Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topik sahibi olarak yazdığınız için kinayeli mizaçlı şekilde evet yazdım.. bende bana karşı olan düşünceyi yazdım. Ben de bir kitabı yazınsal olarak beğenmemiş olabilirim dil ve anlatım içerik sıralaması iyi değil dememde ne var ki? Anlatımı beğenmemek.bu kitap için geçerli değil demek ne derece saygı ise o derece saygılı yazdım. Bakalım benimle aynı dusunenler de var mı yok sa herkes mi bu tarz kitaplarda dil anlatım yok ki beğenmemek hadsizligim bananozel mi kalacak deseydim.daha uzun olurdu limclenmekmyerime
Ben de uzatmaları pek sevmem ama hoş olmayan bir şey yazdığımı da düşünemedim
Ayrıca evet bir hikaye yok! Bir çok hikaye var ... Hepside çok benzer hikayeler...
Saygısızlık yaptığımı düşünüyorsaniz çıkın diyebilirsiniZ. Saygılar. Herkese iyi okumalar dilerim

İstediğiniz gibi takılabilirsiniz topikte. Konuyu uzatmayacağım çünkü çok çirkin bir yere gidiyor

Şu topikte kime saygısızlık yaptım açtığımdan beri. Kime ters davrandım biri yazsın merak ettim? Ve benim şu yazdığımda saygısızca ne var çok merak ediyorum.

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite

Calcinin yorumuna karşı düşüncelerinizi ,yorumunuzu gayet güzel ifade etmişsiniz açıkçası beğenecekken son cümleniz hüsrana uğrattı şu an!
Kimse burada kral ve kralcılık yapmıyor.Birbirimizle daha çok vakit geçirmiş olmamız bazıları ile daha samimi olmamız ve ya bazılarına daha çok sevgi ve sempati duymamız her görüşünü destekleyeceğiz anlamına gelmiyor tabi ki .Burada hiç öyle insana da rastlamadım.
Çok yanlış gözlemleyip,yanlış çıkarımlarda bulunmuşsunuz bu konu ile ilgili.

Düzenli olarak aktif olamasam da uzun zamandır takip ettiğim ve sevdiğim bir topik burası. Eleştirinin serbest olmasını linç kültürüyle bağdaştırıyoruz ki bence bu sosyal medya dezenformasyonu.
Her eseri beğenenler olduğu gibi beğenmeyenler de olabilir, burda fikirlerimizi söyleriz ve katılan katıldığı noktayı katılmayan katılmadığı noktayı rahatlıkla dile getirir. Belli ki bir yanlış anlaşılma olmuş, tatlıya bağlanır eminim.

Gerçekten yazdıklarınızı şaşkınlık içinde okudum.

Kimse size saygısızlık yaptınız dememiş. Fazla alınganlık gösteriyorsunuz.

Burda bir eseri beğenmediniz ya da beğendiniz diye kimse sizi “linç”lemez.

Herkes her kitabı beğenmek zorunda değil. Burdaki insanlar okudukları kitapları paylaşıp görüşlerini bildiriyor sadece. Kimsenin kimseyi linçlemek gibi bir niyeti de yok bu topikte. Okunan kitapla ve yorumla ilgili linç yemek de saçma olur zaten Topigimiz herkese her görüşe açık ve saygılı bence

Aynı fikirde olmamanın linçlenmek diye tabir edilmesi talihsizlik olmuş herkesin yorumu beğenisi farklı olabilir elbette yazılanlar da saygısızlık içerecek hiç bir şey yok
kgokce calcifer topikle bebek gibi ilgilenir konunun amacı dışına çıkması, gerginlik oluşması en istemediği ve hassas olduğu konudur neredeyse topiğin ilk günlerinden beri buradayım bu benim kişisel gözlemim sizin için sorun teşkil eden bir durum varsa topiğe yansıtmadan kendisiyle özelden iletişime geçebilirsiz

Ben yine paragrafları sonuna kadar okumadığım için linçleme konusunu görmemişim maalesef, girişte oldukça güzel bi fikir belirtilmiş. Ama linçlenecek konu kitap gibi herkeste farklı hissiyat uyandıran konuda olmaz, bu topicte o yüzden hiç olmaz. Neredeyse 3 senedir her gelenle ilgilenen başkanımız hele hiç yapmaz böyle bi şey. Yanlış anlaşılma olmuş diyelim klavye arkasından her cümle olduğundan farklı görünebiliyor

Ben de okumadığım bir kitapla ilgili görüşleri okusam da anlamam diye okumamıştım senin gibi.

Zevk alarak takip ettiğim tek topik burası. Çok aktif değilim ama burada saygısızlık olarak gördüğüm hicbir yoruma rastladığımi hatırlamıyorum.

Biz C Calcifer ’a başkanım deriz, kendisi topiği yönetir evet ancak topikteki herhangi birisinden daha fazla ya da daha az saygı duymayız. Herkese eşit saygı duyarız. Topik sahibi diye düşüncelerimizi yönetmez, karşılıklı katıldığımız/katılmadığımız konuları belirtir geçeriz. Sitenin diğer yerlerindeki konuşmalar/ilişkiler de buraya yansımaz. Farklı yaş ve meslek alanlarında toplanmış kadınlar olarak en büyük ortak noktamız kitapları çok sevmemiz.

Başkanın sözü üstüne söz söylenmez durumu kesinlikle yok, hatalıysa bunu kabul etmekten de çekinmez. Görüşlerimizi alır, farklı bakış açılarına farklı düşüncelere saygılıdır. Hepimiz de buna özen gösteririz.

Böyle hepimiz birden tek kişiye cevap verir şekilde yazmak çok hoşuma gitmiyor olsa da kgokce , başkana sadece onun düşüncelerine katılmadığınızı belirtip kendi görüşünüzü anlatmanız yeterli olurdu. O da katıldığı/katılmadığı noktaları belirtir, ikinizin de okumuş olduğu bir kitap hakkında fikir alışverişinde bulunmuş olurdunuz. Bu topiğin de amacına hizmet etmiş olurdu bu iletişim. Linç konusuyla ilgili bir şey yazmanız yanlış olmuş çünkü burası asla öyle bir topik değil. Herkes birbirine saygı çerçevesinde görüşünü bildirebilir, başkan diye her zaman haklı olduğunu, her zaman kendi görüşünün doğru olduğunu savunan birisi de değildir Calcifer asla.

Linç kültürüyle düşüncelerimizin kontrol edileceği bir topik olsaydı bunca zamandır devam edilmez, 5.000’i aşkın mesaj da gelmezdi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Karşılıklı bir yanlış anlaşılma olarak bakıyorum. kgokce topikte daha önce bu tarz bir eleştiri ve linçleme olarak gördüğünüz bir durum mu oldu acaba biraz kinayeli yazmışsınız Elbette olabilir klavye aktarıyor duygularımızı bu yüzden ters anlaşılabilir. Hepimiz dikkat ediyoruz böyle anlaşılmamasına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…