Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alınOrtak okumalara elimden geldiği kadar katılmaya calışacağım. Otomatik portakal bitti madalyonun içinden az ilerleyebildm cnkü kızımn doğum günü olcak nasip olursa hazırlıktı temizlkti derken vaktm olmadı ayrıca hayırlısıyla inşaAllah bir bebiş haberi daha aldm umarm bunseneki hedefmi ufaklık gelmedn erkenden bitiririm
incirden daha beteri varsa onu bile diker valla. karton kapaklılar bile fena fırlamış.
kızınızın yeni yaşı kutlu olsun. yeni minik de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
tek çocuktan sonra cesaretle ikiyi hatta üçü yapan anne babalar kahraman ilan edilsin
Anlatılanlar kadar büyük bir değişim yaratan kitap olmadı ama bakış açımda güzel değişimler yaratan kişisel gelişime başlangıç kitabım Secret var.Sevgili kadınlar bugün internette gördüğüm bir soruyu size de sormak istiyorum. Hayatımı değiştirdi dediğiniz bir kitap var mı? Varsa hangi kitap?
Benim hayatımı değiştirdi dediğim kitap Küçük Prens oldu. Hep baş ucu kitabı olarak okurdum onu.
Metroya hiç binmedim, tramvayda pek okuyamam ama hızlı trende çok güzel kitap okumuştumOtobüste ben de okuyamıyorum ama metro da okuyorum. Bir ara işimie metro ile gidip geliyordum baya baya kitap okumuştum o yıl
Felsefeye giriş için çok iyi bir tercih. Mesela ben felsefe kitabı okumak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyordum. Kızlar bana bu kitabı önerdi. Hatta ortak okuyalım dedik öylece ortak okuma olduBence sofie nin yaşıtlarına da hitap etmek için dili bu kadar yalın. Daha genç arkadaşlar için yazılmış gibi geliyor bana. Çünkü lisede felsefe derslerinde sofie nin dünyası okutulurdu.
Kitabın sonunu söyleyeyim miGünaydin
Bu hafta yeni ise basladim. Kafam okadar doluyduki Arachnoid Mater den sadece birkac Sayfa okuyabildim.
53. Sayfadayim
Ocak hedefim bunu bitirmek Birde Mary Shelley den Frankenstein i okumayi planliyorum.
Ocak ayi ortak kitabina ulasa bilirsem Oda var planda
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahOrtak okumalara elimden geldiği kadar katılmaya calışacağım. Otomatik portakal bitti madalyonun içinden az ilerleyebildm cnkü kızımn doğum günü olcak nasip olursa hazırlıktı temizlkti derken vaktm olmadı ayrıca hayırlısıyla inşaAllah bir bebiş haberi daha aldm umarm bunseneki hedefmi ufaklık gelmedn erkenden bitiririm
Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağınıza alın kızının da nice güzel yaşları olsun inşallahOrtak okumalara elimden geldiği kadar katılmaya calışacağım. Otomatik portakal bitti madalyonun içinden az ilerleyebildm cnkü kızımn doğum günü olcak nasip olursa hazırlıktı temizlkti derken vaktm olmadı ayrıca hayırlısıyla inşaAllah bir bebiş haberi daha aldm umarm bunseneki hedefmi ufaklık gelmedn erkenden bitiririm
Benim için de Sol Ayağım üniversite sınavını kazanamadığım bir dönemde okumuştum demek ki imkansız yok demiştim inanmak çabalamak gerektiğini anlamıştımSevgili kadınlar bugün internette gördüğüm bir soruyu size de sormak istiyorum. Hayatımı değiştirdi dediğiniz bir kitap var mı? Varsa hangi kitap?
Benim hayatımı değiştirdi dediğim kitap Küçük Prens oldu. Hep baş ucu kitabı olarak okurdum onu.
alnından öpüyorum müthiş bir cesaretişte onlardan biri benim
ben de diziyi izleyeceğim mecburHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın
Bir de amazon en ucuzusetli satılan 2700 trendyolda. Ciltsizleri de dediğin gibi uçmuş.
Amazon prime dizi yaptı. İlk kitabı okuyup diziyi seyredecem merak ediyorum çok.
Etkisi olan kitaplar oldu ama hayatımı değiştirdi dediğim oldu mu, bu mesajını gördüğümden beri düşünüyorum.Sevgili kadınlar bugün internette gördüğüm bir soruyu size de sormak istiyorum. Hayatımı değiştirdi dediğiniz bir kitap var mı? Varsa hangi kitap?
Öpücük Kutusu oldu galiba, psikolojiye ilgi duymama neden oldu öğrenciyken okuduğum bu kitap.Sevgili kadınlar bugün internette gördüğüm bir soruyu size de sormak istiyorum. Hayatımı değiştirdi dediğiniz bir kitap var mı? Varsa hangi kitap?
Hayatımı değiştirecek kadar etkilendiğim bir kitap olmadı. Ama bazıları daha iyi görmemi sağladı ya da farklı bakış açıları kazandırdı. Nedense çok popüler olan kitaplardan hoşlanmıyorum. Popüler olup da gerçekten çoook beğendiğim 1984. Bence herkes okumalı. Onun dışında yine biraz yönetim ve eğitimle ilgili olabilecek Beyaz Zambaklar Ülkesinde. Okuduklarımdan kesitler aklımda kalmaz ama bu kitapta geçen ve çok beğendiğim bir sözü unutmadım. "Bir ülkenin halkı nasılsa yönetenleri de öyledir" Yuval Noah Harari'nin Sapiens i meşhur ama ben "21. yüzyıl için 21 ders" kitabını daha çok beğenmiştim. Şimdiye kadar okurken ağladığım tek kitap Şeker Portakalı. Kürk Mantolu Madonna'yı okurken içim şişmişti. Baş kahraman çok sümsük ve melankolik bana göre. Bazı şeyleri fazla dramatize ediyorlar sanki. Duygular o kadar abartılı veriliyor ki beni itiyor. Benim aklıma ilk gelenler bunlar oldu.Sevgili kadınlar bugün internette gördüğüm bir soruyu size de sormak istiyorum. Hayatımı değiştirdi dediğiniz bir kitap var mı? Varsa hangi kitap?
Ya ablasi ne alemde merak Ediyorum. Tekrar bahsediliyor mu ondanKitabın sonunu söyleyeyim mihiç beklediğim gibi bitmedi ama iyi bağlandı sonu. 3. Kitapta baya bir dağılıyor konu
Söylim miEvet, kızımın adı Deli Kurt’un aşık olduğu kızın adı
Kitabı okumayanlar bu ne diyor ? diyor
Ediyor ama sen çok merak etme baya baya sonra oluyor olaylarYa ablasi ne alemde merak Ediyorum. Tekrar bahsediliyor mu ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?