Bu kitapta dil anlatımı yok kiİyi geceler bende uygulamadan okuyorum... kimseye güvenmemek gerekliliğini iyi aktarıyor yaşanmışlıklar , derin korkunç ama.yazari üslubu sürekli kendini tekrarlayan içeriklerde.. ensest işte her yerde her kesimde tekrarlıyor diyeceksiniz ama dil ve anlatımını beğenmedim
EvetNasıl yani kitaplar mı danca
İzledim evet. Bitirdim bütün sezonları. Ben dizisini beğenmiştim. Bence dizisi kitabından daha güzeldi. Kitaptaki Joe’yu sevemedim. Dizidekide manyağın takiydi gerçi ama kitaptakinin aklı fikri cinsellikte. Kadınlara başka şekilde değer vermiyor. Dizide bu kadar değildi.Dizisini izlemiş miydin? Ben diziye çok bayılmadım ama izlettirdi kendini, ilk 3 sezonunu izledim, 4.yü izlemedim henüz. İlk sezonunu daha çok beğenmiştim. Diziden daha iyi mi, merak ettim.
Üzdü. Beni de dizide, ilk sezondaki cinsellikle alakalı bir sahne rahatsız etmiştiİzledim evet. Bitirdim bütün sezonları. Ben dizisini beğenmiştim. Bence dizisi kitabından daha güzeldi. Kitaptaki Joe’yu sevemedim. Dizidekide manyağın takiydi gerçi ama kitaptakinin aklı fikri cinsellikte. Kadınlara başka şekilde değer vermiyor. Dizide bu kadar değildi.
Genelde kitaplar daha güzel olur dizilerden ama bence bunda tam tersi olmuş.
Bence her yazınsal metnin kendi içeriğine özel dil ve anlatımı vardır. Evet bu kitap bir röportaj ve araştırma varı yazılmış olsada yazarın içerikleri sıralamasındaki anlatım çok da iyi değil. Konu öyle yogunki aynı benzer konular da olsa insan kendisini tekrar eden cumleleri yazarın anlatımıyla (röportaj verenlerin açıklaması değil!) Görülüyor ben bunu eleştirdim. Evet bu kitap için de anlatımı beğenmemek bir okuyucu olarak gayet tabi geçerlidir. Aşağıya ard arda gelen aynı kişi ile olan röportajdan bir kaç resim paylaşıyorum konuştuğu kişiyle ülkedeki usulsüzlük hukuki surevleri sorgularken hopss birden baktın tekrar başka bir soru sormuş ardından tekrar hukuki şeye geçmiş . Yani alesdeki paragraf soruları gibi düşüncenin akisini bozan çok kısım var.. birde okuduğum hikayeleri ilerdide birdaha birdaha değinmesi gibi de hissettirdi.Bu kitapta dil anlatımı yok kiyaşanan olayları adli vaka olarak anlatıyor. Bir hikaye anlatmıyor. Yani anlatımı beğenmemek bu kitap için geçerli değil bence.
bir köşe yasızı ne bileyim bir röportaj kıvamında
3. Sezon bence kötüydü. Konudan uzaklaşmamak adına cinayetler işlenmiş. Tamamen propaganda olarak gördüm ben açıkçası. Ama 4. SezonDizisini izlemiş miydin? Ben diziye çok bayılmadım ama izlettirdi kendini, ilk 3 sezonunu izledim, 4.yü izlemedim henüz. İlk sezonunu daha çok beğenmiştim. Diziden daha iyi mi, merak ettim.
Bence her yazınsal metnin kendi içeriğine özel dil ve anlatımı vardır. Evet bu kitap bir röportaj ve araştırma varı yazılmış olsada yazarın içerikleri sıralamasındaki anlatım çok da iyi değil. Konu öyle yogunki aynı benzer konular da olsa insan kendisini tekrar eden cumleleri yazarın anlatımıyla (röportaj verenlerin açıklaması değil!) Görülüyor ben bunu eleştirdim. Evet bu kitap için de anlatımı beğenmemek bir okuyucu olarak gayet tabi geçerlidir. Aşağıya ard arda gelen aynı kişi ile olan röportajdan bir kaç resim paylaşıyorum konuştuğu kişiyle ülkedeki usulsüzlük hukuki surevleri sorgularken hopss birden baktın tekrar başka bir soru sormuş ardından tekrar hukuki şeye geçmiş . Yani alesdeki paragraf soruları gibi düşüncenin akisini bozan çok kısım var.. birde okuduğum hikayeleri ilerdide birdaha birdaha değinmesi gibi de hissettirdi.
Benim fikrime karşı olmanızı eleştiren yorumunuza karşı yazdığım için bakalım linclenecekmiyim!
Annemlerde olduğum için dün fotoğraf paylaşımı yapamadım. Annemin çiçekleriyle paylaşayım
Eki Görüntüle 3288623
Olur mu olurherkese günaydın
başganım anneniz annem olabilir mi? duvarın rengi, zemin hatta çiçekler bile aynı neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?