Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Urfa'da nerdesiniz? Karaköprüde arkadaşım gençlik merkezi spor salonunda. Sıcak ortam diyordu. Yerimiz iyi diyordu. Yalnız mısınız? Tek başınıza mısınız? Çocuğunuz eşiniz?
Karaköprüdeydim. Şimdi Gaziantepteyim. Yalnızdım ailemin yanına geldim. Siz deprem bölgesinde misiniz? Umarım herkes iyidir.

Karaköprüdeydim. Şimdi Gaziantepteyim. Yalnızdım ailemin yanına geldim. Siz deprem bölgesinde misiniz? Umarım herkes iyidir.
Ailem akrabalarım köyüm memleketim Hatay. Geçen hafta oradaydım. İkindi vakti yine deprem olmuştu. 4 küsür şiddetinde. Urfada ise 8 sene yaşadık. Tayinimiz çıktı başka yere. Karaköprüdeydi benim de evim. Oralar güvenli bölge. Ama yine heryer bina üstüne bina oldun son zamanlarda. Eğer yalnızsanız yönlendirecektim arkadaşlarıma ama kimse de kalmamış herkes gitmiş ordan. Siz de iyi etmişsiniz ailenizin yanına gitmekle. Gün beraber olma günü.

Çok geçmiş olsun size de. Umarım kayıplarınız yoktur. Evet dediğiniz gibi Karaköprü daha güvenli, bildiğim kadarıyla yıkım olmamış hiç. Herkes gitti zaten. Hatayda tanıdığım herkesin evleri yıkıldı. Şükürler olsun hepsi sağ kurtuldu. Ben evlerinde hasar olmayanların evlerine dönmesi taraftarıyım. Şahsen kendimi kötü hissediyorum. Evsiz kalanların hakkı bu yardımlar. Neticede bizim bir kaybımız olmadı

Teşekkür ederim. Kuzenlerim evlatlalrıyla beraber vefat ettiler. Akrabalarımdan da var. Köyümüzde 25 kişiyi kaybettik. Evler yıkıldı. Açıkçası maddi zararda çok fazla bir o kadar da manevi tahribat çok fazla. Evet evi hasarsız olanlar bir nebze daha şanslı fakat öyle büyük bir korku ki evlerine giremiyorlar. Girmeyi de uzun bir süredir düşünmüyorlar.

Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin

Başınız sağolsun

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin rabbim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…