Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim biraz okumam yavaşladı çünkü temizlik yapıyorum tatilde evde olmayacağım sınavlar da başlayınca istediğim hızda değilim
Kitaptan Suç ve ceza
Okulda Haritada kaybolmak
Uygulamadan da sofienin dünyası devam ediyor

Asude Bahçe 50.sayfadayım

Herkese iyi akşamlar Sofie’nin Dünyası çok güzelmiş. Daha önce felsefe üzerine bir kitap okumamıştım. Lisede pek sevmezdim felsefe dersini ama şuan kitabı sevdim. Belki lisede okusaydım, dersi de severdim bilmiyorum ki
63. Sayfadayım. Pdfim bozuk çıktı bazı kelimelerdeki harfler eksik, bazıları yanlış yazılmış fln. Kitabı alacağım sanırım. Kalın bir kitapmış bide ben ince sanıyordum nedense. Kitaptan okuması daha keyifli olur.

İyi akşamlar Bugün bir ağırlık vardı üstümde, maalesef hiç okuma yapamadım bir de malum sınav haftası olduğu için hazırlık vs yaptım. Bilgisayar başında oturmak beni mahvetti, günün geri kalanını uyuyarak geçirdim
20 Ocak'a kadar Sofi'nin Dünyası'nı bitirmem gerekiyor çünkü sömestrda ailemin yanında olacağım. Okuyamam orda

Üçayak Kilisesi - Kırşehir​

Kırşehir Merkez Taburoğlu Köyü yakınlarında bulunmaktadır. Bizans dönemi 10 ve 11'inci yüzyıllara tarihlenmektedir. Başkent mimarisini yansıtan önemli eserlerindendir. İki imparator tarafından adak yeri olarak yaptırıldığı sanılmaktadır. İki kiliseden oluşan bina tamamen tuğladan yapılmış olup; 1938 yılındaki depreme kadar yapıyı örten kubbe ayakta durmaktaydı. Günümüzde ise kalıntıları bulunmaktadır.

Günaydın Kitap Kulübü Sakinleri

Yarın saat 20.30 da Oliver Twist yorumlaması vardır. katılımlarınızı bekliyorum

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi

Günaydın herkese
Kış Bahçesi’ne devam ediyorum 219.sayfadan .

Günaydın

Günaydın

Günaydın. Bu ay okuma ve odaklanma konusunda gerçekten çok sıkıntı çekiyorum. Geçen ay ilk on günde dünyanın kitabını okumuştum.
Sanırım önce bu "mutlaka okumam lazım" stresini atmam lazım. Bu, şeye benziyor. Hata yapmamaya çalışan bir insanın, odak noktası hata yapmak olduğu için sürekli hata üstüne hata yapması gibi.
Algımı başka yöne çekmek için bütün günü temizlik yaparak ve kafamı bir şekilde boşaltarak devam etmeye karar verdim.
Yoksa bu kısır döngü içinde delireceğim.

Günaydın. Kadınlar Ülkesi kitabına başladım eğlenceli sürükleyici ve merak uyandırıcı. Çok beğendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…