- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.712
- 528
Tasarrufa başladık, ilk aydan kendimi ödüllendirdimBütün servetini dökmüşsün
Böyle tasarrufa can kurbanTasarrufa başladık, ilk aydan kendimi ödüllendirdim
Süper hayırlı olsun. Amazon'da indirim mi varAgt kargo pazarları da teslimat yapıyormuşAmazon siparişlerim geldi, birkaç tane de hb'den aldım onlar çarşambaya kadar anca gelir. Hazirana kadar kitap almayacağım diye sözleştik beyimle
Eki Görüntüle 3226764
ve o da buna inandı yani öyle miAgt kargo pazarları da teslimat yapıyormuşAmazon siparişlerim geldi, birkaç tane de hb'den aldım onlar çarşambaya kadar anca gelir. Hazirana kadar kitap almayacağım diye sözleştik beyimle
Eki Görüntüle 3226764
Çok teşekkürlerrr, yok 300 üstüne %20 indirim vardı sadece ama bi süredir hiç kitap almamıştım, biraz kendimi şımarttımSüper hayırlı olsun. Amazon'da indirim mi var
Valla almayacağım ya, yeminleve o da buna inandı yani öyle mi
yıllaaaar önce tersyüzü okumuştum. güzel, kolay okunan bir genç yetişkin kitabı. değersiz bir hayat... efsane bir kitaptı ciğerim elime gelmişti ağlamaktanböyle yazıp beklentiyi yükseltmeyeyim ama etkileneceğine eminim.
Emin misin? İkisi bir arada gitmez dediğin kitaplara başlamışımYeni nickin uğurlu geldi sanki
MaşallahGünaydın
Güne Asılacak kadın'ı bitirerek başladım.
Aslansın kaplansın yaparsınEmin misin? İkisi bir arada gitmez dediğin kitaplara başlamışım
Sayfalarca erkek diye okuduğum karakter kadın çıkınca benim hâletiruhiye
Umarim dusundugum kitapdan bahsetmiyorsunSayfalarca erkek diye okuduğum karakter kadın çıkınca benim hâletiruhiye
NeyKimse vazgeçilmez değildir.. ne onun için sen ,ne de senin için o. Babanı dinle derim.
Konular karıştı galibaKimse vazgeçilmez değildir.. ne onun için sen ,ne de senin için o. Babanı dinle derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?