Yanılıyorsun evet. Son alışverişimin faturasına bakBu dediğiniz konu, doğrudan yayınevinden alınan kitaplar için geçerli değil miydi?
Kitapçıdan alınan kitaplardaki %8'lik vergi devam ediyor diye biliyorum.
Yanılıyor da olabilirim.
Tekrar araştırdım ama net bilgi yok. Bazı yerlerde sıfır diyor, bazılarında sadece yayınevinden alınanlarda sıfır. Dediğiniz gibi bile olsa, bu zorunlu tüketim ürünlerinde yapılan KDV indirimine benziyor.
KDV düştü diye sevinmiştik ve satıcılar anında fiyatları yukarı çekip yine eski fiyatlara taşıdılar ve sonrasında da zaten kontrolsüz bir şekilde artmaya devam etti. Kitaplar için de aynı şey geçerli.
Gene her şey çok pahalı. Kitaplar da öyle. Ve bu gerçekten çok üzücü.
Kitapçıdan alımda da KDV söz konusu olamaz.Kitapçıdan alırsanız KDV ödersiniz onun haricinde ödemezsiniz. Kitaplarda KDV'den dolayı bir artış iniş söz konusu olmadı. Genel olarak fiyatları arttı.
Kitapçıdan alımda da KDV söz konusu olamaz.
Kitap satışlarında yer ve mekan fark etmeksizin KDV olamaz. Fişinizde KDV varsa satışta bir sorun vardır, kırtasiye malzemesi falan girmiştir satışa veya başka bir şey. Ki zaten bu durum satıcının işine gelmez.
Benim kitaplarda kdv’den muaftır diye yazıyordu. Ama hiç fişi alıp incelemedimKitapçıdan alımda da KDV söz konusu olamaz.
Kitap satışlarında yer ve mekan fark etmeksizin KDV olamaz. Fişinizde KDV varsa satışta bir sorun vardır, kırtasiye malzemesi falan girmiştir satışa veya başka bir şey. Ki zaten bu durum satıcının işine gelmez.
Biraz da ikonografi okursanız sizden arkeolog olurBende de şunlar var, ders kitaplarımdı gerçi ama çok keyif almıştım okurken. Hatta bebişim olursa adını bir mitolojik karakterden koymayı düşünüyordum, henüz bey kişisine açmadım konuyu tabii o ayrıSanatla bağdaştırmak isteyenler, heykelleri, vazoları, arkasında yatan tarihi merak edenler için ikinci kitap çok keyifli olur. İlki zaten sözlük ama orada da çokça detay var.
Eki Görüntüle 3193576
Şöyle söyleyeyim kitap okurken uykum geliyor ve ben koltukta kitapla birlikte uyumuş oluyorum
Sizin bölüm neydi acaba merak ettimBiraz da ikonografi okursanız sizden arkeolog olur
Hayırlı uğurlu olsunMitoloji severim ben de ders olarak da almıştım görünce kitapları gözüm gönlüm açıldı var olun
Dün akşam yaşadığım
Sizin bölüm neydi acaba merak ettim
Çaktırmamaya çalışıyorum ama bence yeterince açık ettimMitoloji severim ben de ders olarak da almıştım görünce kitapları gözüm gönlüm açıldı var olun
Dün akşam yaşadığım
Sizin bölüm neydi acaba merak ettim
Teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun
Hmm tahminde bulunuyorum arkeologÇaktırmamaya çalışıyorum ama bence yeterince açık ettim
Teşekkür ederim canım
Hmm tahminde bulunuyorum arkeolog
Ellerine sağlık başkanım2023 yılı etiket listemizi hazırladım. yıllık hedef tablomuzda düzenlendi
Ay sonunda bildirim yapmayan ya da etiketlere cevap vermeyen kısacası aktif olmayan listeden çıkartılacak ve bu yıl içerisinde tekrar etiket listesine alınmayacak. Bu demek değil ki topiğe gelmeyin tabi ki gelebilirsiniz sadece tablo ve etikette olmazsınız
2023 yılı hayırlı uğurlu olsun hepimize
Jawlensky
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Sayımı görünce, bir de ocaktaki halimi düşününce bir gerildim ama hayırlısı2023 yılı etiket listemizi hazırladım. Yıllık hedef tablomuzda düzenlendi.
Ay sonunda bildirim yapmayan ya da etiketlere cevap vermeyen kısacası aktif olmayan listeden çıkartılacak ve bu yıl içerisinde tekrar etiket listesine alınmayacak. Bu demek değil ki topiğe gelmeyin tabi ki gelebilirsiniz sadece tablo ve etikette olmazsınız
2022 yılında toplam okunan kitap : 1404 adet
2022 yılında toplan okunan sayfa sayısı : 402.759 sayfa
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Eline emeğine sağlık2023 yılı etiket listemizi hazırladım. Yıllık hedef tablomuzda düzenlendi.
2022 yılında toplam okunan kitap : 1404 adet
2022 yılında toplan okunan sayfa sayısı : 402.759 sayfa
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?