- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Gunaydin yarin icin alarmimi kurayim da unutmayayim toplantıyı
Üçayak Kilisesi - Kırşehir
Kırşehir Merkez Taburoğlu Köyü yakınlarında bulunmaktadır. Bizans dönemi 10 ve 11'inci yüzyıllara tarihlenmektedir. Başkent mimarisini yansıtan önemli eserlerindendir. İki imparator tarafından adak yeri olarak yaptırıldığı sanılmaktadır. İki kiliseden oluşan bina tamamen tuğladan yapılmış olup; 1938 yılındaki depreme kadar yapıyı örten kubbe ayakta durmaktaydı. Günümüzde ise kalıntıları bulunmaktadır.
Günaydın Kitap Kulübü Sakinleri
Yarın saat 20.30 da Oliver Twist yorumlaması vardır. katılımlarınızı bekliyorum
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
Levaiz
@Teyocan
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@bir civciv annesi
O Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
M MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@pylz
@Gelincik78
A R Y A
@mavi guldunya
MelodiminEsi
Günaydınnn
Kırşehir Merkez Taburoğlu Köyü yakınlarında bulunmaktadır. Bizans dönemi 10 ve 11'inci yüzyıllara tarihlenmektedir. Başkent mimarisini yansıtan önemli eserlerindendir. İki imparator tarafından adak yeri olarak yaptırıldığı sanılmaktadır. İki kiliseden oluşan bina tamamen tuğladan yapılmış olup; 1938 yılındaki depreme kadar yapıyı örten kubbe ayakta durmaktaydı. Günümüzde ise kalıntıları bulunmaktadır.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
Levaiz
@Teyocan
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@bir civciv annesi
O Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
M MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@pylz
@Gelincik78
A R Y A
@mavi guldunya
MelodiminEsi
Benim için de şeye benziyor bu, “uyumam lazım yoksa uykusuz kalırım” deriz ya bazen. Ya da kaç saat uyuyabileceğimizi hesaplarız. Bir türlü uyuyamayızGünaydın. Bu ay okuma ve odaklanma konusunda gerçekten çok sıkıntı çekiyorum. Geçen ay ilk on günde dünyanın kitabını okumuştum.
Sanırım önce bu "mutlaka okumam lazım" stresini atmam lazım. Bu, şeye benziyor. Hata yapmamaya çalışan bir insanın, odak noktası hata yapmak olduğu için sürekli hata üstüne hata yapması gibi.
Algımı başka yöne çekmek için bütün günü temizlik yaparak ve kafamı bir şekilde boşaltarak devam etmeye karar verdim.
Yoksa bu kısır döngü içinde delireceğim.
Günaydın
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
Levaiz
@Teyocan
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@bir civciv annesi
O Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
M MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@pylz
@Gelincik78
A R Y A
@mavi guldunya
MelodiminEsi
Böyle zamanlarda kitaplığın önüne geçip bir güzel kitaplarımı seviyorum benGünaydın. Bu ay okuma ve odaklanma konusunda gerçekten çok sıkıntı çekiyorum. Geçen ay ilk on günde dünyanın kitabını okumuştum.
Sanırım önce bu "mutlaka okumam lazım" stresini atmam lazım. Bu, şeye benziyor. Hata yapmamaya çalışan bir insanın, odak noktası hata yapmak olduğu için sürekli hata üstüne hata yapması gibi.
Algımı başka yöne çekmek için bütün günü temizlik yaparak ve kafamı bir şekilde boşaltarak devam etmeye karar verdim.
Yoksa bu kısır döngü içinde delireceğim.
Kaç ₺ verdin Sofie’ye
Seninkinin x2 diyelim konuyu kapatalım moralimi bozmayalımKaç ₺ verdin Sofie’yeBenim kırtasiyede bulduğumu yazdığım yoruma şaşırdım bırakmışsın o yüzden takılayım dedim
Yarın gidip kırtasiyeyi öpüp başıma koyacağımSeninkinin x2 diyelim konuyu kapatalım moralimi bozmayalım
Ben bile 85tl aldımYarın gidip kırtasiyeyi öpüp başıma koyacağım
Dün Serkan Bey 4. zar bulundu artık 4. kitap farz oldu diye paylaşım yapmıştıEki Görüntüle 3189700
Kitapta bir şey araştırırken kulüpteki 10 kişinin 11'inde bulunan serinin terimlerine denk geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?