- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Ben de haftaya tatil yapıp sonlandırıyorumGünaydıntatilin en kötü yanı bitmesi. Eve dönüş başlıyor
Topik sahibi olarak yazdığınız için kinayeli mizaçlı şekilde evet yazdım.. bende bana karşı olan düşünceyi yazdım. Ben de bir kitabı yazınsal olarak beğenmemiş olabilirim dil ve anlatım içerik sıralaması iyi değil dememde ne var ki? Anlatımı beğenmemek.bu kitap için geçerli değil demek ne derece saygı ise o derece saygılı yazdım. Bakalım benimle aynı dusunenler de var mı yok sa herkes mi bu tarz kitaplarda dil anlatım yok ki beğenmemek hadsizligim bananozel mi kalacak deseydim.daha uzun olurdu limclenmekmyerimeBu topikte linçlenmez kimse. Açıkçası yorumunuz beni çok şaşırttı. Burası BDV değil. Herkes düşüncesini saygı çerçevesinde yazar.
Ben kitabı okudum ve size karşı düşüncemi yazdım. Siz de yazdınız oldu bitti. "Bakalım linçlenecek miyim" yazmanız Hiç hoş olmadı
Ayrıca evet bir hikaye yok! Bir çok hikaye var ... Hepside çok benzer hikayeler...Bu kitapta dil anlatımı yok kiyaşanan olayları adli vaka olarak anlatıyor. Bir hikaye anlatmıyor. Yani anlatımı beğenmemek bu kitap için geçerli değil bence.
bir köşe yasızı ne bileyim bir röportaj kıvamında
Saygısızlık yaptığımı düşünüyorsaniz çıkın diyebilirsiniZ. Saygılar. Herkese iyi okumalar dilerimBu topikte linçlenmez kimse. Açıkçası yorumunuz beni çok şaşırttı. Burası BDV değil. Herkes düşüncesini saygı çerçevesinde yazar.
Ben kitabı okudum ve size karşı düşüncemi yazdım. Siz de yazdınız oldu bitti. "Bakalım linçlenecek miyim" yazmanız Hiç hoş olmadı
Topik sahibi olarak yazdığınız için kinayeli mizaçlı şekilde evet yazdım.. bende bana karşı olan düşünceyi yazdım. Ben de bir kitabı yazınsal olarak beğenmemiş olabilirim dil ve anlatım içerik sıralaması iyi değil dememde ne var ki? Anlatımı beğenmemek.bu kitap için geçerli değil demek ne derece saygı ise o derece saygılı yazdım. Bakalım benimle aynı dusunenler de var mı yok sa herkes mi bu tarz kitaplarda dil anlatım yok ki beğenmemek hadsizligim bananozel mi kalacak deseydim.daha uzun olurdu limclenmekmyerime
Ben de uzatmaları pek sevmem ama hoş olmayan bir şey yazdığımı da düşünemedim
Ayrıca evet bir hikaye yok! Bir çok hikaye var ... Hepside çok benzer hikayeler...
Saygısızlık yaptığımı düşünüyorsaniz çıkın diyebilirsiniZ. Saygılar. Herkese iyi okumalar dilerim
Bu kitapta dil anlatımı yok kiyaşanan olayları adli vaka olarak anlatıyor. Bir hikaye anlatmıyor. Yani anlatımı beğenmemek bu kitap için geçerli değil bence.
bir köşe yasızı ne bileyim bir röportaj kıvamında
Calcinin yorumuna karşı düşüncelerinizi ,yorumunuzu gayet güzel ifade etmişsiniz açıkçası beğenecekken son cümleniz hüsrana uğrattı şu an!Bence her yazınsal metnin kendi içeriğine özel dil ve anlatımı vardır. Evet bu kitap bir röportaj ve araştırma varı yazılmış olsada yazarın içerikleri sıralamasındaki anlatım çok da iyi değil. Konu öyle yogunki aynı benzer konular da olsa insan kendisini tekrar eden cumleleri yazarın anlatımıyla (röportaj verenlerin açıklaması değil!) Görülüyor ben bunu eleştirdim. Evet bu kitap için de anlatımı beğenmemek bir okuyucu olarak gayet tabi geçerlidir. Aşağıya ard arda gelen aynı kişi ile olan röportajdan bir kaç resim paylaşıyorum konuştuğu kişiyle ülkedeki usulsüzlük hukuki surevleri sorgularken hopss birden baktın tekrar başka bir soru sormuş ardından tekrar hukuki şeye geçmiş . Yani alesdeki paragraf soruları gibi düşüncenin akisini bozan çok kısım var.. birde okuduğum hikayeleri ilerdide birdaha birdaha değinmesi gibi de hissettirdi.
