- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Ben de sözleşme yenileme işleri için kırtasiyeye girmiştim. İlçe milli eğitim müdürümüz izinliymiş, vekilin adını yazmamış gerekiyormuş müdürün adının yerine. Sıra beklerken sağda yukarıda kitaplar vardı, aa bakayım ne kitaplar var diyordum, başlığını okuyabildiğim ilk kitap Sofie olduBen bile 85tl aldım
Hangi kırtasiye o bakalımYarın gidip kırtasiyeyi öpüp başıma koyacağım
Beyazıt kırtasiyeydi adı, yerelHangi kırtasiye o bakalım
Bence hemen alın.Ben de sözleşme yenileme işleri için kırtasiyeye girmiştim. İlçe milli eğitim müdürümüz izinliymiş, vekilin adını yazmamış gerekiyormuş müdürün adının yerine. Sıra beklerken sağda yukarıda kitaplar vardı, aa bakayım ne kitaplar var diyordum, başlığını okuyabildiğim ilk kitap Sofie oldu. Şaşırdım, burada bir kırtasiyede bulabileceğimi düşünmezdim hiç.
Hemen al hemenBeyazıt kırtasiyeydi adı, yerel. Burada çok pahalı denmişti, ucuza bulunca çok aklımı çeldi . Çok güzel bir rastlantı oldu, normalde gittiğim bir kırtasiye değil kendileri. İlçe milli eğitimde işim olduğu için gittim.
Bence hemen alın.çok çok uygunmuş. Bazen öyle mahalle arasında kırtasiyelerde kitaplar ucuz oluyor ya. Bi kere bende kızıma 4 tlye kitap almıştım. Çocuk kitabı ama artık çocuk kitapları da çok pahalandı. Gezmek lazım kırtasiyeleri
Maaş yatar yatmazHemen al hemen
Çok iyi. KaçırmayınBeyazıt kırtasiyeydi adı, yerel. Burada çok pahalı denmişti, ucuza bulunca çok aklımı çeldi . Çok güzel bir rastlantı oldu, normalde gittiğim bir kırtasiye değil kendileri. İlçe milli eğitimde işim olduğu için gittim.
Günaydın herkese
Pembe Kayalar - Kocaeli
Pembe Kayalar ilginç jeolojik yapısıyla görülmesi gereken yerlerdendir. Prehistorik buluntu varlığının yanı sıra, Antik Çağ'dan itibaren taş ocağı olarak kullanılmıştır.
Suyun içinde yumuşak olan pembe kayalar çıkarıldıktan sonra sertleşmektedir. Bu özellikleri sebebiyle Osmanlı Dönemi'nde dikdörtgenler şeklinde kesilerek deniz yoluyla İstanbul’a taşınmış ve mimaride kullanılmışlardır.
Günaydınlar
Bu akşam saat 20.30'da Oliver Twist Yorumlaması vardır. katılımlarınızı bekliyorum
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi
Günaydın
Pembe Kayalar - Kocaeli
Pembe Kayalar ilginç jeolojik yapısıyla görülmesi gereken yerlerdendir. Prehistorik buluntu varlığının yanı sıra, Antik Çağ'dan itibaren taş ocağı olarak kullanılmıştır.
Suyun içinde yumuşak olan pembe kayalar çıkarıldıktan sonra sertleşmektedir. Bu özellikleri sebebiyle Osmanlı Dönemi'nde dikdörtgenler şeklinde kesilerek deniz yoluyla İstanbul’a taşınmış ve mimaride kullanılmışlardır.
Günaydınlar
Bu akşam saat 20.30'da Oliver Twist Yorumlaması vardır. katılımlarınızı bekliyorum
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi
Günaydın
Pembe Kayalar - Kocaeli
Günaydınlar
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi
Gunaydin
Pembe Kayalar - Kocaeli
Günaydınlar
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi
Ben okudumKim okudu Oliver Twist'i ?
Ben okudum, kızımın uyku saatiyle çakışıyor sadece yorumlama saati, erken uyursa yetişebilirim.Kim okudu Oliver Twist'i ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?