Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etkinlik kitabıma devam ediyorum, Bülbülü Öldürmek. Okuyan bir arkadaşım ilk 2 bölümünün biraz sıkıcı olduğunu, 3-4’ten sonra iyice açıldığını söyledi, umarım öyle olur. Doğubayazıt’ta evimde bu kitap var, o yüzden Antalya’dan giderken yanımda götürmek istemiyorum. Bu yüzden haftaya perşembeye kadar bitirmem lazım.

Herkese iyi akşamlar, iyi okumalar .

Eklentiler

• IMG_0194.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 31
Herkese iyi akşamlar efenim
Misafirim var kitap okuyamıyorum ama kitabımı paylaşıp gideyim
Eki Görüntüle 3288533
Dizisini izlemiş miydin? Ben diziye çok bayılmadım ama izlettirdi kendini, ilk 3 sezonunu izledim, 4.yü izlemedim henüz. İlk sezonunu daha çok beğenmiştim. Diziden daha iyi mi, merak ettim.

Cok yok
2,5 raf dolduracak kadar tek. Ben alingan kitaplari gordukce kiskaniyorum
Beni de okumam gereken onca kitap korkutuyor arada . Başta az kitabım var diye üzülüyordum ben de. Hatta buradaki ilk mesajım, elimdekileri bitirmeden kitap almayacağım yönündeydi. Onun üzerine elimdeki okuyacağım kitap sayısınıen az ikiye katladım.

Beni de okumam gereken onca kitap korkutuyor arada . Başta az kitabım var diye üzülüyordum ben de.
Siparis verecegim de, annemler Türkiyeye gitcek. Bu sefer siparis direk ordaki Eve verecegim..anneme birakirsam onu bulasmadim bunu bulasmadim diyip duruyor

Selamlar. Tatilden yeni dönüş yaptık. Pek kitap okuyamadım. Kısa olmasına rağmen Toprak Ana bile günlerce sürdü ama bitirdim. Aynı anda 1 milyon tane kitap okumaya çalıştığım için hangisini paylaşacağımı bilemedim Çılgın Kalabalıktan Uzak, Babilin En Zengin Adamı, Yıkıma Giden Adam yarım kaldı okunmayı bekliyor. Etkinlik kitabımı aldım onu paylaşayım, bir de tatilden kalan manzara fotosu ekleyeyim

Eklentiler

• 20230818_235834.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 20230818_174306.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…