Benim fikrime karşı olmanızı eleştiren yorumunuza karşı yazdığım için bakalım linclenecekmiyim!
Düzenli olarak aktif olamasam da uzun zamandır takip ettiğim ve sevdiğim bir topik burası. Eleştirinin serbest olmasını linç kültürüyle bağdaştırıyoruz ki bence bu sosyal medya dezenformasyonu.Şu topikte kime saygısızlık yaptım açtığımdan beri. Kime ters davrandım biri yazsın merak ettim? Ve benim şu yazdığımda saygısızca ne var çok merak ediyorum.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Gerçekten yazdıklarınızı şaşkınlık içinde okudum.Topik sahibi olarak yazdığınız için kinayeli mizaçlı şekilde evet yazdım.. bende bana karşı olan düşünceyi yazdım. Ben de bir kitabı yazınsal olarak beğenmemiş olabilirim dil ve anlatım içerik sıralaması iyi değil dememde ne var ki? Anlatımı beğenmemek.bu kitap için geçerli değil demek ne derece saygı ise o derece saygılı yazdım. Bakalım benimle aynı dusunenler de var mı yok sa herkes mi bu tarz kitaplarda dil anlatım yok ki beğenmemek hadsizligim bananozel mi kalacak deseydim.daha uzun olurdu limclenmekmyerime
Ben de uzatmaları pek sevmem ama hoş olmayan bir şey yazdığımı da düşünemedim
Ayrıca evet bir hikaye yok! Bir çok hikaye var ... Hepside çok benzer hikayeler...
Saygısızlık yaptığımı düşünüyorsaniz çıkın diyebilirsiniZ. Saygılar. Herkese iyi okumalar dilerim
Herkes her kitabı beğenmek zorunda değil. Burdaki insanlar okudukları kitapları paylaşıp görüşlerini bildiriyor sadece. Kimsenin kimseyi linçlemek gibi bir niyeti de yok bu topikte. Okunan kitapla ve yorumla ilgili linç yemek de saçma olur zatenŞu topikte kime saygısızlık yaptım açtığımdan beri. Kime ters davrandım biri yazsın merak ettim? Ve benim şu yazdığımda saygısızca ne var çok merak ediyorum.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Aynı fikirde olmamanın linçlenmek diye tabir edilmesi talihsizlik olmuş herkesin yorumu beğenisi farklı olabilir elbette yazılanlar da saygısızlık içerecek hiç bir şey yokŞu topikte kime saygısızlık yaptım açtığımdan beri. Kime ters davrandım biri yazsın merak ettim? Ve benim şu yazdığımda saygısızca ne var çok merak ediyorum.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ben de okumadığım bir kitapla ilgili görüşleri okusam da anlamam diye okumamıştım senin gibi.Ben yine paragrafları sonuna kadar okumadığım için linçleme konusunu görmemişim maalesef, girişte oldukça güzel bi fikir belirtilmiş. Ama linçlenecek konu kitap gibi herkeste farklı hissiyat uyandıran konuda olmaz, bu topicte o yüzden hiç olmaz. Neredeyse 3 senedir her gelenle ilgilenen başkanımız hele hiç yapmaz böyle bi şey. Yanlış anlaşılma olmuş diyelim klavye arkasından her cümle olduğundan farklı görünebiliyor
Zevk alarak takip ettiğim tek topik burası. Çok aktif değilim ama burada saygısızlık olarak gördüğüm hicbir yoruma rastladığımi hatırlamıyorum.Şu topikte kime saygısızlık yaptım açtığımdan beri. Kime ters davrandım biri yazsın merak ettim? Ve benim şu yazdığımda saygısızca ne var çok merak ediyorum.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?