Öyle mi ben de ondan başlamayı düşünüyordum,teşekkür ederim söylediğin için.Ben de evdekilerden seçemedim kendim için.İnsanlığımı Yitirirken bu dönem için çok depresif kalır Kukrim, naçizane tavsiyem onu biraz ertele istersen.
Deprem bölgesinde arkadaşım var, yardımlar gitmiş ama 2 çocuğu var eşi uzakta çok ulaşamamış o yardımlara. Kendim bir şeyler hazırladım büyük çocuğa da kitap alayım dedim. Normalde ne güzel kitap dediğim şeyler gözüme o kadar batıyor ki. Ya adı tetikleyici ya konusu. Hiç böyle düşüneceğimi tahmin etmezdim. Evden daha macera, ne bileyim kafa dağıtmasını sağlayacak ve onun yaşına uygun kitap bulabilirsem onu koyacağım, çok zorlandım.
Ben de kitap okuyamıyorum, aklımı veremedim hiç. Başlarım umarım bugün yarın.
Çocuk kaç yaşında? Belki kitap seçmende yardımımız dokunur. Özellikleİnsanlığımı Yitirirken bu dönem için çok depresif kalır Kukrim, naçizane tavsiyem onu biraz ertele istersen.
Deprem bölgesinde arkadaşım var, yardımlar gitmiş ama 2 çocuğu var eşi uzakta çok ulaşamamış o yardımlara. Kendim bir şeyler hazırladım büyük çocuğa da kitap alayım dedim. Normalde ne güzel kitap dediğim şeyler gözüme o kadar batıyor ki. Ya adı tetikleyici ya konusu. Hiç böyle düşüneceğimi tahmin etmezdim. Evden daha macera, ne bileyim kafa dağıtmasını sağlayacak ve onun yaşına uygun kitap bulabilirsem onu koyacağım, çok zorlandım.
Ben de kitap okuyamıyorum, aklımı veremedim hiç. Başlarım umarım bugün yarın.
Aa evet hiç aklıma gelmedi, çocuk yanlış bilmiyorsam 8-9 yaşlarında, netleştirip yazarım ama aklımda bu yaşta kalmış. Çok teşekkürlerÇocuk kaç yaşında? Belki kitap seçmende yardımımız dokunur. ÖzellikleMrsay hem öğretmen hem anne tavsiye verebilir belki yaş grubuna göre
Malamander Shadowgast serisi var ben okudum. Fantastik macera serisi ama 300 sayfa felan fazla gelir mi bilmiyorum..Aa evet hiç aklıma gelmedi, çocuk yanlış bilmiyorsam 8-9 yaşlarında, netleştirip yazarım ama aklımda bu yaşta kalmış. Çok teşekkürler
Bende öyleydim ama artık bana zarar verdiğini fark ettim. 3 gündür kapatıp kitap okuyorum sadeceBende günlerdir tek sayfa okumadım. Okumayı denemedim hatta. Tv ve telefon ekranına boş boş bakıyorum.
Elime aldım kitabı biraz okudum bıraktım. Ne anlatıyor bu şimdi Leyla ile Mecnun zamanı mı diyeBende günlerdir tek sayfa okumadım. Okumayı denemedim hatta. Tv ve telefon ekranına boş boş bakıyorum.
Bende öyleydim ama artık bana zarar verdiğini fark ettim. 3 gündür kapatıp kitap okuyorum sadece
Haberler mental sağlımıza zarar veriyor başkanım. Artık üzülmek yerine yardım etmek ve kendi hayatımıza çeki düzen vermek zorundayız. Bu süreçte çocuğu olan ebeveynler çocuklarını farkında olmadan ihmal ediyormuş bununla ilgili çok fazla psikolog yazısı gördüm. Onların algısı bizlerden daha açık olduğu için farkında olmasalar bile daha fazla etkileniyorlarmış. Yaraları düşünmek değil de iyileştirme dönemine girmemiz gerekiyor. Kitaplarımızda bize bu süreçte yoldaşlık ediyor. Ben Malatyadan döndükten sonra aylardır elimde sürünen kitabı 3 günde bitirdim. Çok iyi geldi. Beni farklı bi yere götürdü ruhumu dinlendirdi.Ben de bugün artık kapattım haberleri.
Bende öyleydim ama artık bana zarar verdiğini fark ettim. 3 gündür kapatıp kitap okuyorum sadece
Bir yerden yeniden hayata da entegre olmamız lazım. Sanki 9 gündür farklı bir dünya da yaşıyor gibiyiz.Elime aldım kitabı biraz okudum bıraktım. Ne anlatıyor bu şimdi Leyla ile Mecnun zamanı mı diyeBir yerden başlamamız lazım..
Kesinlikle öyle. Hele ilk üç dört gün ne haldeydiysem kız sürekli kucağımda durmak istedi. Memeyi kesti gibi birsey. Deprem olduğundan beri emmiyor. Zaten mama ağırlıklı gidiyorduk ama birkaç öğün meme emerdi yine. Hem büyüyor, doymuyor hem de benim stresimden etkilendiğini düşünüyorum.Haberler mental sağlımıza zarar veriyor başkanım. Artık üzülmek yerine yardım etmek ve kendi hayatımıza çeki düzen vermek zorundayız. Bu süreçte çocuğu olan ebeveynler çocuklarını farkında olmadan ihmal ediyormuş bununla ilgili çok fazla psikolog yazısı gördüm. Onların algısı bizlerden daha açık olduğu için farkında olmasalar bile daha fazla etkileniyorlarmış. Yaraları düşünmek değil de iyileştirme dönemine girmemiz gerekiyor. Kitaplarımızda bize bu süreçte yoldaşlık ediyor. Ben Malatyadan döndükten sonra aylardır elimde sürünen kitabı 3 günde bitirdim. Çok iyi geldi. Beni farklı bi yere götürdü ruhumu dinlendirdi.
Etiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Benim de bu akşam ziyarete gitmem gereken yaşlılarım var. Ama yarın bi sıkıntı yok gibi görünüyor. İnşallah katılırımEtiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Kadınlar Ülkesi için yorumlama gecesi düzenleyelim diyoruz. Yarın saat 21.00 uygun mu?
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Ben onu bitiremedim ve ablamda kaldı kitap tatilde oraya gitmiştimEtiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Kadınlar Ülkesi için yorumlama gecesi düzenleyelim diyoruz. Yarın saat 21.00 uygun mu?
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Yapılırsa katılabilirim başkanım.Etiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Ben okumadım kitabi ama herkes icin iyi olacagini düşünüyorumEtiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?