Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle mi ben de ondan başlamayı düşünüyordum,teşekkür ederim söylediğin için.Ben de evdekilerden seçemedim kendim için.
Arkadaşına da çok geçmiş olsun

Çocuk kaç yaşında? Belki kitap seçmende yardımımız dokunur. Özellikle Mrsay hem öğretmen hem anne tavsiye verebilir belki yaş grubuna göre

Çocuk kaç yaşında? Belki kitap seçmende yardımımız dokunur. Özellikle Mrsay hem öğretmen hem anne tavsiye verebilir belki yaş grubuna göre
Aa evet hiç aklıma gelmedi, çocuk yanlış bilmiyorsam 8-9 yaşlarında, netleştirip yazarım ama aklımda bu yaşta kalmış. Çok teşekkürler

Aa evet hiç aklıma gelmedi, çocuk yanlış bilmiyorsam 8-9 yaşlarında, netleştirip yazarım ama aklımda bu yaşta kalmış. Çok teşekkürler
Malamander Shadowgast serisi var ben okudum. Fantastik macera serisi ama 300 sayfa felan fazla gelir mi bilmiyorum..

Bende günlerdir tek sayfa okumadım. Okumayı denemedim hatta. Tv ve telefon ekranına boş boş bakıyorum.
Bende öyleydim ama artık bana zarar verdiğini fark ettim. 3 gündür kapatıp kitap okuyorum sadece

Bende günlerdir tek sayfa okumadım. Okumayı denemedim hatta. Tv ve telefon ekranına boş boş bakıyorum.
Elime aldım kitabı biraz okudum bıraktım. Ne anlatıyor bu şimdi Leyla ile Mecnun zamanı mı diye Bir yerden başlamamız lazım..

Ben de bugün artık kapattım haberleri.
Haberler mental sağlımıza zarar veriyor başkanım. Artık üzülmek yerine yardım etmek ve kendi hayatımıza çeki düzen vermek zorundayız. Bu süreçte çocuğu olan ebeveynler çocuklarını farkında olmadan ihmal ediyormuş bununla ilgili çok fazla psikolog yazısı gördüm. Onların algısı bizlerden daha açık olduğu için farkında olmasalar bile daha fazla etkileniyorlarmış. Yaraları düşünmek değil de iyileştirme dönemine girmemiz gerekiyor. Kitaplarımızda bize bu süreçte yoldaşlık ediyor. Ben Malatyadan döndükten sonra aylardır elimde sürünen kitabı 3 günde bitirdim. Çok iyi geldi. Beni farklı bi yere götürdü ruhumu dinlendirdi.

Bende öyleydim ama artık bana zarar verdiğini fark ettim. 3 gündür kapatıp kitap okuyorum sadece

Elime aldım kitabı biraz okudum bıraktım. Ne anlatıyor bu şimdi Leyla ile Mecnun zamanı mı diye Bir yerden başlamamız lazım..
Bir yerden yeniden hayata da entegre olmamız lazım. Sanki 9 gündür farklı bir dünya da yaşıyor gibiyiz.
Bu akşam bende okumayı deneyeceğim bakalım.

Kesinlikle öyle. Hele ilk üç dört gün ne haldeydiysem kız sürekli kucağımda durmak istedi. Memeyi kesti gibi birsey. Deprem olduğundan beri emmiyor. Zaten mama ağırlıklı gidiyorduk ama birkaç öğün meme emerdi yine. Hem büyüyor, doymuyor hem de benim stresimden etkilendiğini düşünüyorum.
Ben de dünden beri doğru düzgün bakmıyorım. Bugun hiç bakmadım hatta. Çünkü kendimi geçtim gerçekten çocuğumu etkilemeye başladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…