Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bile 85tl aldım
Ben de sözleşme yenileme işleri için kırtasiyeye girmiştim. İlçe milli eğitim müdürümüz izinliymiş, vekilin adını yazmamış gerekiyormuş müdürün adının yerine. Sıra beklerken sağda yukarıda kitaplar vardı, aa bakayım ne kitaplar var diyordum, başlığını okuyabildiğim ilk kitap Sofie oldu . Şaşırdım, burada bir kırtasiyede bulabileceğimi düşünmezdim hiç.

Bence hemen alın. çok çok uygunmuş. Bazen öyle mahalle arasında kırtasiyelerde kitaplar ucuz oluyor ya. Bi kere bende kızıma 4 tlye kitap almıştım. Çocuk kitabı ama artık çocuk kitapları da çok pahalandı. Gezmek lazım kırtasiyeleri

Hemen al hemen

Maaş yatar yatmaz . Şu an daha öncelikli ihtiyaçlara para ayırmak durumundayım, pazar günü yatacak zaten. Burada pek kimsenin okuyacağı bir kitap değil ayrıca, alan olmaz diye umuyorum . Onca insan tanıdım burada, farklı okullardan öğretmenler, 4 kişi kitap okuyordu sadece .

Çok iyi. Kaçırmayın

Pembe Kayalar - Kocaeli​

Pembe Kayalar ilginç jeolojik yapısıyla görülmesi gereken yerlerdendir. Prehistorik buluntu varlığının yanı sıra, Antik Çağ'dan itibaren taş ocağı olarak kullanılmıştır.
Suyun içinde yumuşak olan pembe kayalar çıkarıldıktan sonra sertleşmektedir. Bu özellikleri sebebiyle Osmanlı Dönemi'nde dikdörtgenler şeklinde kesilerek deniz yoluyla İstanbul’a taşınmış ve mimaride kullanılmışlardır.

Günaydınlar

Bu akşam saat 20.30'da Oliver Twist Yorumlaması vardır. katılımlarınızı bekliyorum

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi

Günaydın herkese
Kış Bahçesi’ni 309.sayfadan devam ediyorum okumaya devam ediyorum
Olivier ‘i okumadım daha .

Günaydın

Günaydın
Okumadım ben de. Yorumlarınızı takip ederim

Gunaydin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…