Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5kitaplik bir serinin sonuna geldim
Aslıhan Doğa -Bukelemun
Yazarın okuduğum 3.romani. her romanda farklı bı olay anlatıyor ve olaylar sizi içine çekiyor. Daha bebekken öldü bilinen Alaz ile onun ölümüne bir türlü alışamayan Yaman'ın ortak intikam hikayesi ile başlıyor kitap. Ama aslında aile, dostluk ve aşkı çok güzel anlatmış

çok fena salgın var etrafta. ben de günler önce 2 gün boyunca kızımın ateşini düşüremedim. çocuklar hiç hasta olmasın
Doğduğundan beri oğlum ilk kez bu kadar hasta olup zayıfladı. İki kilo verdi bu süreçte

Doğduğundan beri oğlum ilk kez bu kadar hasta olup zayıfladı. İki kilo verdi bu süreçte
çok geçmiş olsun. kızım da çok iştahsızdı lokma koyamadım ağzına. üstelik ilaçlarını da içmek istemiyordu. çok zor valla çocukların hastalanması

Günaydın gecmis olsun hepimize. Biz de bu sabah kızımın ateşiyle uyandik malesef.hemen ilacını verdim suan keyfi yerinde insallah fazla ilerlemez. Oğlum da öksürüyor biraz, kardesine de bulastirdi. Rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin kimseye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…