- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
Tek kitapla değerlendirmiş olmamak için şans verilmeli elbette ama bana fazla uçuk kaçık geliyor. Ben de Rüzgarın Şarkısı ve Sahilde Kafka'yi okudum. Bana hitap etmiyorherkese günaydın
kızlar özellikle murakaminin birkaç romanını okumuşlara soruyorum, ben bir roman okumuş çok da beğenmemiştim. rüzgarın şarkısını dinle adlı romanını okumuştum. bir defa daha şans vermeli mi?
Sputnik sevgilim ile 1q84 okudum. 1q84 çok yordu ama bitirdim yarım bırakmadım.( okuyamadıklarımı yarım bırakma huyum olduğu için) Sputnik ise diğerine nazaran daha akıcı ve okunabilir. Çok oldu gerçi konularını bile hatırlamıyorumokumak istediğin başka kitap yok ise şans verebilirsin bence.
ya o kadar arada bırakan bi yazar ki benim için ya çok seveni görüyorum ya hiç sevmeyen. rüzgarın şarkısı da benlik değildi mesela. ama sahilde kafkayı çok övüyorlar denk geldikçe görüyorumTek kitapla değerlendirmiş olmamak için şans verilmeli elbette ama bana fazla uçuk kaçık geliyor. Ben de Rüzgarın Şarkısı ve Sahilde Kafka'yi okudum. Bana hitap etmiyor
Eşim de çok sever. Çoğu kitabını okudu. Gerçi onun en iyi kitaplar listesinde tutunamayanlar ilk üçteya o kadar arada bırakan bi yazar ki benim için ya çok seveni görüyorum ya hiç sevmeyen. rüzgarın şarkısı da benlik değildi mesela. ama sahilde kafkayı çok övüyorlar denk geldikçe görüyorum
ona hiç girişmiyorum bileEşim de çok sever. Çoğu kitabını okudu. Gerçi onun en iyi kitaplar listesinde tutunamayanlar ilk üçte
Bende ilkkez bunyazarin kitabını almış bulundum.okuyacagim bir ay sonra yorummyapabilirim.herkese günaydın
kızlar özellikle murakaminin birkaç romanını okumuşlara soruyorum, ben bir roman okumuş çok da beğenmemiştim. rüzgarın şarkısını dinle adlı romanını okumuştum. bir defa daha şans vermeli mi?
Merhaba kızlar dün kitabımı bitiremedim, bı yandan kızım kustu gece boyu bı yandan oğluma canım sıkıldı.
Sabah temizlik yaptım öğle sonu pedegog ile görüştüm.
Şimdi akşam yemeğini yiyip okumayı planlıyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
İki kitabını okudumherkese günaydın
çok geçmiş olsunMerhaba kızlar dün kitabımı bitiremedim, bı yandan kızım kustu gece boyu bı yandan oğluma canım sıkıldı.
Sabah temizlik yaptım öğle sonu pedegog ile görüştüm.
Şimdi akşam yemeğini yiyip okumayı planlıyorum
Hala 60 sayfam var kitap 630sayfaydi akıcı olmasina rağmen elimde süründü resmenÇok sayfalı kitaplarda ne durumdasınız?
Mini bi nabız yoklaması
Teşekkür ederim şimdide oğlum ateşlendi bu gece de uzun bana anlaşıldıçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?