Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin hayirli cumalar

Mitoloji seviyorsanız tavsiyelerde bulunabilirim

Hayırlı günler, hayırlı cumalar

Günaydınn hastalıklardan anca kendime gelebildim. Bu akşama başka kitaba başlayacam inşallah Sonunda rüzgarın adı bitecek 30 sayfam kaldı. Kitap güzel ama hakkını veremedim maalesef hem maddi hem maneviSoda döküldü, su döküldü, çok düştü, sayfalar katlandı flnElimde süründü anlayacağınız.

Sofinin dünyasına başlayacağım akşama. Kendimi tutuyorum ve kitabı almıyorum Kindledan okuyacağım.

Empedoleksin Dostları kitabıma da aynısı oldu. Çay döküldü, bir sayfası yırtıldı başına gelmeyen kalmadı

Kadınlar Ülkesi'ne devam ediyorum ben de ama mental olarak çok yorgunum bu aralar. Yeni yıl, iş yerinde 2022 hedeflerinin kapatılması, 2023 planlaması, milletin zam oranlarını açıklamaya çalışacağım ilk defa, gerildikçe geriliyorum uykular haram oldu demek isterdim ama uykuya kaçan bi insan olduğum için günün 15 saatini uyuyarak geçiriyorum Toparlanacağım inşallah umudum var

Mitoloji seviyorsanız tavsiyelerde bulunabilirim
Olur tabi ki. Ben en çok Mısır mitolojisi seviyordum en çok onu okudum, hakimim. Diğer mitolojilere hafif bir geçiş tarzında birkaç kitap sepete attım. Girişten bir ileri düzey için öneri alabilirim .

Olur tabi ki. Ben en çok Mısır mitolojisi seviyordum en çok onu okudum, hakimim. Diğer mitolojilere hafif bir geçiş tarzında birkaç kitap sepete attım. Girişten bir ileri düzey için öneri alabilirim .
Önce İlyada ve Odysseia'yla Yunan mitolojisine başlayabilirsiniz. Ama dili biraz farklı. Düz yazı şeklinde değil. Zaten bu ikisini okuyunca Yunan mitolojisine büyük oranda hakim olursunuz. Bir de Kirke var. O da aslında Odyseus'un dönüş hikayesiyle ilgili. Yani Odysseia'nın bir bölümüne daha detaylı bakış

On binlerin dönüşü, Anabasis. Kesin bunu da seversiniz. Gerçek bir hikaye. On bin Yunan paralı askerin, pers kralı için savaşa gelip, sonra Anadolu'dan Yunan topraklarına kadar nasıl gittiklerini ve başlarından geçenleri anlatıyor. Troyalı Kadınlar, Gılgamış Destanı, Dünya Mitolojisi (yazarını tam hatırlamıyorum galiba rossenberg, daha sonra bakıp teyit etmem lazım).

Yanlışlıkla sepetime Kadınlar Ülkesini atmışım

Eki Görüntüle 3191159
150 tl ve üzeri kargo bedava fırsatını kaçırmayayım demiştim
Amazon’dan çok alışveriş yapıyorsan prime’ı tavsiye ederim. Hem hızlı ve bedava kargo hem de gaming, video vs özellikleri kullanabiliyorsunuz aylık 8₺.

Tamamdır ekran görüntüsü aldım. Şöyle de bir kitap görmüştüm amazonda ama bahsettiğiniz bu mu bilemedim .

Eklentiler

• C676CE02-5C86-437D-895B-61B2A84004AE.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 35
Caanım kitap kurtları C Calcifer in de müsadesiyle şuraya kendime oluşturduğum dijital kütüphanemin linkini bırakacağım
Gelmek isterseniz çok memnun olurum

İsimlerinizi bilmediğim için hiçbirinizi tanımam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…