- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Çok geçmiş olsunBenim bebelerim hasta biri öksürüyor kulağı iltihaplı diğeri diş çıkarıyor ateşli yarın da kayınvalidemler geliyoreşimin kuzeni bizim memleketten nişanlanacak cuma oraya gidiyoruz kurbana eşimin köyüne yoğun zamanlar beni bekliyor epub listemi hazırladım yolculuklarda falan okurum artık
Geçmiş olsun cnm
İyi öğlenler.
U UcanSupurge çok geçmiş olsun.
Hayatın Kaynağı okumasını yapıyorum. Kitap çok güzel ilerliyor.
Çok sağolunÇok geçmiş olsunAllah kolaylık versin
Geçmiş olsun.Benim bebelerim hasta biri öksürüyor kulağı iltihaplı diğeri diş çıkarıyor ateşli yarın da kayınvalidemler geliyoreşimin kuzeni bizim memleketten nişanlanacak cuma oraya gidiyoruz kurbana eşimin köyüne yoğun zamanlar beni bekliyor epub listemi hazırladım yolculuklarda falan okurum artık
Gece senin mesajı gördüm. Bu saatte iş mi yapılır yahu derken makine yıkamayı bitirmedigi için mutfağı toplamadigimi, sonra da unuttuğumu hatırlayıp mufagin yolunu tuttum. Gece gece iş çıkardın başıma
Sağol canımGeçmiş olsun.
Harry Potter i okuyamayacagim sanirim.
Yesil peri gecesine başladım.
Hayır Teyo, migrosa gitmek yokMigrosta kitaplarda %40 indirim var, çoğu ergen kitabıydı ama aralarda çıkıyor bir şeyler
Okumu da attım gideyim
Ben nişan telaşındayım, okuyamıyorumEki Görüntüle 3264133
Süleymaniye Cami - Tekirdağ
Çorlu’da en önemli tarihi eserlerden biri olan Süleymaniye Camii, Kanuni Sultan Süleyman tarafından 1521’de yaptırılmıştır. Ana mekan tek kubbeli, cemaat mahfeli ise üç küçük kubbe ile örtülüdür. İlk yapıldığında 22 odalı medresesi de bulunan camii, Camii Kebir adıyla da anılmaktadır.
Günaydınlar
Yaz rehavetine kapılıp okuması azalanlar neler okuyor acaba
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Aa bakayım ben de ,teşekkür ederimGayet güzel. İsteyerek okuyor ve sayfa sayısı dolmamış bitirmek zorundasın gibi bir baskı olmadığına göre sorun yok. Instagram'da Eda Dilhan Aydın'ı takip ediyorum LGS ile ilgili sık sık canlı yayınlar yapıyor. Tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim,öyle olur inşallahMaşallah sana yane yaşlanması ilerde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın bence
Hayırlı olsun canım benim, çok keyifli geçer umarımBen nişan telaşındayım, okuyamıyorum. Nişanımız yarın .
Selamın Aleyküm canim nasılsın tabu uzun zamandır yoktum eski ismim polo hatirladinmiHoş geldin canım. İlk paylaşımımız senden o zaman
Yooo Hayır hayır bu ay kitap almayacağımMigrosta kitaplarda %40 indirim var, çoğu ergen kitabıydı ama aralarda çıkıyor bir şeyler
Okumu da attım gideyim
Inanalım mıYooo Hayır hayır bu ay kitap almayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?