Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu dediğiniz konu, doğrudan yayınevinden alınan kitaplar için geçerli değil miydi?
Kitapçıdan alınan kitaplardaki %8'lik vergi devam ediyor diye biliyorum.
Yanılıyor da olabilirim.
Yanılıyorsun evet. Son alışverişimin faturasına bak

Kitapçıdan alırsanız KDV ödersiniz onun haricinde ödemezsiniz. Kitaplarda KDV'den dolayı bir artış iniş söz konusu olmadı. Genel olarak fiyatları arttı.

Kitapçıdan alırsanız KDV ödersiniz onun haricinde ödemezsiniz. Kitaplarda KDV'den dolayı bir artış iniş söz konusu olmadı. Genel olarak fiyatları arttı.
Kitapçıdan alımda da KDV söz konusu olamaz.
Kitap satışlarında yer ve mekan fark etmeksizin KDV olamaz. Fişinizde KDV varsa satışta bir sorun vardır, kırtasiye malzemesi falan girmiştir satışa veya başka bir şey. Ki zaten bu durum satıcının işine gelmez.

Yasa o şekilde girmiş ama ben kitapçılarda da KDV ödemedim. Bence dediğin gibi kırtasiye malzemesi olarak girmiştir

Benim kitaplarda kdv’den muaftır diye yazıyordu. Ama hiç fişi alıp incelemedim .

Biraz da ikonografi okursanız sizden arkeolog olur

Selamlar

Sabah telefonu uzağıma bırakıp bir bebek uyutma faslında 70 sayfa okumusum. Telefon yakında olunca elim ister istemez gidiyor daldım mı tam dalıyorum bunu farkettim.

Simdi çay yaptım, bebişi uyutuyorum biraz okuyayım

2023 yılı etiket listemizi hazırladım. Yıllık hedef tablomuzda düzenlendi.
Ay sonunda bildirim yapmayan ya da etiketlere cevap vermeyen kısacası aktif olmayan listeden çıkartılacak ve bu yıl içerisinde tekrar etiket listesine alınmayacak. Bu demek değil ki topiğe gelmeyin tabi ki gelebilirsiniz sadece tablo ve etikette olmazsınız
2023 yılı hayırlı uğurlu olsun hepimize

2022 yılında toplam okunan kitap : 1404 adet
2022 yılında toplan okunan sayfa sayısı : 402.759 sayfa

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up

Ellerine sağlık başkanım

Sayımı görünce, bir de ocaktaki halimi düşününce bir gerildim ama hayırlısı ellerine sağlık

Eline emeğine sağlık
1404 kitap beni benden aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…