- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.713
- 528
GünaydınGünaydınlar
@Eleadora
Life light
@Teyocan
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
L LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
Istenmeyentuyy
@kgokce
günaydın herkese. kendimi haberleri takip etmekten alamıyorum bir türlü.Günaydınlar
@Eleadora
Life light
@Teyocan
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
L LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
Istenmeyentuyy
@kgokce
Günaydın herkeseGünaydınlar
@Eleadora
Life light
@Teyocan
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
L LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
Istenmeyentuyy
@kgokce
Ben de denemek istedim ama odaklanamıyorum bir türlü.Kafamı meşgul eden tek şey kitaplar oldu bu süreçte.
Daha az evham yapmamı sağladı. Bir psikiyatristin gizli defteri diye bir kitap geçti elime. Bu iki günde ona sığındım. Kitapla adeta dost oldum. Keşke bitmese ama bitiyor.
Bende de var o odaklanamama sorunu, hepimiz aynıyız sanırım fakat bu kitapta o sorun olmadı. Hemen içine çekti. Kırmızı oda dizisinin daha bilimsel bakış açısı ile daha sade bir anlatımı gibi.Günaydın
Ben de denemek istedim ama odaklanamıyorum bir türlü.
Hayirli,umutlu bir gun diliyorumGünaydınlar
@Eleadora
Life light
@Teyocan
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
L LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
Istenmeyentuyy
@kgokce
Ben çok merak ediyordum o kitabı beğendiniz sanırım .Bende de var o odaklanamama sorunu, hepimiz aynıyız sanırım fakat bu kitapta o sorun olmadı. Hemen içine çekti. Kırmızı oda dizisinin daha bilimsel bakış açısı ile daha sade bir anlatımı gibi.
Fazla su nedeni ile insan vücudunun zehirlendiğini öğrendim bu sayede. Spor yapan bir adamdan söz ediyor bir yerde. Spor sonrasında o kadar çok su içiyor ki adam, beyin fonksiyonları yavaşlıyor ve kliniğe gittiğinde semptomlar geçmiş olduğu için, kan testlerinde kanındaki düşük sodyum anlaşılmıyor. Adamı kendi mekanında ziyaret eden psikiyatr fark ediyor durumu. Vücut aşırı su aldığında, böbrekler suyun hepsini süzemediği için adam fenalaşıp algıları kapanıyordu. Suyun bile fazlası zarar.
Ben de bunları sipariş verdim aynı düşünceler içinde .Bakalım deneyeceğim okumaya başlamayı bugün .Günaydın herkese. Öncelikle yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı, yaralananlara bu felaketlerden etkilenenlere geçmiş olsun demek istiyorum. Hayatlarımızı elimizden geldiğince normale döndürmeliyiz, kendi psikolojimiz için öncelikle de. Bu topiğin bu noktada önemli bir alan olabileceğini düşünüyorum. Geçen gün yaptığım kitap alışverişimi paylaşıyorum, birkaç tanesi de bugün gelecek, dağıtıma çıkmışlar. Onları da eklerim geldiklerinde.
Şu an çok da okumaya odaklanamıyorum ben de. Tek sayfalık kısa bilgilerden oluştuğu için Dakikalar içinde Büyük Fikirler kitabı çok yararlı oldu. Düzenli okuyup bitireceğim, günde 10-20 sayfa okuyacağım bir kitap değil. O yüzden kitap bildiriminde paylaşmayacağım. Sofie kaldığım yerde duruyor. 1 ya da 2 kitap eklemeyi düşünüyorum şu an yanına. Odaklanma sorunu yaşayanların kısa hikayelerden oluşan kitaplara yönelmesini öneririm şu durumda. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
Evet keyifli okunuyor. Akademik terimler de çok yorucu değil. Vakalar da çok ilginç. Umarım siz de seversiniz.Ben çok merak ediyordum o kitabı beğendiniz sanırım .
İnsanlığımı Yitirirken bu dönem için çok depresif kalır Kukrim, naçizane tavsiyem onu biraz ertele istersen.Ben de bunları sipariş verdim aynı düşünceler içinde .Bakalım deneyeceğim okumaya başlamayı bugün .Eki Görüntüle 3206505
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?