Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek kitapla değerlendirmiş olmamak için şans verilmeli elbette ama bana fazla uçuk kaçık geliyor. Ben de Rüzgarın Şarkısı ve Sahilde Kafka'yi okudum. Bana hitap etmiyor

Sputnik sevgilim ile 1q84 okudum. 1q84 çok yordu ama bitirdim yarım bırakmadım.( okuyamadıklarımı yarım bırakma huyum olduğu için) Sputnik ise diğerine nazaran daha akıcı ve okunabilir. Çok oldu gerçi konularını bile hatırlamıyorum okumak istediğin başka kitap yok ise şans verebilirsin bence.

Tek kitapla değerlendirmiş olmamak için şans verilmeli elbette ama bana fazla uçuk kaçık geliyor. Ben de Rüzgarın Şarkısı ve Sahilde Kafka'yi okudum. Bana hitap etmiyor
ya o kadar arada bırakan bi yazar ki benim için ya çok seveni görüyorum ya hiç sevmeyen. rüzgarın şarkısı da benlik değildi mesela. ama sahilde kafkayı çok övüyorlar denk geldikçe görüyorum

ya o kadar arada bırakan bi yazar ki benim için ya çok seveni görüyorum ya hiç sevmeyen. rüzgarın şarkısı da benlik değildi mesela. ama sahilde kafkayı çok övüyorlar denk geldikçe görüyorum
Eşim de çok sever. Çoğu kitabını okudu. Gerçi onun en iyi kitaplar listesinde tutunamayanlar ilk üçte

Bende ilkkez bunyazarin kitabını almış bulundum.okuyacagim bir ay sonra yorummyapabilirim.

Geçmiş olsun

İki kitabını okudum
İmkansızın Şarkısını çok zor bitirdim
Sahilde Kafkayı çok severek okudum
Bi karar veremedim

çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…