• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Yaaa çok iyi kızlar bende perşembeden perşembeye hafta alıyorum 18+5 im bugün. Eşim elini koyunca hareketini hissetti ilk defa bugün. Bağırsak hareketi gibi algıladı çok yumuşak olunca :) ne güzel hepimiz aynı haftalardayız. Benimki hiç CD falan demedi inşallah güzel görüntü verir. Haftalar çnce güzel bir çerçeve aldım bekliyorum kısmetse dolsun diye :)
Günaydıııınn :) bende baktım bi kaç tane çerçeve ama varsa linkini paylaşır mısın? Çok içime sinen olmadı alamadım hala bakıyorum :(

Kızlar bi de ben biraz zayıf hamile kaldım vücudum birden kilo almaya alışık değil , öğrendiğim günden beri bio oil, lierac, hindistan cevizi yağı ve bebe yağı dönüşümlü 2 günde bir falan kullanıyorum ama şu son iki gündür kaşınmaya başladım çatlayacak gibiyim , şunu yapsan çatlamazsın dediğiniz bi şey var mı ? Yoksa çatlak kaçınılmaz son mu ?🥰 :anneadayı:

Kızlar bi de ben biraz zayıf hamile kaldım vücudum birden kilo almaya alışık değil , öğrendiğim günden beri bio oil, lierac, hindistan cevizi yağı ve bebe yağı dönüşümlü 2 günde bir falan kullanıyorum ama şu son iki gündür kaşınmaya başladım çatlayacak gibiyim , şunu yapsan çatlamazsın dediğiniz bi şey var mı ? Yoksa çatlak kaçınılmaz son mu ?🥰 :anneadayı:
Ben de aynı durumdayım ne varsa kullanıyorum ama sanırım genetik önemli. Annemin karnı boydan boya çatlak mesela o yüzden bu yağlardan ve kremlerden çok umudum yok 🥹 tabi bol su içmek de iyi geliyor içerden de nemli tutmak lazımmış 🫠

Ben de aynı durumdayım ne varsa kullanıyorum ama sanırım genetik önemli. Annemin karnı boydan boya çatlak mesela o yüzden bu yağlardan ve kremlerden çok umudum yok 🥹 tabi bol su içmek de iyi geliyor içerden de nemli tutmak lazımmış
İlk aylarda kusmaktan sudan bile tiksindim şimdi içmeye çalışıyorum bol bol ama faydası olur mu bilemedim :( Annemin bir tane bile çatlağı yok iki çocuğa rağmen ama🫠 Çatlamak da istemiyorum ne yalan söyliyim ama napalım hayırlısı 🥰

İlk aylarda kusmaktan sudan bile tiksindim şimdi içmeye çalışıyorum bol bol ama faydası olur mu bilemedim :( Annemin bir tane bile çatlağı yok iki çocuğa rağmen ama🫠 Çatlamak da istemiyorum ne yalan söyliyim ama napalım hayırlısı 🥰
O zaman genetikten yana şanslı olabilirsiniz 🥰 öncelikle bebişlerimiz sağlıklı olsun ama ben de istemiyorum çatlamak, umarım en az hasarla atlatırız 😄🌸

Bir de hindistan cevizi yağı tüylenme yapıyor dediler diye ben korktum zaten pcos oldupu için göbeğim tüylü🥹 öyle bir etkisi oldu mu acaba N Nigizlice

Bence kesinlikle genetik yaaa

O zaman genetikten yana şanslı olabilirsiniz 🥰 öncelikle bebişlerimiz sağlıklı olsun ama ben de istemiyorum çatlamak, umarım en az hasarla atlatırız 🌸
Kesinlikle öyle yeter ki sağlıklı olsunlar :) ama bi yandan bebekten sonra kendimi çok ihmal ettiğimi düşünüyorum , kendime çatlak yağından başka bir iğne bile almamışım alışveriş geçmişim hep bebeme yatırım 😄 mavi leğende yıkanan annelerin son model ultra lüx bebeleri :D

Bebek arabası puset vs aldınız mı? aldıysanız nerden aldınız? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı travel sistem çift yönlü bebek arabası var mııı ?? İndirim deyince aklıma önce büyük parçalar geliyor da :D
Ay lütfen bilgi verin indirimden park beşik mama sandalyesi falan aldım uyguna geldi ama bebek arabasına karar veremedim 😂

