Çok meraklandım bugün başlayayım ben de.Bir kadin olarak okuduklarim kanımı donduruyorama ne yazik ki boyle seyleri yaşayan kadinlarimiz var
Kitap oku diye bir uygulama var canim. Onu indirdim telefonuma. Oradan beğendiğim kitaplari indirip okuyorum.Nerden okuyorsun canım..
Android mi kullanıyorsun? Appstore’da göremedimKitap oku diye bir uygulama var canim. Onu indirdim telefonuma. Oradan beğendiğim kitaplari indirip okuyorum.
ben deBebeli hanımlar bu saate kadar uyur mu 6.30 da ayaga dikiliyoruz bizsahurdan sonra uyumuyorum nerdeyse
Android kullaniyorum canim.Android mi kullanıyorsun? Appstore’da göremedim.
Neler oluyor
Başlamışsındır canım :)Çok meraklandım bugün başlayayım ben de.
Senin tepkinin ekstrasını düşünemedimBaşlamışsındır canım :)
böyle okuyorum kitabı. ( Ee normal halin deme bu extra )
Tebrikler
Benim okudugum pdf de oyleBen begendim simdilik asilacak kadini. Bana biraz degisik geldi yazim sekli
Sizdeki kac Sayfa? Bendeki cok eski BasimYazim hatalari var gibi
Çok teşekkür ederim canım benimC Capanin Gururu Teyom canım benim gözün aydın emeklerinin karşılığını almışsın çok şükür tebrik ederim
Teşekkür ederimTebrikler
Umarım kırmamışızdır Ayşem'iTeyocan senin doktorluk gerçek ama, Çapanın gururu Ayşe hanımı incitmesin bu durum şimdi
Fırsat bulup yazamadım ama yeri gelmişken çok çok tebrik ediyorum.
C Capanin Gururu Teyom
DK pahalı oluyor, merak ettim fiyatlarına bakacağımEki Görüntüle 3226516
Doğan Kitap'ın bu kapaklı serisini yeni görüyorum, kafamdaki birkaç kitabı ararken denk geldim. Şimdiki ikilemim Hasan Ali Yücel klasiklerinden mi alsam bunlardan mıÇevirileri güzel mi, okuyan var mı?
5 duruşma tecrübesinden sonra avukatlık yapmaya baslayacakmis o artıkUmarım kırmamışızdır Ayşem'iteşekkür ederim
Çok çok büyük fark yok gibi duruyor ama karşılaştırmadım hepsini, bazıları galiba İş Bankası'nda yok alacaklarımın bi bakıp ona göre alayım. Çok teşekkürlerDK pahalı oluyor, merak ettim fiyatlarına bakacağımAma oyum İş Kültür'e )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?