Bir ara denedim ama maalesef başarılı olamadım gözüme pek estetik gelmedi. Kitabın kendisi kitaplığımda dururken el yazım ile alıntı eklemek özet geçmek vs bana hitap etmedi. 1000k uygulamasını kullanıyordum gayet güzel bir uygulama ama orda da incelemeler arasına pek dalmamak lazım.
Böyle düşünme. Yani ifade edemiyorum diye düşünme. Ben de ya çok etkilendim ama nasıl anlatayım diye diye yola çıktım şimdi bookstagram hesabım var. Okuduklarımı kendimce yorumluyorum.
Orda kim tanıyor seni, kimden çekineceksin ki? Yorum yapa yapa gelişiyorsun
Bir de kitabın değil altını çizmek şöyle sayfa kenarı minicik kıvrılsa deli olan bir tiptim. Şimdi beğendiğim satırları çiziyorum üstüne bir de post-it yapıştırıyorum. Bu şekilde daha akılda kalıcı oluyor. Arada açıp o kısımları okuduğum oluyor.
Ben bir de şunu fark ettim, evet belki günlük sohbet esnasında karşımdaki insana şu kitapta şöyle bir söz vardı diye aklımda kalan bir şeyden bahsedemem ama kitap okudukça daha olgun daha sabırlı daha sakin bir insan oldum. Bu da o kitapları unutmadığımızın ve onların bizim üzerimizdeki etkisinin en güzel kanıtı bence
Keyifle okuD&R da ikinci kitaba %60indirim vardı. Bir de hesabıma 150 lira alış verişe 50 lira indirim tanımlanmıştı. D&R vakit geçirip kitap seçmeyi özlemişim. Aradığım kitapları bulamadım ama kızım için üç kitap kendime de Nermin Yıldırım kitabı aldım. Eki Görüntüle 3193868
Evet ben de güzel olduğunu duymuştum ama okuma imkanım olmamıştı. Kızımla okuruz artık. Teşekkürler canımKeyifle okuKiraz Ağacı ile Aramızdaki Mesafe kitabı hakkında güzel yorumlar okumuştum.
Lise ve üniversite döneminde çok güzel bir ajanda tutmuştum. Sevdiğim şiirleri, alıntıları, kitaplarla ilgili notları yazıyordum. Hâlâ ara sıra açıp okurum. Sonra bir tembellik geldi. Çoğu zaman cümlelerin altını çizmeye bile üşeniyorum. 1000K uygulamasında da ilk kitaplarda alıntı yapıp inceleme yazıyordum. Onu da devam ettiremedim. Sadece okuduğum ve birilerinden güzel olduğunu duyup daha sonra okumayı düşündüğüm kitapları ekliyorum. Böyle şeyleri düzenli tutabilenlere çok özeniyorum ama bana göre değilyok çekindiğimden değil ben öyle düşünüyorum belki de boşuna düşünüyorum çok teşekkür ederim
Maşallah bize2023 yılı etiket listemizi hazırladım. Yıllık hedef tablomuzda düzenlendi.
Ay sonunda bildirim yapmayan ya da etiketlere cevap vermeyen kısacası aktif olmayan listeden çıkartılacak ve bu yıl içerisinde tekrar etiket listesine alınmayacak. Bu demek değil ki topiğe gelmeyin tabi ki gelebilirsiniz sadece tablo ve etikette olmazsınız
2023 yılı hayırlı uğurlu olsun hepimize
2022 yılında toplam okunan kitap : 1404 adet
2022 yılında toplan okunan sayfa sayısı : 402.759 sayfa
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Irmak000
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
ellerine sağlık başganım. dilerim 2023 yılında daha fazla kitap okur daha çok paylaşım yaparız2023 yılı etiket listemizi hazırladım. Yıllık hedef tablomuzda düzenlendi.
Ay sonunda bildirim yapmayan ya da etiketlere cevap vermeyen kısacası aktif olmayan listeden çıkartılacak ve bu yıl içerisinde tekrar etiket listesine alınmayacak. Bu demek değil ki topiğe gelmeyin tabi ki gelebilirsiniz sadece tablo ve etikette olmazsınız
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Irmak000
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
ben goodreads ve 1000k kullanıyorum. yaklaşık 8-9 yıldır goodreads kullanıyorum yerli ve yabancı yorumları takip etmek daha kolay oluyor. 1000k yı da bu sene aktif kullanmaya başladım. yorumları da oraya yapıyorum.
Ellerine sağlık Calcifer. 2022 güzel geçmiş. Bu yıl da hepimiz için bol okumalı, hedefleri geçmeli geçer inşallah.2023 yılı etiket listemizi hazırladım. Yıllık hedef tablomuzda düzenlendi.
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Irmak000
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
Ben şöyle bir şey yapıyorum. Her kitaba yorum yapmakta zorlanıyorum ama
Iyi geceler herkese2023 yılı etiket listemizi hazırladım. Yıllık hedef tablomuzda düzenlendi.
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Irmak000
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
Gülsem mi muhteşem mi atsam bilemedimIrmak000 yukarda paylaştığım kitaba ilk başladığımda uyukluyodum uzandığım yerde okuduğum kısımda etkiliyor beni o uykulu halde içimden geçirdim burayı aspasia ile paylaşayım diye öyle dalmışım rüyamda sana şarkılar dinletiyorum kendime de kızıyorum ulan kitabı paylaşıcaktım bunlar nerden çıktı diye öyyyle bir saçmalık
Dövülmelik enişteKitaplarım gelmiş lakin eşim kargoyu iş yerinde unutmuş harika biri
Yarın getirir inşallah ben de fotosunu paylaşırım
Hayır teyo konusunu hiç beğenmedin, hiç aklına yazmaKitabım bitti. İthaki bilim kurgu serisinden okuduğum kitap gerçekten etkileyiciydi. Distopik bir kitap. Bir kimyagerin insanları konuşturmak alından geçenleri söylemesi için bir iğne keşfediyor. Bu iğne devletin yararına olacağını düşünürken zamanla düşünceleri değişiyor. Tavsiye ederim 9/10
Eki Görüntüle 3193940
Teyo bunu da görmedin tamam mıSıradaki kitabım çok merak ettiğim listemde uzun zamandır okunmayı bekleyen Bambu Sapı
Eki Görüntüle 3193941
Dönerken mesaj attı unuttum kargoyu diyeDövülmelik enişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?