Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Ben de denemek istedim ama odaklanamıyorum bir türlü.

Günaydın

Ben de denemek istedim ama odaklanamıyorum bir türlü.
Bende de var o odaklanamama sorunu, hepimiz aynıyız sanırım fakat bu kitapta o sorun olmadı. Hemen içine çekti. Kırmızı oda dizisinin daha bilimsel bakış açısı ile daha sade bir anlatımı gibi.
Fazla su nedeni ile insan vücudunun zehirlendiğini öğrendim bu sayede. Spor yapan bir adamdan söz ediyor bir yerde. Spor sonrasında o kadar çok su içiyor ki adam, beyin fonksiyonları yavaşlıyor ve kliniğe gittiğinde semptomlar geçmiş olduğu için, kan testlerinde kanındaki düşük sodyum anlaşılmıyor. Adamı kendi mekanında ziyaret eden psikiyatr fark ediyor durumu. Vücut aşırı su aldığında, böbrekler suyun hepsini süzemediği için adam fenalaşıp algıları kapanıyordu. Suyun bile fazlası zarar.

Allah razı olsun arkadaşlar. İnsanın yalnız olmadığını bilmek bir dost elinin omzuna dokunması bu zamanlarda en ihtiyaç olunan şey. Annemin şarjı biterken bana ben size ulaşamazsam olmaz sizden güç alıyorum demesi sonrada ağlaması geldi aklıma. Bir ses bir nasılsın demek bile insanı ayakta tutuyor. Bu afet öyle zamanlar geçirtti ki bize öyle şeyler yaşadıkki. Rabbim bir daha göstermesin.

Günaydın herkese. Öncelikle yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı, yaralananlara bu felaketlerden etkilenenlere geçmiş olsun demek istiyorum. Hayatlarımızı elimizden geldiğince normale döndürmeliyiz, kendi psikolojimiz için öncelikle de. Bu topiğin bu noktada önemli bir alan olabileceğini düşünüyorum . Geçen gün yaptığım kitap alışverişimi paylaşıyorum, birkaç tanesi de bugün gelecek, dağıtıma çıkmışlar. Onları da eklerim geldiklerinde.

Şu an çok da okumaya odaklanamıyorum ben de. Tek sayfalık kısa bilgilerden oluştuğu için Dakikalar içinde Büyük Fikirler kitabı çok yararlı oldu. Düzenli okuyup bitireceğim, günde 10-20 sayfa okuyacağım bir kitap değil. O yüzden kitap bildiriminde paylaşmayacağım. Sofie kaldığım yerde duruyor . 1 ya da 2 kitap eklemeyi düşünüyorum şu an yanına. Odaklanma sorunu yaşayanların kısa hikayelerden oluşan kitaplara yönelmesini öneririm şu durumda. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• E6F66E59-E5F0-48EA-B0A5-B358401AF84A.webp
    54 KB · Görüntüleme: 52
Ben çok merak ediyordum o kitabı beğendiniz sanırım .

Ben de bunları sipariş verdim aynı düşünceler içinde .Bakalım deneyeceğim okumaya başlamayı bugün .

Ben de bunları sipariş verdim aynı düşünceler içinde .Bakalım deneyeceğim okumaya başlamayı bugün .Eki Görüntüle 3206505
İnsanlığımı Yitirirken bu dönem için çok depresif kalır Kukrim, naçizane tavsiyem onu biraz ertele istersen.

Deprem bölgesinde arkadaşım var, yardımlar gitmiş ama 2 çocuğu var eşi uzakta çok ulaşamamış o yardımlara. Kendim bir şeyler hazırladım büyük çocuğa da kitap alayım dedim. Normalde ne güzel kitap dediğim şeyler gözüme o kadar batıyor ki. Ya adı tetikleyici ya konusu. Hiç böyle düşüneceğimi tahmin etmezdim. Evden daha macera, ne bileyim kafa dağıtmasını sağlayacak ve onun yaşına uygun kitap bulabilirsem onu koyacağım, çok zorlandım.

Ben de kitap okuyamıyorum, aklımı veremedim hiç. Başlarım umarım bugün yarın.

2 gun once okumayi denedim ama başaramadım okudugumu anlamadim.bugun tekrar deniycem,dediginiz gibi kisa yormayan bir kitap secmem lazim.psikolojimiz icin,toparlanmamiz icin kendimiz icin birseyler yapmamiz gerek artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…