Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın arkadaşlar Dün akşam ihtiyaca binaen "İyi Hissetmek" kitabına başladım. 74 sayfa okudum. Kendimde farkına vardığım bir çok şey oldu ve bazı kararlar aldım, umarım uygulayabilirim. Dün L LADY VEGA sormuştu hayatınızı değiştiren bir kitap oldu mu diye. Düne kadar olmamıştı ama galiba bundan sonra yön verecek. Ayrıca bir çok kişinin hayatını değiştirmiş

Onun öncesinde Otostopçunun Galaksi Rehberi ni okudum biraz. 216. Sayfadayım, keyifli ilerliyor.

Sofie nin Dünyası'nda 149. Sayfadayım.

Sürü'de 249. Sayfadayım

Karamazov Kardeşler'de 620. Sayfadayım. Bence iyi gidiyorum :)

İyi hissetmek adlı kitabı bende okumak istiyordum yorumlarınızdan sonra hemen alıp başlama kararı aldım teşekkür ederim

Günaydın, acaba siz kaç kişisiniz?
Ben bir kitap okurken bile bazen o kitapla ilgili bir sürü saçma rüya görüyorum.
Böyle bir serüvende olsam, rüyalarımı tahayyül edemedim.

Günaydın, acaba siz kaç kişisiniz?
Ben bir kitap okurken bile bazen o kitapla ilgili bir sürü saçma rüya görüyorum.
Böyle bir serüvende olsam, rüyalarımı tahayyül edemedim.
Ruh halime göre kitap seçip devam ediyorum. Mesela kafam dağılsın istiyorum; Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni okuyorum, diğerlerine göre eğlenceli. Sabahları boş kafayla Sofie'nin dünyası'nı okuyorum, akşam okusam da pek anlamıyorum, özümseyemiyorum. Karamazov Kardeşleri de ite kaka sırf yarım kalmasın diye işte sadece bir kitap okuyabilmem için çoook sürükleyici olması lazım. Onu da zaten muhtemelen 3 günde bitiririm. Bu demek oluyor ki elimdekilerin hiçbiri sürükleyici değil. Birinden sıkılıp öbürüne devam ediyorum

Bu yöntemi daha önce denemiştim. Misal şu an okuduğum kitap çok ağır, bazen elime alasım gelmiyor ve üç günde 60 sayfa zor okudum. Başka kitap olsa, şimdi ona sarar bunu bırakırım kesin. Zaten şu ara biraz zihnimi toparlamam ve ailenin üzerindeki kara bulutların dağılmış olması lazım. Hiçbir şeye tam olarak konsantre olamıyorum birkaç gündür.
Umarım eski günlere çabuk dönerim. Sizi de takdir ettim. Pes etmek yok, bitecek o kromozom kardeşler

Belki de zorlamak yerine arada başka şeylerle kafa dağıtmak iyi gelir. Diğeri varsın 1 ayda değil 3 ayda bitsin. Onu bitireyim diye uğraşacağınıza 3 ayda sevdiğiniz 3 kitap daha bitirebilirsiniz Kara bulut varsa size de bahsettiğim kitabı öneririm.

Ben onu ilk defa geçen ay denedim sanırım, o da Sis öyküler halinde olduğu için okurken yoruldum sürekli farklı karakterler olduğu için, bir iki öykü okuyup araya farklı kitap aldım. Şimdi okuduğum kitap güzel aslında ama zor zamanıma denk geldi o yüzden yavaş gidiyor. Sizden ilham alıp araya farklı kitap sokayım bakayım becerebilecek miyim

Mutlu pazarlar herkese
Oliver Twist’te 431. Sayfadayım. Sonunda açıldı kitap. Merakla okuyorum artık. Bugün yarın biter.

Benim gibi hisseden birinin yorumunu daha gördüm internette. İlk 300 sayfa sıkılarak okumuş. Sonrasında açılmış kitap. Benim için de öyle oldu. İlk 300 sayfa merak uyandırmadı ama şimdi gayet güzel akıyor. Oliver bitince de ortak okumamıza başlayacağım inşallah.

Capraz okumanin böylesi keyifli okumalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…