Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Hızlı okuma ile ilgili bir eğitime katılmıştım geçen sene, başlarken ve bitişinde yapılan testte gelişme katetmiştim ama egzersizleri sürdüremedim ben. Disiplinli olmak gerekiyor biraz.
Benim sorunuum okuduklarımı içimden seslendirmeyi bırakamıyorum

Geçen Bursa'ya giderken İznik'ten geçtik. İznik gölüne gittik. Daha geniş bir zamanda gezmeye karar verdik buraları. Tarihi dokusu çok güzel.
Güle güle oku, çok seviyorum ben de kitapçı gezmeyi, incelemeyi ve almayı
Teşekkür ederim

Okumakta olduğum; Tutunamayanlar
Okumak istediğim diğer kitaplar;
İnce Memed
İri Memeler ve Geniş Kalçalar
Otomatik Portakal
Enstitü

İşin içinden çıkamıyorum.
İnce Memed, Enstitü benim de listemde. Otomatik Portakal'a nedense ön yargılıydım daha önce bir kere başlayıp ilerletemediğim için sanırım, evdeyse hala onu da alayım listeme. Memeli kitabı başki çok reklamladı mecbur alıp onu da listeye ekleyeceğim

Biz bi okuyalım da beğenirsek al bari

Haydi hepsini birden okuyalım

Okumakta olduğum; Tutunamayanlar
Okumak istediğim diğer kitaplar;
İnce Memed
İri Memeler ve Geniş Kalçalar
Otomatik Portakal
Enstitü

İşin içinden çıkamıyorum.

Şu an okuduklarım, şu ana kadar okuduklarım ve okumak istediklerimin listeleri .
Ben ne akla hizmet, bugüne kadar okuduklarımın iki katından fazlasını okuyacağım diye listeye attım, bilmiyorum .

Eklentiler

• E6827509-333C-4EF7-8364-00F19D78B4A0.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 44
Haftasonu 2 günlüğüne gitmek çok istiyorum bende ama gidenlerin hepsi göçmen çok fazla var rahatsız olmuşlar
Turistik yerlerde özellikle merkez denilen Heykel’de falan oldukça kalabalık göçmen nüfusu. Ama yolunuz düşerse bir Bursalı olarak önerilerde bulunurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…