Kafa dağıtmalık güzel oluyor kitapları okumadım bu kitabınıTamammO zaman şunu söyleyim bugün yeni bir kitaba başlayacaktım güzel denk geldi Şermin Yaşar - Abartma Tozu
Kafa dağıtmalık güzel oluyor kitapları okumadım bu kitabını
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versinSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Çok yakın ve çok sevdiğim aile dostumuzun, değerli bir abimin ölüm haberi ile sarsıldık bugün.. Henüz 52 yaşında.. Kalp krizi dediler meğer covid pıhtı atmış kalbe.. İyileşti diye sevinirken meğer vefatına sebebmiş...
Katılamıcam bugün, kusuruma bakmayın..
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Başınız sağolsun, Allah sabr versin,mekanı cennet olsun inşallahSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Çok yakın ve çok sevdiğim aile dostumuzun, değerli bir abimin ölüm haberi ile sarsıldık bugün.. Henüz 52 yaşında.. Kalp krizi dediler meğer covid pıhtı atmış kalbe.. İyileşti diye sevinirken meğer vefatına sebebmiş...
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Başınız sağolsunSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Çok üzüldüm canım. Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.Sabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Olur canımKızlar bu akşam erteleyelim mi?Kukrim de yok önümüzdeki hafta içine ayarlayalım Kuyucaklı Yusuf'u
Olur bencede canımKızlar bu akşam erteleyelim mi?Kukrim de yok önümüzdeki hafta içine ayarlayalım Kuyucaklı Yusuf'u
Canım ben geldim ama erteleyeyim bencede arkadaşın haberide üzdü zatenKızlar bu akşam erteleyelim mi?Kukrim de yok önümüzdeki hafta içine ayarlayalım Kuyucaklı Yusuf'u
Başınız sağ olsun, kalanlara sabır dayanma gücü versin AllahSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Basiniz sagolsun. Allah sabir versin sevenlerineSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?