- 11 Şubat 2016
- 4.049
- 18.808
- 208
Başınız sağolsun canım. Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim sevenlerine sabırlar versin.Sabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Çok yakın ve çok sevdiğim aile dostumuzun, değerli bir abimin ölüm haberi ile sarsıldık bugün.. Henüz 52 yaşında.. Kalp krizi dediler meğer covid pıhtı atmış kalbe.. İyileşti diye sevinirken meğer vefatına sebebmiş...
Katılamıcam bugün, kusuruma bakmayın..
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Başınız sağolsun canım Allah ailesine güç kuvvet versin mekanı cennet olsun inşallahSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Çok yakın ve çok sevdiğim aile dostumuzun, değerli bir abimin ölüm haberi ile sarsıldık bugün.. Henüz 52 yaşında.. Kalp krizi dediler meğer covid pıhtı atmış kalbe.. İyileşti diye sevinirken meğer vefatına sebebmiş...
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Allah rahmet eylesinSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Kızlar bu akşam erteleyelim mi?Kukrim de yok önümüzdeki hafta içine ayarlayalım Kuyucaklı Yusuf'u
Ahh başınız sağ olsun çok çok üzüldümSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Sizin de başınız sağ olsunİyi geceler arkadaşlar
Ne zamandır yazamıyorum. Anneannem dedem covidden vefat ettiler. Çok okuyamadım haliyle.
Ateş ve kan devam büyü dükkanı bitti.
Sizler nasılsınız. Neler okuduğunuza bakwmıyorum kıskanırım çünkü
Başınız sağolsun çok üzüldüm mekanları cennet olsunİyi geceler arkadaşlar
Ne zamandır yazamıyorum. Anneannem dedem covidden vefat ettiler. Çok okuyamadım haliyle.
Başınız sağolsun canimSabah kahvaltısını yaptırıp işine gönderdiğin eşinin, akşama vefat haberini almak... Öylesine acımasız bu hayat. Ölüme inancımız var ama bir anneye evlat acısını yaşatacak kadar da keskin bir kılıç...
Hayırlı akşamlar..
C Calcifer
Allah rahmet eylesin canımİyi geceler arkadaşlar
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versin
Başınız sağolsun, Allah sabr versin,mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağolsunAllah kalanlara sabır versin
Çok üzüldüm canım. Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
Başınız sağ olsun, kalanlara sabır dayanma gücü versin Allah
Mehfam Rabbim sabrımızı bol versin
Basiniz sagolsun. Allah sabir versin sevenlerine
Başınız sağolsun canım. Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim sevenlerine sabırlar versin.
Başınız sağolsun canım Allah ailesine güç kuvvet versin mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin
Benim de acayip tadım kaçtı Calcim, bu mesaj ile 3. oldu Covid'in yan etkilerini duydum. Bir arkadaşımın annesi oldu geçirdi, şimdi kollarında sinirsel olarak biraz sorun kalmış, bir kişinin daha kalbine vurmuş, bir deMehfam o mesajı yazınca bir garip hissettim. Ertelemeye ben de varım, bu şekilde zaten hiç tatlı olmaz ki partimiz...
Mehfam başınız sağolsun cnm. Çok zor çok iyi biliyorum. Anneannem Dedemi 3 gün ara ile kaybettik ailecek yıkıldık. Rabbim sevenlerine sabır versin
Ahh başınız sağ olsun çok çok üzüldümbenim babacım da covid yüzünden kalp krizi geçirdi Allaha şükür yetiştirdik iyileşti ben de evlat acısı yaşadım o anneye içim parçalandı
Sizin de başınız sağ olsun
Hepiniz sağolun, Allah razı olsun.. Rabbim ölenlere rahmet, hastalara da şifalar ihsan eylesin inşaAllah...Başınız sağolsun canim
Rabbim rahmet eylesin, cennetinde buluştursun inşaallah canım..İyi geceler arkadaşlar
Allah razı olsun..Mehfam başınız sağolsun cnm. Çok zor çok iyi biliyorum. Anneannem Dedemi 3 gün ara ile kaybettik ailecek yıkıldık. Rabbim sevenlerine sabır versin
Sağol canım, Allah razı olsun..
Günaydın canım:)Günaydın kitap kurtları,
Çok güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
Günaydın herkeseGünaydın kitap kurtları,
Çok güzel bir hafta sonu olması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?