- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Ben okumuştum. Çok beğendiğimi hatırlıyorum ama kitabın içeriği hakkında hiçbişey hatırlamıyorumİki Şehrin Hikayesi bitti. Okuyun okutturun
Bana sabır dileyin arkadaşlar çünkü çok ihtiyacım var. Bütün terslikler üst üste geliyor. 3 aydır pc ile uğraşıyorum. Yapılamadı yenisini aldım. Korkumdan içine bişey bile atmadım. 30 bin liralık bilgisayar, daha bir ay oldu donuyor. Evi süpüreyim dedim süpürge çalışmıyor. Bulaşıkları boşaltayım bari dedim. Bir de baktım hiçbiri temizlenmemiş. Dün de blender bozuldu. Elime çekiç alıp hepsini parçalayasım var.
Neyse ben de herşeyi bırakıp kitap okudum sakinleşmek için. Kirpinin zarafetini çok sevdim. Anna karaninanın hemen arkasından okumakla çok iyi etmişim çünkü bolca anna'dan alıntı var. Karakter Tolstoy hayranı, öyle ki kedisinin adı lev. Kitapta Levinden melankolik ve kasvetli diye bahsediyor. Bence Levin'i çok güzel özetlemiş. Levin'i doğru bulsam da sıkıcı bir tarafı var. Öte yandan Vironski çekici ama güvenilmez. Ahlak değerlerim onu sevmeyi reddediyor. Kafam çok dağınık, konudan konuya atlayabilirim. O yüzden burda bırakıp Anna karanina'yı bitirmeye gidiyorum
Geçmiş olsun ,bol sabirlar diliyorum.yine retroya mi girdik ne oldu ki?Bana sabır dileyin arkadaşlar çünkü çok ihtiyacım var. Bütün terslikler üst üste geliyor. 3 aydır pc ile uğraşıyorum. Yapılamadı yenisini aldım. Korkumdan içine bişey bile atmadım. 30 bin liralık bilgisayar, daha bir ay oldu donuyor. Evi süpüreyim dedim süpürge çalışmıyor. Bulaşıkları boşaltayım bari dedim. Bir de baktım hiçbiri temizlenmemiş. Dün de blender bozuldu. Elime çekiç alıp hepsini parçalayasım var.
Neyse ben de herşeyi bırakıp kitap okudum sakinleşmek için. Kirpinin zarafetini çok sevdim. Anna karaninanın hemen arkasından okumakla çok iyi etmişim çünkü bolca anna'dan alıntı var. Karakter Tolstoy hayranı, öyle ki kedisinin adı lev. Kitapta Levinden melankolik ve kasvetli diye bahsediyor. Bence Levin'i çok güzel özetlemiş. Levin'i doğru bulsam da sıkıcı bir tarafı var. Öte yandan Vironski çekici ama güvenilmez. Ahlak değerlerim onu sevmeyi reddediyor. Kafam çok dağınık, konudan konuya atlayabilirim. O yüzden burda bırakıp Anna karanina'yı bitirmeye gidiyorum
Teşekkür ederim çok güzel olur.Turistik yerlerde özellikle merkez denilen Heykel’de falan oldukça kalabalık göçmen nüfusu. Ama yolunuz düşerse bir Bursalı olarak önerilerde bulunurum
Rabbim yardımcın olsun canım, bazen herşey üst üste geliyor. İnşallah hepsi hallolurBana sabır dileyin arkadaşlar çünkü çok ihtiyacım var. Bütün terslikler üst üste geliyor. 3 aydır pc ile uğraşıyorum. Yapılamadı yenisini aldım. Korkumdan içine bişey bile atmadım. 30 bin liralık bilgisayar, daha bir ay oldu donuyor. Evi süpüreyim dedim süpürge çalışmıyor. Bulaşıkları boşaltayım bari dedim. Bir de baktım hiçbiri temizlenmemiş. Dün de blender bozuldu. Elime çekiç alıp hepsini parçalayasım var.
Geçmiş olsun retro ya inanıyorum çok sıkı takipçisi olmasamdaBana sabır dileyin arkadaşlar çünkü çok ihtiyacım var. Bütün terslikler üst üste geliyor. 3 aydır pc ile uğraşıyorum. Yapılamadı yenisini aldım. Korkumdan içine bişey bile atmadım. 30 bin liralık bilgisayar, daha bir ay oldu donuyor. Evi süpüreyim dedim süpürge çalışmıyor. Bulaşıkları boşaltayım bari dedim. Bir de baktım hiçbiri temizlenmemiş. Dün de blender bozuldu. Elime çekiç alıp hepsini parçalayasım var.
