Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakınları vefat edenlere başsağlığı diliyorum. Bu felaketi yaşayanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Depremler yine olacak belki yakin zamanda bizlerin de başına gelebilir.
Umarım deprem bilinci olan, ahlaklı, sorgulayan bir topluluk olarak devam ederiz hayatımıza.Yardimlarimizi yaptık içimiz rahat diyemiyoruz.Elimizden geldiğince yine devam edeceğiz.Daha yazılacak çok şeyler vardır elbette...

Allah böyle bi felaketi tekrar yaşatmasın. vefat edenlerin makamı cennet olsun kalanlara rabbim sabır sükunet dayanma gücü versin, yaralılara acil şifalar versin.
çok zor ne söylesem yetersiz ne söylesem gereksiz gibi geliyor

Daha guzel,daha mutlu sabahlara uyanicaz insallah su donemi atlatmak hepimize cok zor olacak ama derdi veren Rabbim dermanini da verecek biliyoruz.esim malatyaya goreve gitti, evde hala tedirginim kafami dagitmaya calisiyorum bsylerle mesgul olmaya calisiyorum, dun biraz okuma yapim dedim 1 sayfa okudum ama hicbir sey anlamadim geri kapattim kitabi

Başınız sağ olsun canım, Allah geride kalanlara sabır versin inşallah

Hayırlı günler... Elimizden gelenler maalesef ki çok sınırlı Yardım gönderdik öylece bekledik çok üzgünüm, ama içinde bulunduğum durumdan dolayı da başka bir şey yapamıyorum içimiz yandı tüm Türkiye olarak. Rabbim başta depremzedeler olmak üzere hepimizin yüreğine inşirah ferahlığı versin Hatimlere dualara katılıyorum, O'nun merhameti çok yüce, ne yapıyorsak biz insanlar olarak yaptık...

Başınız sağ olsun.Allah sabırlar versin ve yardımcınız olsun .

başın sağolsun canım. Rabbim sabır versin.

Keşke zamanı geriye alabilsek. İçimizden hiç geçmeyen sıkıntı ve kederi atabilsek. Günlerdir ne yediğimizden tat alabiliyoruz, ne de doğru dürüst uyuyabiliyoruz. Depremi yaşayan, yaşamayan herkesin aynı acıya ortak olduğuna inanıyorum. Bundan sonra yaralarımızı beraber saracağız inşallah. Düşenleri düştükleri yerden kaldıracağız, maddi manevi desteğimizi esirgemeyeceğiz, hayata yeniden tutunmaları için yanlarında olacağız. Deprem bölgesinde yaşayan tüm arkadaşların hazırlıklı olmasını, bir deprem çantası hazırlamasını tavsiye ederim. Hepimize geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…