Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madonnayi bi ben tanıyamamışım demek ki
Karadenizli ve bebekli kim olabilir diye düşündüm, bildirimde okunan kitaplara bakınca da Aşk-ı Memnuyu görünce Madonnadan başkası olamaz dedim
Bir gaflet anı diye düşünüyorum her geçen gün isim konusunda yaratıcılık artık. Değiştirecek arkadaşlardan korkuyorum
Birgün 'Pi' diye birini görürseniz anlayın ki benim. Öyle bi gaflete düşebilirim

İlk bölümdeki adamın ağzının bozukluğu beni benden aldı İkinci bölüm de kalbimi kırıyor, bakalım nasıl bitecek
Ramazanda duymak istemedigim sozler ediyor ya(normalde de boyle sozlere tahammülüm yoktur)

Bebeli hanımlar bu saate kadar uyur mu 6.30 da ayaga dikiliyoruz bizsahurdan sonra uyumuyorum nerdeyse
Kim dedi yav yeni kalktığımı
Ancak fırsat bulabildim
Dün 06:40 uyandık. Ama aksam geç uyuyunca, biraz da hastalık etkisi bugun 08:45 kalktı.
Dün gerçekten uykusuzluktan mahvoldum.
Bebekle ramazan çok zor

Kim dedi yav yeni kalktığımı
Ancak fırsat bulabildim
Dün 06:40 uyandık. Ama aksam geç uyuyunca, biraz da hastalık etkisi bugun 08:45 kalktı.
Dün gerçekten uykusuzluktan mahvoldum.
Bebekle ramazan çok zor
Cok gecmis olsun ya Allah yardım etsin.çocuklar iyi olsun erken kalksinlar mühim değil

Ben okumuştum çok güzel bir kitap..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…