Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı hislerle yonelmisiz tiamata. Böyle kitaplar birikmeye başladı. Geri dönünce de okuyamadıgim. İsteyen olursa hediye veriyorum. Orhan Pamuk okuyamıyorum.Yine inatla almışım kitapları . Yeğenim hepsini topladı götürdü.

Jodi Picoult'un olan mı, en sevdiğim kitabı
Eveet pdf okuyorum bide. O kadar akıcı ki gözlerim kızarmış tabletten telefondan okuya okuya
Ben bırakıyorum ya. Yoksa isteksiz isteksiz bir iki sayfa okuyorum her gün. Sonra bi bakmışım kitap okumayı bırakmışım. O yüzden zorlamıyorum. Sevdiğim tarz ve kitaplar okuduğum zaman daha keyifli ve güzel okuyorum

Selamlar

Konusu ilgimi çekti benim de çocuk yasasının. Merak ederek aldım inşallah yakın zamanda okumaya sıra gelir
Shakespeare ilk defa okuyacam heyecanlıyım o yüzden sevecek miyim meraklardayım
Eminim seveceksin, özellikle Romeo ve Juliet bence başlamak için çok güzel. Seversen sıraya Hamlet ve Othello da alabilirsin, ikisi de birbirinden nefis

Ben de devam edemeyenlerdenim ama aklımda hep kalıyor keşke bitirseydim diye
Eki Görüntüle 3201142

Çok büyük indirimler olmuş hay Allah
Amazon bile kuruş indirimlerine geçtiyse vay halimize
İlk fırsatta bir nihan kaya okuyacagim. okumalarima ekledim.tesekkurler
Umarım seversiniz İki kitabını okudum biraz mesafeliyim aslında kendisine ama bunu kırmak için tekrar deneyeceğim.
Selamlar

Eminim seveceksin, özellikle Romeo ve Juliet bence başlamak için çok güzel. Seversen sıraya Hamlet ve Othello da alabilirsin, ikisi de birbirinden nefis

Listeme ekledim teşekkür ederim klasiklere önyargımı bitirdim sayenizde katkınız büyük

Ben böyle zamanlarda kitaba ara veriyorum, başka zaman tekrar deniyorum. Belki de o kitap için şimdi doğru zaman değildir. Bu arada gösteri peygamberi en sevdiklerimden Keyifle okuyun
Gösteri peygamberini yariladim. Gerçekten çok güzelmiş.

Kütüphaneden aldığım ama.henuz okumaya başlamadıklarim... Evde de onlarca okumamı bekleyen kitap... Gruba bir girdim listelerde yer alan kitaplarda okadar güzel okadar önemli kitapları başladım alışverişe... Nasıl seçilmiş bilmiyorum ama secenleri tebrik ediyorum. Bol bol okumalı günler dilerim hepimize

Eklentiler

• IMG_20230202_140456.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 57
Semerkant hem zevkle okuduğum hem de bazı kısımlarını eleştirdiğim çok güzel bir kitap Keyifli okumalar dilerim

Günaydın
Dün Kız Kardeşim İçin bitti. Sonunda hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşim manyak mısın niye kendine bunu yapıyosun diyo Çok iyiydi ama yaaa. Çok üzüldüm. Kitap boyunca sürekli iki kızım aklımdaydı. İki kızım olduğu için sürekli ben olsam napardım diye diye okudum. Beni çok etkiledi.

Cam Çocuk'u okumadıysan o da onun kadar iyiydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…