Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

gunaydin

tarik bugranin kucuk aga okuyorum

Filmini izlemiştim ama kitabını anca şimdi okuyabiliyorum. Muhtemelen daha önceden okusaydım daha fazla keyif alabilirdim, belki de o zamanki yaşımın getirdiği bir durum olurdu. Şimdi de fena gitmiyor okuma öyle akıp gidiyor. Zihnimde canlanan ile filmi arasında çok fark var ve ister istemez aklım filmdeki sahnelere gidiyor.

Stephenie Meyer’in Göçebe diye bir kitabı var. Bende kitaplığımda kaybetmişim. Birine verdim muhtemelen. Eskiden okumuştum ama çok beğendiğimi hatırlıyorum. O kitabı da tavsiye ederim.

Kızlar bir şey soracağım. Baktım da herkesin Oliver Twist’i 576 sayfaymış. Benimki niye 568 sayfa??Niye 8 sayfa eksik benim kitabım acaba can yayınları 23. Basım kitabım

Stephenie Meyer’in Göçebe diye bir kitabı var. Bende kitaplığımda kaybetmişim. Birine verdim muhtemelen. Eskiden okumuştum ama çok beğendiğimi hatırlıyorum. O kitabı da tavsiye ederim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Okumadım ama geçen gün gördüm ben de kitabı. Onu da okumak istiyorum Alacakaranlık serisinden sonra.

Günaydın herkese
Hipotermi elimde sürünüyor hala

İyi haftalar olsun herkese

Rüzgarın adına devam. Ay valla aynı kitabın adını yazmaktan sıkıldım. Cumaya başka bir kitap fotosu gönderecem inat ettim bitecek

Selamlar

Oliver Twist bitti. Sofienin Dünyası ‘na devam. Akşam yanına kitap eklerim büyük ihtimal

Çözüm bulursan haber et
Uyku öncesi rutinde kitap okuyor musun sen de? Ben uzun süre uyumadan önce okuduğum zaman psikolojik olarak okuduğumda uykum geldiğini fark ettim .

Kızlar bir şey soracağım. Baktım da herkesin Oliver Twist’i 576 sayfaymış. Benimki niye 568 sayfa??Niye 8 sayfa eksik benim kitabım acaba can yayınları 23. Basım kitabım
Benimkisi de aynı . 23. basım, 568 sayfa.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Okumadım ama geçen gün gördüm ben de kitabı. Onu da okumak istiyorum Alacakaranlık serisinden sonra.
Göçebe’yi ben de okumuştum, yanılmıyorsam okuduğum en kalın kitap oydu. Ben de çok beğenmiştim öneririm. Onun da filmi var ama izleyip izlemediğimi hatırlayamıyorum .

Bazı zamanlarda uyumak için okuduğum oluyor şimdi de kitap okurken uyuyakaldım. sanırım hastalık geliyorum diyor

Tünaydın.
Yapraklı takvim gibisiniz, her gün yeni bir bilgi.
Jack London, Martin Eden'i okumaya çalışıyorum.
Sizin bu yürüyen şatoyu dün gece rüyamda gördüm belli belirsiz. Bu nedir diye araştırdım gece uyanıp ve bir animasyon olduğunu gördüm. Howl ismini, aşık olduğu Calcifer'i ve diğer karakterleri gördüm hayal meyal. Kitabı da varmış sanırım, uyku sersemi çok anlamadım ama rüyamda neden gördüğümü çok düşündüm ve şu an siz bundan bahsediyorsunuz.
Konu başlığındaki şato nedir diye hep merak ediyordum:)
Tuhaf bir ruh halindeyim ve tuhaf rüyalar görüyorum birkaç gündür.
Hayrolsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…