- 30 Aralık 2009
- 4.853
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.950
- 833
Aynı hislerle yonelmisiz tiamata. Böyle kitaplar birikmeye başladı. Geri dönünce de okuyamadıgim. İsteyen olursa hediye veriyorum. Orhan Pamuk okuyamıyorum.Yine inatla almışım kitaplarıGünaydın:)
Mantıklı olan bırakmak/ara vermek fakat ben bırakamıyorumBu arada kitap çok zordu haklısınız. Puslu Kıtalar Atlası'nı sevince yazarın bu kitabını da merak etmiştim ama okurken etmez olaydım dedim
Eveet pdf okuyorum bide. O kadar akıcı ki gözlerim kızarmış tabletten telefondan okuya okuyaJodi Picoult'un olan mı, en sevdiğim kitabı
Ben bırakıyorum ya. Yoksa isteksiz isteksiz bir iki sayfa okuyorum her gün. Sonra bi bakmışım kitap okumayı bırakmışım. O yüzden zorlamıyorum. Sevdiğim tarz ve kitaplar okuduğum zaman daha keyifli ve güzel okuyorumGünaydın. Ben bu kitapları aldım tiamata başladım ancak devam edemeyeceğim. Hep sözlük kullanmam gerekiyor.agir bir dili var.Devam edemeyince üzülüyorum ama anlamadan okumakta vakit kaybı oluyor. Sizler ne yapıyorsunuz? İllaki bitirir misiniz kitabı? Ya da benim gibi bırakıyor musunuz?
Eminim seveceksin, özellikle Romeo ve Juliet bence başlamak için çok güzel. Seversen sıraya Hamlet ve Othello da alabilirsin, ikisi de birbirinden nefisKonusu ilgimi çekti benim de çocuk yasasının. Merak ederek aldım inşallah yakın zamanda okumaya sıra gelir
Shakespeare ilk defa okuyacam heyecanlıyım o yüzden sevecek miyim meraklardayım
Günaydın. Ben bu kitapları aldım tiamata başladım ancak devam edemeyeceğim. Hep sözlük kullanmam gerekiyor.agir bir dili var.Devam edemeyince üzülüyorum ama anlamadan okumakta vakit kaybı oluyor. Sizler ne yapıyorsunuz? İllaki bitirir misiniz kitabı? Ya da benim gibi bırakıyor musunuz?
Amazon bile kuruş indirimlerine geçtiyse vay halimize
Umarım seversinizİlk fırsatta bir nihan kaya okuyacagim. okumalarima ekledim.tesekkurler
Selamlar
Eminim seveceksin, özellikle Romeo ve Juliet bence başlamak için çok güzel. Seversen sıraya Hamlet ve Othello da alabilirsin, ikisi de birbirinden nefis
Gösteri peygamberini yariladim. Gerçekten çok güzelmiş.Ben böyle zamanlarda kitaba ara veriyorum, başka zaman tekrar deniyorum. Belki de o kitap için şimdi doğru zaman değildir. Bu arada gösteri peygamberi en sevdiklerimdenKeyifle okuyun
Gösteri peygamberini sevdiyseniz görünmez canavarları da seversiniz. Aynı yazarın. Ama benim için en iyileri gösteri peygamberi ve dövüş kulübüGösteri peygamberini yariladim. Gerçekten çok güzelmiş.
Semerkant hem zevkle okuduğum hem de bazı kısımlarını eleştirdiğim çok güzel bir kitapKütüphaneden aldığım ama.henuz okumaya başlamadıklarim... Evde de onlarca okumamı bekleyen kitap... Gruba bir girdim listelerde yer alan kitaplarda okadar güzel okadar önemli kitapları başladım alışverişe... Nasıl seçilmiş bilmiyorum ama secenleri tebrik ediyorum. Bol bol okumalı günler dilerim hepimize
Cam Çocuk'u okumadıysan o da onun kadar iyiydi.Günaydın
Dün Kız Kardeşim İçin bitti. Sonunda hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşim manyak mısın niye kendine bunu yapıyosun diyoÇok iyiydi ama yaaa. Çok üzüldüm. Kitap boyunca sürekli iki kızım aklımdaydı. İki kızım olduğu için sürekli ben olsam napardım diye diye okudum. Beni çok etkiledi.
Aralık ayını beklemeden farklı şeyler yaparız belkiHayırlı sabahlar
Aralık gelse de yine kitap hediye etsek birbirimize Topiğin yıldönümüneHayatımda çok kıymetli böyle güzel hislere ve heyecana boğulduğum anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?