Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hey maşallah her birinizin gözüne ayırdığı vakite sağlık 1404 ne güzel sayı

Bildiniz. Siz Türkçe öğretmeni misiniz

Ev hanımıyım ama fi tarihinde turizm öğretmenliği okumuştum. Mesleğimi yapmak kısmet olmadı. Bölüm turizm olunca Mitoloji, arkeoloji, sanat tarihi, anadolu uygarlıkları dersleri almıştım. İkonoloji seçmeliydi hocası da zordu almamıştım. Anılarım depreşti
Çok güzel bir alanınız var
Eline sağlık canım

Ben tam randımanlı kullanamadım maalesef ama bu tamamen benim ile alakalı.

Ben 1000kitap uygulamasını bu açıdan tavsiye ediyorum. Söylediğiniz amaçla kullanıyorum. Yani okuduğum kitapları unutmamak için oraya kaydediyorum.

Ben 1000kitap uygulamasını bu açıdan tavsiye ediyorum. Söylediğiniz amaçla kullanıyorum. Yani okuduğum kitapları unutmamak için oraya kaydediyorum.
Bende kullanıyorum ama inceleme olarak yazmıyorum bazen alıntı yapıyorum.

Çok etkilendiğim bir kitap bile olsa kısaca bir yorum yapayım desem yapamıyorum yani ifade edemiyorum düşündüklerimi.

Bunu deneyip aşmam lazım sanırım

Aynı ben
Orada çoğu inceleme kitabı özetliyor. Bence bu da çok fazla. Bazen kitap nasıl acaba diye inceleme okumaya giriyorum. Bir okuyorum ki kitabı anlatmışlarda anlatmışlar. Okuyasım gelmiyor o zaman.

Ben o yüzden 1000k kullanıyorum. Kısa notlar alıntılar ekliyorum. Böylece unutmuyorum hemen hatırlıyorum

Bir arkadaş kullanıyordu bence ya ama artık yok sanırım burda. Yanlış hatırlamıyorsam tabi o kişiyi.

Teşekkürler efenim

Eline sağlık 2023 bool okumalı geçsin inşallah

Ellerine sağlık canım maşallah ne güzel okumusuz

Bir ara denedim ama maalesef başarılı olamadım gözüme pek estetik gelmedi. Kitabın kendisi kitaplığımda dururken el yazım ile alıntı eklemek özet geçmek vs bana hitap etmedi. 1000k uygulamasını kullanıyordum gayet güzel bir uygulama ama orda da incelemeler arasına pek dalmamak lazım.

Böyle düşünme. Yani ifade edemiyorum diye düşünme. Ben de ya çok etkilendim ama nasıl anlatayım diye diye yola çıktım şimdi bookstagram hesabım var. Okuduklarımı kendimce yorumluyorum.
Orda kim tanıyor seni, kimden çekineceksin ki? Yorum yapa yapa gelişiyorsun
Bir de kitabın değil altını çizmek şöyle sayfa kenarı minicik kıvrılsa deli olan bir tiptim. Şimdi beğendiğim satırları çiziyorum üstüne bir de post-it yapıştırıyorum. Bu şekilde daha akılda kalıcı oluyor. Arada açıp o kısımları okuduğum oluyor.
Ben bir de şunu fark ettim, evet belki günlük sohbet esnasında karşımdaki insana şu kitapta şöyle bir söz vardı diye aklımda kalan bir şeyden bahsedemem ama kitap okudukça daha olgun daha sabırlı daha sakin bir insan oldum. Bu da o kitapları unutmadığımızın ve onların bizim üzerimizdeki etkisinin en güzel kanıtı bence

Ellerine sağlık
1404 kitap ne güzel

Eline emeğine sağlık C Calcifer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…