Bebek arabası puset vs aldınız mı? aldıysanız nerden aldınız? Önerebileceğiniz uygun fiyatlı travel sistem çift yönlü bebek arabası var mııı ?? İndirim deyince aklıma önce büyük parçalar geliyor da :D
Bebek Arabası alicam bende 😂 kabin boy istiyorum seyahat ettiğim için ve kolay olduğu için Kraft magic alicam sanirim baya düşmüş fiyatı mağazada da çok beğenmiştim.Travel sistem ama çift yönlü değil kabin olduğu için 🥹

Bebek Arabası önerisi olan varsa alabilirim 😅🤌

Ay lütfen bilgi verin indirimden park beşik mama sandalyesi falan aldım uyguna geldi ama bebek arabasına karar veremedim 😂
Ya ben Babymall'e gittim hafta sonu , Kraftın kampanyası var aslında park beşik mama sandalyesi bebek arabası 21 bine geliyor ama ben park beşik istemiyorum evim küçük alanım dar bi de çok biçimsiz geliyor nedense o yüzden almadım :( Alanlar memnun kalanlar fikir verirse çok sevinirim

Kızlar bir ara babymallde kraft park yatak mama sandalyesi bebek arabası ve puset paket haline 22k idi. Ben de aldım çünkü bebek arabasına çok para verme niyetim yoktu ilerde kabin boy alma düşüncem var. Kraft kobe yeni çıkmış bebek arabası. Puseti de autonomy gibi bir markanın. Dün kurduk baktık güzel geldi bize

Bebek Arabası alicam bende 😂 kabin boy istiyorum seyahat ettiğim için ve kolay olduğu için Kraft magic alicam sanirim baya düşmüş fiyatı mağazada da çok beğenmiştim.Travel sistem ama çift yönlü değil kabin olduğu için 🥹

Bebek Arabası önerisi olan varsa alabilirim 😅🤌
Kraft Lima wb ve prego concorde çok beğendim ben ama fiyatları biraz fazla geldi o yüzden muadil ürün arıyorum ama ikisi de kabin boy değil maalesef :(

Ya ben Babymall'e gittim hafta sonu , Kraftın kampanyası var aslında park beşik mama sandalyesi bebek arabası 21 bine geliyor ama ben park beşik istemiyorum evim küçük alanım dar bi de çok biçimsiz geliyor nedense o yüzden almadım :( Alanlar memnun kalanlar fikir verirse çok sevinirim
Hah işte ben o seti aldım 😄 yatağı falan kurmadık henüz ama park yataktan ekstra bir beklentim yok orda gayet güzel gözüküyordu. Benim yatak odası da küçük ama bir şeyleri çıkarıp bir şekilde sığacağız artık

Hah işte ben o seti aldım yatağı falan kurmadık henüz ama park yataktan ekstra bir beklentim yok orda gayet güzel gözüküyordu. Benim yatak odası da küçük ama bir şeyleri çıkarıp bir şekilde sığacağız artık
Oldum olası park yatakla yıldızım barışmadı onun yerine anne yanı daha küçük otomatik sallanan beşiklerden almayı düşünüyorum Elele verde serisine bakıyorum , stoğa girerse alıcam kaçırdım çünkü üzgünüm :D Sonrası için de büyüyen beşik almayı düşünüyorum bakalım :D çok şey düşünüyorum da icraate geçirebilirsem 😄

Günaydıııınn :) bende baktım bi kaç tane çerçeve ama varsa linkini paylaşır mısın? Çok içime sinen olmadı alamadım hala bakıyorum :(
English Home Dorothy Çerçeve Gold - Fiyatı, Yorumları bu çerçeveden aldım canımm
Kizlarrr e bebek de indirim var bilginize 😂💃
Neylerde indirim var kıız?

Ben de hepsi buradadan siveno indirimi yakaladım kızlarr.

4 adet çamaşır deterjanı (Tanesi 120 tlye düştü)
1 adet bulaşık deterjanı
1 adet çamaşır suyuna kuponla birlikte 757 tl ödedim.

Back
X