Grange nın mi?Kütüphanemde Şeytan Yemini diye bir kitap var nedir necidir bilmiyorumkesin kardesim yine bi heves alıp okumamış bana getirmiştir ya da birinden kaldı. Normalde hemen geri veririm ama bu ne bilmiyorum okuyan var mı, güzel mi ?
Sanırım Grange'in kitabı. Ben onu okumadım ama yazarın çoğu kitabını okudum. Olay örgüsü çok güzel. Üzerine epeyce düşünülmüş de yazılmış oluyor kitapları. Cinayet, polisiye, gerilim seviyorsanız okuyun derim.Kütüphanemde Şeytan Yemini diye bir kitap var nedir necidir bilmiyorumkesin kardesim yine bi heves alıp okumamış bana getirmiştir ya da birinden kaldı. Normalde hemen geri veririm ama bu ne bilmiyorum okuyan var mı, güzel mi ?
Grange nın mi?
Evet Grange.Sanırım Grange'in kitabı. Ben onu okumadım ama yazarın çoğu kitabını okudum. Olay örgüsü çok güzel. Üzerine epeyce düşünülmüş de yazılmış oluyor kitapları. Cinayet, polisiye, gerilim seviyorsanız okuyun derim.
Mesela Grange okuduktan sonra bana kitapçıda samimi olduğum çalışan Ahmet Ümit önermişti hangi kitabı hatırlayamadım şuan sovyetlerde geçen bir cinayetten bahsediyor. Çok ama çok yavan kalmıştı ya.
Ben onu okudum. Kurgusu çok iyiydi tavsiye ederimEvet Grange.
Senin dediğin kitap Kar Kokusu. Ama o zaten yazarın diğer kitaplarına göre biraz daha kurgusu basit bir kitap, okumuştım ben de. Diğerleri kadar sevmemiştm
Yorumlamasını sonra hep beraber yapacağız gerçi ama ütopik feminizm kısmından ziyade Terry ile Van'in (bir yandan da Jeff'in) farklı fikirleri temsil etmesinden keyif aldım ben, Terry bir ülke olsaydı muhtemelen Türkiye olurdu çünkü, onu okudukça kafamda tanıdığım birkaç insan canlandı bile :)) Annelik kısmını anladım ama vurgulanması gereken yer orası mıydı emin değilim. Beğendim, verdiği mesajları da sevdim, 10 üzerinden 8 verirdim muhtemelen bazı şeyler bana geçmediği için.O Orangegreysky kadınlar ülkesi hakkında ne düşünüyorsun? Fikrini almak isterim
Yaaa ben yorumlamasının yapılacağını bilmiyordum. Bi ara çok giremedim geçmiş felan yapamadım sanırım o zaman konuşulmuş. C Calcifer heyecanla yorumlama gününü bekliyor olacağımYorumlamasını sonra hep beraber yapacağız gerçi ama ütopik feminizm kısmından ziyade Terry ile Van'in (bir yandan da Jeff'in) farklı fikirleri temsil etmesinden keyif aldım ben, Terry bir ülke olsaydı muhtemelen Türkiye olurdu çünkü, onu okudukça kafamda tanıdığım birkaç insan canlandı bile :)) Annelik kısmını anladım ama vurgulanması gereken yer orası mıydı emin değilim. Beğendim, verdiği mesajları da sevdim, 10 üzerinden 8 verirdim muhtemelen bazı şeyler bana geçmediği için.
Gerçi yapacak mıyız bilmiyorum, başkan sormuştu okuyan var mı yapalım mı diye ama son bir karar alındıysa ben kafamdan onu "yapalım" diye belirlemişim bile
Gerçi yapacak mıyız bilmiyorum, başkan sormuştu okuyan var mı yapalım mı diye ama son bir karar alındıysa ben kafamdan onu "yapalım" diye belirlemişim bile
Bu ay bilim kurgulardan Biz’i okuyacaktım, ama arkadaşımla okumaya karar verince Görünmez Adam’ı seçtik.
Bugün başladım, yarısından fazlasını okudum ama yazar hala ne anlatmaya çalışıyor anlamıs değilimEki Görüntüle 3191347
Nasıl gitti Görünmez Adam?OCAK
1) Ömür Uzel - Noam Chomsky / 21. Yüzyılın İlham Veren Entelektüeli - 105 syf.
2) Atsız - Bozkurtlar- 584 syf
3) H. G. Wells - Görünmez Adam - 217 syf.
Seni gaza getirip benim kitabi bitirememem
Hiç umduğum gibi değildi. Yazarın Zaman makinesini okumuş ve hem konusunu hem yazım dilini çok beğenmiştim. Bunda hayal kırıklığına uğradım desem yeridir, sanki sayfalar birbirinin aynısıydı. Çok zor ilerlediNasıl gitti Görünmez Adam?
Olsun canım yarın biterirsinSeni gaza getirip benim kitabi bitirememem
Ama mazeretim var misafirim vardikutluyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?