Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bendeki bir kaç kitabı da paylaşabilirim eğer istersen

Çok sağlam bir kaynak

Ben de geldim kendi kitaplığımla

Geçmiş olsun canım. Hastayken gelecek misafir de ne bileyim
O kitaplığı tamnımamak mümkün mü

Çok çok geçmiş olsun bu arada, kolaylıklar gelsin misafir ağırlamakta

Günaydııın
Kızlar d&r de 2. Kitaba %60 indirim var. Dün iki kitap aldım. Toplam fiyat indirimle amazondakiyle aynı oldu. Mağazadan kitap almayı özlemişim vaktim yoktu olsa daha çok bakardım
Amazon zaten beni şaşırtıyor bir bakayım dedim bazı kalemlerde bkm daha ucuz şaşırtıcı bir şekilde. Amazon bizim yüzümüzden fiyatları arttırdı, yetişemiyor bize

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

Günaydııın
Kızlar d&r de 2. Kitaba %60 indirim var. Dün iki kitap aldım. Toplam fiyat indirimle amazondakiyle aynı oldu. Mağazadan kitap almayı özlemişim vaktim yoktu olsa daha çok bakardım
Fiyatına bakmadan kitap seçtiğim zamanları özledim Gerçekten kütüphaneye erişim olanağım olsa alıp okurum geri veririm ama kitap müdavimleri bilir ki sana ait olması ayrı bir haz

Olağanüstü bir yerden günaydın diyorum
Tarihi çok eskilere dayanan Rami kışlası'nı kütüphaneye çevirdiler ve dün açıldı. Tabi ben soluğu hemen burada aldım. Henüz kütüphane salonları açılmamış sadece koridorları ve bahçesi gezilebiliyor.
Buram buram tarih kokan, her taşının ayrı bir değeri olan mükemmel bir yer. Aynı zamanda İstanbul'un en büyük, Avrupa'nın sayılı kütüphanelerinden. Semtimde olması da beni ayrı mutlu ediyor ve duygulandırıyor.
Tamamen açıldıktan sonra imkanı olan herkes mutlaka gezsin görsün isterim

Cehenneme övgü nasıl, beğendiniz mi? Ben de aldım ama daha okumadım
Ben beğendim ,iyi gidiyor.Çok farklı bakış açıları ile baktırıyor ,hayatın farklı alanlarındaki davranışlarımıza ,konuşmalarımıza ,seçimlerimize .

Ben de bugün uğramayı düşünüyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…