- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
O kitaplığı tamnımamak mümkün müBendeki bir kaç kitabı da paylaşabilirim eğer istersen
Çok sağlam bir kaynak
Ben de geldim kendi kitaplığımla
Geçmiş olsun canım. Hastayken gelecek misafir de ne bileyim
ben hala uyutmaya çalışıyorum. bütün düzenimiz bozulduEki Görüntüle 3191385
Çocuklar uyuyunca altın saatler başladı. Allahım inşallah saatler olur dakikalar olmaz
Olur tabi kiBendeki bir kaç kitabı da paylaşabilirim eğer istersen
Çok sağlam bir kaynak
Ben de geldim kendi kitaplığımla
Geçmiş olsun canım. Hastayken gelecek misafir de ne bileyim
Çok çok geçmiş olsun bu arada, kolaylıklar gelsin misafir ağırlamaktaİyi akşamlar ❤
Hastayım ve yarına misafirim var tatlısı böreği hazırlık yapıyorum bi taraftan toparlanmaya çalışıyorum iptal edemedim.
Bu akşam okuma yapamayacağım gönlüm sizinle resimlerinize bakıp muhteşemlerim artık zevkle
Bayadır girmiyordum ne kadar az kitabım varmışO kitaplığı tamnımamak mümkün mü
Cehenneme övgü nasıl, beğendiniz mi? Ben de aldım ama daha okumadımİyi akşamlar herkese
Uygulamadan Sofie’nin Dünyası’nı aynı zamanda da bunu okuyorumEki Görüntüle 3191331
Amazon zaten beni şaşırtıyor bir bakayım dedim bazı kalemlerde bkm daha ucuz şaşırtıcı bir şekilde. Amazon bizim yüzümüzden fiyatları arttırdı, yetişemiyor bizeGünaydııın
Kızlar d&r de 2. Kitaba %60 indirim var. Dün iki kitap aldım. Toplam fiyat indirimle amazondakiyle aynı oldu. Mağazadan kitap almayı özlemişimvaktim yoktu olsa daha çok bakardım
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorumİyi akşamlar ❤
Hastayım ve yarına misafirim var tatlısı böreği hazırlık yapıyorum bi taraftan toparlanmaya çalışıyorum iptal edemedim.
Bu akşam okuma yapamayacağım gönlüm sizinle resimlerinize bakıp muhteşemlerim artık zevkle
Fiyatına bakmadan kitap seçtiğim zamanları özledimGünaydııın
Kızlar d&r de 2. Kitaba %60 indirim var. Dün iki kitap aldım. Toplam fiyat indirimle amazondakiyle aynı oldu. Mağazadan kitap almayı özlemişimvaktim yoktu olsa daha çok bakardım
Geçmiş olsun bonuscumİyi akşamlar ❤
Ben beğendim ,iyi gidiyor.Çok farklı bakış açıları ile baktırıyor ,hayatın farklı alanlarındaki davranışlarımıza ,konuşmalarımıza ,seçimlerimize .Cehenneme övgü nasıl, beğendiniz mi? Ben de aldım ama daha okumadım
Ben de bugün uğramayı düşünüyordumOlağanüstü bir yerden günaydın diyorum
Tarihi çok eskilere dayanan Rami kışlası'nı kütüphaneye çevirdiler ve dün açıldı. Tabi ben soluğu hemen burada aldım. Henüz kütüphane salonları açılmamış sadece koridorları ve bahçesi gezilebiliyor.
Buram buram tarih kokan, her taşının ayrı bir değeri olan mükemmel bir yer. Aynı zamanda İstanbul'un en büyük, Avrupa'nın sayılı kütüphanelerinden. Semtimde olması da beni ayrı mutlu ediyor ve duygulandırıyor.
Tamamen açıldıktan sonra imkanı olan herkes mutlaka gezsin görsün isterim
Eki Görüntüle 3191455
Eki Görüntüle 3191456
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?