Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınız sağolsun canım. Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim sevenlerine sabırlar versin.

Başınız sağolsun canım Allah ailesine güç kuvvet versin mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin

Kızlar bu akşam erteleyelim mi? Kukrim de yok önümüzdeki hafta içine ayarlayalım Kuyucaklı Yusuf'u

Benim de acayip tadım kaçtı Calcim, bu mesaj ile 3. oldu Covid'in yan etkilerini duydum. Bir arkadaşımın annesi oldu geçirdi, şimdi kollarında sinirsel olarak biraz sorun kalmış, bir kişinin daha kalbine vurmuş, bir de Mehfam o mesajı yazınca bir garip hissettim. Ertelemeye ben de varım, bu şekilde zaten hiç tatlı olmaz ki partimiz...

Ahh başınız sağ olsun çok çok üzüldüm benim babacım da covid yüzünden kalp krizi geçirdi Allaha şükür yetiştirdik iyileşti ben de evlat acısı yaşadım o anneye içim parçalandı
Sizin de başınız sağ olsun

Başınız sağolsun çok üzüldüm mekanları cennet olsun

Başınız sağolsun canim

Allah rahmet eylesin canım

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar versin

Başınız sağolsun, Allah sabr versin,mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin

Çok üzüldüm canım. Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.

Başınız sağ olsun, kalanlara sabır dayanma gücü versin Allah

Mehfam Rabbim sabrımızı bol versin

Basiniz sagolsun. Allah sabir versin sevenlerine

Başınız sağolsun canım. Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rabbim sevenlerine sabırlar versin.

Başınız sağolsun canım Allah ailesine güç kuvvet versin mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin

Mehfam başınız sağolsun cnm. Çok zor çok iyi biliyorum. Anneannem Dedemi 3 gün ara ile kaybettik ailecek yıkıldık. Rabbim sevenlerine sabır versin

Başınız sağolsun canim
Hepiniz sağolun, Allah razı olsun.. Rabbim ölenlere rahmet, hastalara da şifalar ihsan eylesin inşaAllah...

Rabbim rahmet eylesin, cennetinde buluştursun inşaallah canım..
Mehfam başınız sağolsun cnm. Çok zor çok iyi biliyorum. Anneannem Dedemi 3 gün ara ile kaybettik ailecek yıkıldık. Rabbim sevenlerine sabır versin
Allah razı olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…