Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amazon’dan çok alışveriş yapıyorsan prime’ı tavsiye ederim. Hem hızlı ve bedava kargo hem de gaming, video vs özellikleri kullanabiliyorsunuz aylık 8₺.
Kitap alışverişi yaptım daha önce. Ama son zamanlarda ihtiyaçlarımın çoğunu netten aldığım için diğer uygulamalar yanında amazona da bakıyorum. Teşekkür ederim bakayım üyeliğe

Çok geçmiş olsun

geçmiş olsun

Gecmis olsun

fotoğrafım yok çekmeye fırsatım olmadı ama kırılma isimli kitabımı okuyorum. çok oldu başlayalı ama ilk defa adam akıllı bugün alabildim elime.

karakterin yaşlı haliyle 2011 japonya depremi sonrası tanıştık ama hayatına giren kadınlar aracılığıyla da gençliğini okuyoruz. bu tarz kitapları çok seviyorum. kitap da oldukça akıcı ve tarihi anlamda besleyici. umarım bitirdiğimde de mutlu olurum.

Çok çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Bu ay bilim kurgulardan Biz’i okuyacaktım, ama arkadaşımla okumaya karar verince Görünmez Adam’ı seçtik.

Bugün başladım, yarısından fazlasını okudum ama yazar hala ne anlatmaya çalışıyor anlamıs değilim

Olur tabi ki. Ben en çok Mısır mitolojisi seviyordum en çok onu okudum, hakimim. Diğer mitolojilere hafif bir geçiş tarzında birkaç kitap sepete attım. Girişten bir ileri düzey için öneri alabilirim .
Bendeki bir kaç kitabı da paylaşabilirim eğer istersen
Bende de bu kitap var.

Çok sağlam bir kaynak

Ben de geldim kendi kitaplığımla

Geçmiş olsun canım. Hastayken gelecek misafir de ne bileyim

Çok geçmiş olsun Bonusum keşke gelmeselerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…