Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herakleitos diyor bunu, daha yeni okudum bu sayfayı
Yani hayatımı değiştirdi diyemem ama çok çok zor bir süreçten geçerken Arzuhâl kitabı beni silkeledi diyebilirim
Park anaları yanıma küçük bir kitap aldım çünkü bebem uyuyor

Eki Görüntüle 3188035
O minnoş eli yerim ben maşAllah bal kuzuya

Ben Türkiyede degilim.
Fakat sitesi var devlet kutuphanesinin. Siparis ediyorum 2ay kullanma suresi oluyor. Baskasida siparis ettiyse sadece 1 ay
Çok iyiymiş. Ben de bugün kütüphaneye gittim aradığım kitabı bulamadım. Sonra yorumu görünce merak ettim

Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin. Kızının da doğum günü kutlu olsun
Yaaa tesekkür ederim
Tebrikler kızınız da iyi ki doğmuş
teşekkür ederim
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kızınız da iyi ki doğmuş yeni yaşı ona hep güzellikler getirir umarım.
aminn çok sağolun
çokk çokk amin inşaAllah kahraman ilan etme konusuna gelince umarım üstesinden gelebiliriz
aminnn inşaAllah
aminnn inşaAllah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızınız da yeni yaşında sağlıklı mutlu huzurlu olsun inşallah
aminnn inşaAllah
Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağınıza alın kızının da nice güzel yaşları olsun inşallah
amin inşaAllah
Gelincik78 hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
amin kolay kolay doğumla inşaAllah
Gelincik78 kızının doğum günü kutlu olsun, gebeliğin hayırlı olsun sağlıcakla gelsin minik
aminn inşaAllah

A R Y A bu mesajda ortak okuma listesi

Gunaydin pazar mesaimiz yarim saat once basladi kizimla o oyuncaklariyla oynuyo,babamiz ve abimiz uyuyo, e ben napcam kitap okuycam tabi
Sofi 280 den devam
Sefiller de 150 den devam
Dun iki kitaptan toplam 109 sayfa okudum,bugun de hedefimizi yuksek tutalim en az 100 sayfa okuyalim herkese musmutlu bir pazar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…