydın

Günaydınnnn

Günaydın

Günaydınn güzel hatunlar

Gunaydin aksam sohbete tam girmistim ki kizim uyandi onu uyutim derken ben de uyudum tabiki
Badem agaci kitabi beni bu sene etkileyen en iyi kitaplardan biri oldu,okumama vesile olan topige tesekkur ediyorum kitabin başlangıcı herkes gibi beni de cok etkiledi. Ozellikle isin icinde çocuklar varsa huzunlenmemem mumkun degil.savas ve cocuklarla ılgili haberlere bakamam ben,o yuzden fazlasiyla vurdu kitap beni. Kitabin gidisati olarak kurtulus amerika gibi bir algi olustu bende. Yazarin tarafliligini anladim burda.yine de karakterimizin egitimini alip guzel bir noktaya gelmesine cok mutlu oldum,cocuklugu cok acilarla gecmisti cunku, hele ki babasini ilk hapishane ziyaretine gittiginde uzerinde arama yapilirken yaptiklari iskence davranislariiçim cok acidi o bolumde

Günaydin

günaydin kızlar

Günaydın

Ya israillilerin tutumu hala aynı. Annem Kudüs’e gitmişti. Gruplarından bir kadını rastgele seçip havaalanında üstünü aramışlar. Kadını soymuşlar fln. Fazlaca aşağılayıcı davranmışlar. Bu konuda da gerçekler yansıtılmış aslında.

Dili sadeydi evet benim de okuduğum ilk kitabıydı yazarın edebi yönünden çok hikayeyi çok sevindim özgürlüğüne düşkün olduğu kadar çocuğunun da özgürlüğüne saygı duyan eşine değer veren baba karakterini sevdim en çok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…