link verirmisinKitap oku diye bir uygulama var canim. Onu indirdim telefonuma. Oradan beğendiğim kitaplari indirip okuyorum.
Yakışır5 duruşma tecrübesinden sonra avukatlık yapmaya baslayacakmis o artık
Kapaklar çok farklıymış gerçekten.Eki Görüntüle 3226516
Doğan Kitap'ın bu kapaklı serisini yeni görüyorum, kafamdaki birkaç kitabı ararken denk geldim. Şimdiki ikilemim Hasan Ali Yücel klasiklerinden mi alsam bunlardan mıÇevirileri güzel mi, okuyan var mı?
link verirmisin
Hasan Ali Yücel'den yana kullanıyorum oyumuEki Görüntüle 3226516
Doğan Kitap'ın bu kapaklı serisini yeni görüyorum, kafamdaki birkaç kitabı ararken denk geldim. Şimdiki ikilemim Hasan Ali Yücel klasiklerinden mi alsam bunlardan mıÇevirileri güzel mi, okuyan var mı?
Beni de noktalama işaretsizliği ve bazı küçük harfler rahatsız ettiBen begendim simdilik asilacak kadini. Bana biraz degisik geldi yazim sekli
Sizdeki kac Sayfa? Bendeki cok eski BasimYazim hatalari var gibi
Ay bilemedim ağır gelecek gibi. Araya başka kitap alıp sonra okuyacağım kapak kızı nı
Ben sefiller 2.cildine basladim,asılacak kadın ile birlikte okuyorum.asılacak kadın bitince kapak kızına başlayacağım hemen cok merak ediyorumAy bilemedim ağır gelecek gibi. Araya başka kitap alıp sonra okuyacağım kapak kızı nı
Bu cesur tavşan ikisine de başladıAy bilemedim ağır gelecek gibi. Araya başka kitap alıp sonra okuyacağım kapak kızı nı
Yeni nickin uğurlu geldi sankiBu cesur tavşan ikisine de başladı
Bütün servetini dökmüşsünAgt kargo pazarları da teslimat yapıyormuşAmazon siparişlerim geldi, birkaç tane de hb'den aldım onlar çarşambaya kadar anca gelir. Hazirana kadar kitap almayacağım diye sözleştik beyimle
Eki Görüntüle 3226764
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?