Bazen üst üste gelebiliyor geçen sene bi 4 ay ücretsiz izine ayrıldım ilk ay çamaşır makinesi gitti onu yeniledik ikinci ay telefonun şarj yeri bozuldu yaptırdık üçüncü ay bulaşık makinesinin gideri bozuldu onu da yaptırdık sonra yine telefonun ekranı kırıldıBana sabır dileyin arkadaşlar çünkü çok ihtiyacım var. Bütün terslikler üst üste geliyor. 3 aydır pc ile uğraşıyorum. Yapılamadı yenisini aldım. Korkumdan içine bişey bile atmadım. 30 bin liralık bilgisayar, daha bir ay oldu donuyor. Evi süpüreyim dedim süpürge çalışmıyor. Bulaşıkları boşaltayım bari dedim. Bir de baktım hiçbiri temizlenmemiş. Dün de blender bozuldu. Elime çekiç alıp hepsini parçalayasım var.
Benim de her bayram planım oluyor mecburenBursa Planım benimde var. Çok merak ediyorum
Önerileri merak ettim :))Turistik yerlerde özellikle merkez denilen Heykel’de falan oldukça kalabalık göçmen nüfusu. Ama yolunuz düşerse bir Bursalı olarak önerilerde bulunurum
Öğren bizi gezdirirsinÖnerileri merak ettim :))
İstanbul'da gezdirdiğim gibi değil miÖğren bizi gezdirirsin
Ya sabırsızlanıyorumİnce memed güzel ilerledi,otomatik portakalı çok begendim
Hahaha olur öyle şeylerŞu an okuduklarım, şu ana kadar okuduklarım ve okumak istediklerimin listeleri.
Ben ne akla hizmet, bugüne kadar okuduklarımın iki katından fazlasını okuyacağım diye listeye attım, bilmiyorum.
Bende var bundanBence hemen yaptırmalısın bir tane
Bunu da okumak istiyorumEki Görüntüle 3239459
O kadar çok duydum ki adını. Bende başlıyorum bugün.
Bol sabır diliyorum sana. Kirpinin Zarafeti’ni çok sevmiştim ben de.Bana sabır dileyin arkadaşlar çünkü çok ihtiyacım var. Bütün terslikler üst üste geliyor. 3 aydır pc ile uğraşıyorum. Yapılamadı yenisini aldım. Korkumdan içine bişey bile atmadım. 30 bin liralık bilgisayar, daha bir ay oldu donuyor. Evi süpüreyim dedim süpürge çalışmıyor. Bulaşıkları boşaltayım bari dedim. Bir de baktım hiçbiri temizlenmemiş. Dün de blender bozuldu. Elime çekiç alıp hepsini parçalayasım var.
Tamamen öyleİstanbul'da gezdirdiğim gibi değil mi
Ben de yok, niye yok, niye şimdiye kadar al demedinBence hemen yaptırmalısın bir tane
Levinin kafa karışıklığı beni benden aldı, kendi derdimi unuttum sağolsunÇok geçmiş olsun. Sakinleşmek için kitap okumak iyi bir yöntem ama ben gerginken hiç odaklanamıyor
Geçmiş olsun ,bol sabirlar diliyorum.yine retroya mi girdik ne oldu ki?
Ben de bugün hava alayım diye çarşıya gittim. Şoföründen, pazarcisindan azar işittim. Markete girdim kasiyere dişimi sıktım. Kız kartımı fırlattı attı. Neyse dedim. Yolda kamerayı açıp bir sıfatıma bakayım dedim aynı bendim.
Bir gerginlik var. Hayırlara gelsin.
Çay demleyip kitabıma başlayacağım bende.
Rabbim yardımcın olsun canım, bazen herşey üst üste geliyor. İnşallah hepsi hallolur
Geçmiş olsun retro ya inanıyorum çok sıkı takipçisi olmasamda
Bazen üst üste gelebiliyor geçen sene bi 4 ay ücretsiz izine ayrıldım ilk ay çamaşır makinesi gitti onu yeniledik ikinci ay telefonun şarj yeri bozuldu yaptırdık üçüncü ay bulaşık makinesinin gideri bozuldu onu da yaptırdık sonra yine telefonun ekranı kırıldısağlık olsun olmuşa çare yok maalesef canını sıkma
Çok sağolun arkadaşlar. Retro mu neyse artık geçsin bitsin inşallah. Tezimi bitirmek için uğraşırken olaylar tam tersi işliyor. Vardır bir hayır. Aklıma düşürdünüz merak ettim burç yorumlarına bakayım en çok bana mı vurdu bu retroBol sabır diliyorum sana. Kirpinin Zarafeti’ni çok sevmiştim ben de.
Geçen pofu topiğinde yazmıştı böyle bir şey dur bulursam etiketleyeyimÇok sağolun arkadaşlar. Retro mu neyse artık geçsin bitsin inşallah. Tezimi bitirmek için uğraşırken olaylar tam tersi işliyor. Vardır bir hayır. Aklıma düşürdünüz merak ettim burç yorumlarına bakayım en çok bana mı vurdu bu retro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?