İncir Kuşları'nı da okumalısın o zamangunaydin kizlar.
Sinan Akyuz piruzeyi bitirdim. Kitabi bitirdim de gozyasimi tutamiyordum.
Benim de lisede yakın arkadaşımın ismiydiSöylim mi
Kütüphaneden nasıl sipariş ediyorsun? Uygulaması filan mı var nasıl geliyor?Ocak ortak okumasini siparis ettim kutuphaneden. Insallah ocak bitmeden gelir
Subat kitabi yok maalesef burda
Ben Türkiyede degilim.Kütüphaneden nasıl sipariş ediyorsun? Uygulaması filan mı var nasıl geliyor?
hala etkisinden kurtulamadim. inci kuslarini merak ettim. en yakin zamanda okuyacagimKuşları'nı da okumalısın o zaman
Kızım olursa düşünebilirim. Çok karakterli bir isimBenim de lisede yakın arkadaşımın ismiydi
Söylim mi
Kod adından bahsediyorKızım olursa düşünebilirim. Çok karakterli bir isim
Çok iyiydiSöylüyorum "Bala"
Herakleitos diyor bunu, daha yeni okudum bu sayfayıHangi filozoftu hatırlamıyorum ama o da şöyle diyor: Kış olmasaydı baharı, savaş olmasaydı barışı, açlık olmasa tokluğu, hastalık olmasa sağlığı bilmeyecektik. Biz de hep deriz ya: her şerde bir hayır vardır. Hastalığın da bize öğrettiği güzel şeyler oluyor. Ama yine de Allah uzak etsin
Yani hayatımı değiştirdi diyemem ama çok çok zor bir süreçten geçerken Arzuhâl kitabı beni silkeledi diyebilirimSevgili kadınlar bugün internette gördüğüm bir soruyu size de sormak istiyorum. Hayatımı değiştirdi dediğiniz bir kitap var mı? Varsa hangi kitap?
Benim hayatımı değiştirdi dediğim kitap Küçük Prens oldu. Hep baş ucu kitabı olarak okurdum onu.
O minnoş eli yerim ben maşAllah bal kuzuya
Çok iyiymiş. Ben de bugün kütüphaneye gittim aradığım kitabı bulamadım. Sonra yorumu görünce merak ettimBen Türkiyede degilim.
Fakat sitesi var devlet kutuphanesinin. Siparis ediyorum 2ay kullanma suresi oluyor. Baskasida siparis ettiyse sadece 1 ay
YaaaTebrik ederim canım sağlıkla gelsin. Kızının da doğum günü kutlu olsun
teşekkür ederimTebriklerkızınız da iyi ki doğmuş
aminn çok sağolunTebrik ederimsağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kızınız da iyi ki doğmuş yeni yaşı ona hep güzellikler getirir umarım.
çokk çokk amin inşaAllahincirden daha beteri varsa onu bile diker valla. karton kapaklılar bile fena fırlamış.
kızınızın yeni yaşı kutlu olsun. yeni minik de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
tek çocuktan sonra cesaretle ikiyi hatta üçü yapan anne babalar kahraman ilan edilsin
aminnn inşaAllah
aminnn inşaAllahHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın
Bir de amazon en ucuzusetli satılan 2700 trendyolda. Ciltsizleri de dediğin gibi uçmuş.
Amazon prime dizi yaptı. İlk kitabı okuyup diziyi seyredecem merak ediyorum çok.
aminnn inşaAllahSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızınız da yeni yaşında sağlıklı mutlu huzurlu olsun inşallah
amin inşaAllahTebrik ederim canım sağlıcakla kucağınıza alın kızının da nice güzel yaşları olsun inşallah
amin kolay kolay doğumla inşaAllah
aminn inşaAllah
2023 YILI ORTAK OKUMA LİSTESİ
Ocak : Sofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder
Şubat : Saç Örgüsü - Laetitia Colombani
Mart: Dervişin Teselli Koleksiyonu - Mecit Ömür Öztürk
Nisan: Değersiz Bir Hayat - Hanya Yanagihara
Mayıs: Koleksiyoncu - John Fowles
Haziran: Bülbül - Krıstın Hannah
Temmuz: Çılgın Kalabalıktan Uzakta - Tom Hardy
Ağustos: Yaşamak - Yu Hua
Eylül : Asılacak Kadın - Pınar Kür
Ekim: Bitmeyecek Öykü - Michael Ende
Kasım: Aşkın Celladı - Irvın D. Yalom
Aralık: Ruhlar Evi - Isabel Allende
2023 yılı için şöyle bir etkinliğimiz olacak. Bu ortak okumalar sizlerin tercihleriyle oluştu. Yıl içerisinde hangi üyenin ortak okuma kitabı çok okunursa o kişiye bir sürprizimiz olacak yıl sonunda.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
U UcanSupurge
Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
Alp_BuRc
@ummhnisa
@Amanita
Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@mavi guldunya
@Boncoboorkodos
Nasıl gidiyor? Yazarı takipteyim alıp almamak konusunda kararsızımUyku öncesi rutinde yeni kitabıma başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?