Gunaydin herkese ❤
Dun buranin halk kutuphanesine gittim, uye oldum. Biraz raflar arasinda gezindim, cok iyi geldi CCalcifer
yuruyen sato kitabini gordum ama emin olamadim. Senin dedigin kitabin yazari kim canim? Bir dahaki gidisimde odunc alip okuyabilirim.
Tünaydin hanımlarrr
Dün gece dayanamadım Sebahattin Ali setini aldım şu meşhur kürk mantolu Madonna, topiğin meşhur Kuyucakli Yusuf'u, içimizdeki şeytan, sırca köşk bı de Ayşe kulin'den sevdalinka diye bi kitabı... Nar ağacı bugün bitecek kargo yolu gözlüyorum
Gunaydin herkese ❤
Dun buranin halk kutuphanesine gittim, uye oldum. Biraz raflar arasinda gezindim, cok iyi geldi CCalcifer
yuruyen sato kitabini gordum ama emin olamadim. Senin dedigin kitabin yazari kim canim? Bir dahaki gidisimde odunc alip okuyabilirim.
Tünaydın iyi haftasonları
Dün gece kitabı bitirdim. Başlarken bi kaçakçılık çetesini çökertecekler gibi bi algı yaratıyor. Acaba altın mı uyuşturucu mu derken kitap sonlara doğru fanatik nazi taraflarının platinyum kaçırıp büyük bir darbe planı yaptıklarını okudum bol çatışmalı öldürmeli çok fazla karekter ve şehir okudum. Çok sevdim diyemem kötüde değildi. Brandenburg bitti düşündüğüm gibi sürpriz sonlu.
bu gece film gecem olacak. Kitap ne okusam diye düşünüp karar vereceğim yarın bildireceğim.