Karadenizli ve bebekli kim olabilir diye düşündüm, bildirimde okunan kitaplara bakınca da Aşk-ı Memnuyu görünce Madonnadan başkası olamaz dedimMadonnayi bi ben tanıyamamışım demek ki
Birgün 'Pi' diye birini görürseniz anlayın ki benim. Öyle bi gaflete düşebilirimBir gaflet anı diye düşünüyorumher geçen gün isim konusunda yaratıcılık artık. Değiştirecek arkadaşlardan korkuyorum
Hoş buldum, teşekkür ederim
Her daim :)Hoş buldum, teşekkür ederim. Sen hâlâ uykusuzlar kulübündemisin yoksa
Biz ne okuyoruz yaAsılacak Kadın'ı okumak mücadele gerektirecek belli oldu
İlk bölümdeki adamın ağzının bozukluğu beni benden aldıBiz ne okuyoruz yadaha 23. sayfadayim.bu kitap nasil ilerleyecek cok merak ediyorum
Ramazanda duymak istemedigim sozler ediyor yaİlk bölümdeki adamın ağzının bozukluğu beni benden aldıİkinci bölüm de kalbimi kırıyor, bakalım nasıl bitecek
Bebeli hanımlar bu saate kadar uyur mu 6.30 da ayaga dikiliyoruz bizGünaydın
Kim dedi yav yeni kalktığımıBebeli hanımlar bu saate kadar uyur mu 6.30 da ayaga dikiliyoruz bizsahurdan sonra uyumuyorum nerdeyse
Cok gecmis olsun ya Allah yardım etsin.çocuklar iyi olsun erken kalksinlar mühim değilKim dedi yav yeni kalktığımı
Ancak fırsat bulabildim
Dün 06:40 uyandık. Ama aksam geç uyuyunca, biraz da hastalık etkisi bugun 08:45 kalktı.
Dün gerçekten uykusuzluktan mahvoldum.
Bebekle ramazan çok zor
Asılacak Kadın'ı okumak mücadele gerektirecek belli oldu
Neler oluyorBiz ne okuyoruz yadaha 23. sayfadayim.bu kitap nasil ilerleyecek cok merak ediyorum
Aynen başkanımÇocuktan al haberi
Nerden okuyorsun canım..Ben bu ara hep pdf okuyorum, gece okuması çok rahat oluyor
Gazap Üzümleri'nin yarısına geldim sanırım.
Ben okumuştum çok güzel bir kitap..Eki Görüntüle 3226230
Bu kitaba başlayacağım inşallah. Hep görürdüm ama okumamıştım merak ediyorum. Kayınvalidemin kitaplığında görünce ondan aldım.
Ortak okumayı ay sonlarına doğru okumayı düşünüyorum. Yoksa yorumlamaya kadar kitabı unutuyorum
Bir kadin olarak okuduklarim kanımı donduruyorNeler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?