Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bana kesin okumalısın dediğiniz kitaplar varsa söyleyebilir misiniz rica etsem
Dünya klasiklerinden olur. Polisiye, bilimkurgu, fantastik, Türk yazarlarımızın kitapları her şey olur yani bi kişisel gelişim sevmiyorum bi de tarih siyaset politika onun dışında her şey olur.

Çok geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Bonusum keşke gelmeselerdi

Çok çok geçmiş olsun bu arada, kolaylıklar gelsin misafir ağırlamakta

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun bonuscum

Sağolun çok teşekkür ederim ❤

Çok yoruldum ama güzel atlattım çok şükür.

Dünya klasikleri; Frankenstein ,Siyah inci , Germinal, Oblomov, Monte Cristo Kontu, Gurur ve Önyargı, Anna Karenina , Yüzbaşının Kızı, Kırmızı ve Siyah.
Modern Klasik ; Martin Eden, Jane Eyre, Uğultu Tepeler, Beyaz Diş
Genel olarak okuduğum tüm Zülfü Livaneli kitaplarını beğendim. Ahmet Ümit kitaplarını severim. Yaşar Kemal okumak istersen İnce Memed serisini okuyabilirsin.
Tarih ve siyaset istememişsin ama hem bunları hemde polisiyeyi içinde barındıran Dan Brown kitapları da çok iyidir. (Bana göre tabi )
Aklıma şimdilik bunlar geldi.

Çok teşekkür ederimm bazılarını okumuştum. Bazıları okuyacaklarım arasında. Ekran resmi aldım. Okuma listeme alıyorum

Ben Harlan Coben kitaplarını seviyorum, basit dili var ama akışı hoşuma gidiyor polisiye olarak. Ama kötü yanı şu, basit kitaplar oldukları için önümdeki 5 kitaba bakıyorum, aklımda hiçbiri yok. Belki benim balık hafızamdandır :))

Gillian Flynn'in Kayıp Kız'ını okumuşsundur belki, Keskin Şeyler'ini daha çok sevmiştim, dizisi de var.

Jennifer McMahon'un Sakın Arkana Bakma, Şeytanın Eli, Söylemeyeceğine Söz Ver, 29. Oda kitapları gerilim için güzel kitaplardı.

Dram seviyorsan Jodi Picoult'un Kız Kardeşim İçin, Cam Çocuk ve Küçük Muazzam Şeyler'i güzeldi.

İlluminae serisi bilim kurgu olarak güzel bir seri. Bir klasik değil tabii ama okurken sanki FBI ajanı gibi hissetmiştim

Bir de fantastik bir seri olarak Ay Günlükleri var, Cinder ile başlıyor. Cindirella'nın gelecekteki hali gibi :) Ben çok peş peşe okuduğum için bir yerde bıraktım ama bir ara devam edeceğim güzel bir seriydi.

Bir de fantastik bir seri olarak Ay Günlükleri var, Cinder ile başlıyor. Cindirella'nın gelecekteki hali gibi :) Ben çok peş peşe okuduğum için bir yerde bıraktım ama bir ara devam edeceğim güzel bir seriydi.
84 TL'ye aldığım serinin şu an 550 TL'ye satıldığını görmem şoku

Ayy teşekkür ederim. Şimdi bunlarda dursun bende not olarak kitapsız kalırsam bir gün bunları da okurum inşallah

Levent Vadisi - Malatya​

65 Milyon Yıllık Jeolojik Evrim
Yaklaşık olarak 65 milyon yıl önceye dayanan ve jeolojik deformasyonlar sonucu meydana gelen bu doğa harikası oluşum, bünyesinde barındırdığı jeolojik özelliklerle birlikte dünyadaki ilginç doğal alanlar arasında gösterilen ve neolitik çağdan kalma kalıntıların da bulunduğu 28 kilometre uzunlukta bir alana sahiptir. Vadi son derece ilginç jeolojik oluşumlar, uçurumlar ve duvar kısımlarında kaya kabartmalarının hakim olduğu yüzlerce mağarayı da içerisinde barındırıyor.
Levent Vadisi Seyir Terası
Vadinin görünürlüğünü artırmak ve bu doğa harikasını turizm açısından bir cazibe merkezine dönüştürmek amacıyla, vadide 28 kilometre boyunca uzayan kayalıkların en merkezi noktasına, Malatya Valiliği tarafından seyir terası yaptırılmıştır. Düz bir kaya bloğunun üzerine inşa edilen seyir terası dere yatağından 240 metre yükseklikte olup gözlem terasının 8,5 metresi boşluğa uzanan, çelik konstrüksiyon ve cam ile inşa edilmiş farklı bir proje olup yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin ilgi odağı haline gelmiştir.

Seyir terası, Jeolojisi ve kültürel varlıkları ile Anadolu’nun en önemli jeoarkeolojik merkezi konumundaki Levent Vadisi’nin tanıtılmasında önemli bir rol üstlenmiştir. Doğa yürüyüşü, paraşüt, kaya tırmanışı, kampçılık ve izcilik gibi spor ve alternatif turizm faaliyetlerinin yeni rotası olma yolundaki Levent Vadisi sonbahar ve yaz aylarında tabloları aratmayan manzaralara kapı açıp, ziyaretçiler için eşsiz bir manzarada dinlenme imkânı sunarken, fotoğraf meraklıları için de vazgeçilmez yerlerden biridir. Ayrıca yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda fotoğraf sanatçısı vadiye gelerek kamp yapmaktadır.

Yeni Bir Haftadan Herkese Günaydınlar

Kimler neler okuyor bir yoklama alalım

Ben Sofie'nin Dünyası ve Kallokain okuyorum

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi

Günaydın herkese
Ben de Sofie’nin Dünyası ve Cehenneme Övgü ‘ye devam.
Kadınlar Ülkesi’ni aldım hafta sonu ama ithaki yayınlarınınki yoktu.

Boşum bikaç gündür başkanım dün gece bi Sofie başlim dedim uykum geldi devam edemedim.

Bugün inş okurum

Günaydınnn, kitaplarım kargoya verilmiş ama Ekol diye bir firmayla geliyor, takibi falan da bulamadım tüm gün pencere kenarında bekleyeceğim sanırım

Ben Sofie'nin Dünyası'nı okuyorum ama daha önce okuduğum için çok gitmiyor, unutmuşumdur diye başladım ama unutmamışım sanırım. O yüzden onu bırakıp başka bir kitaba başlayabilirim bugün. Yaban Diyarlarda Yabancı'ya biraz ara verdim.

Günaydınlar
Ben gömülü dev okumaya devam ediyorum

Günaydın ben Sofie'nin Dünyasını okuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…