Uçurtmayı vurmasınlar kitabını bitirdim. Cezaevinde annesi ile kalmak zorunda olan küçük Barış ın ağzından yazılmış mektuplardan oluşuyor kitap,hüzünlüydü
Yine bir kısa kitaba mı başlasam yoksa eylül okumalarına mı geçsem bilemedim
Evet filmi de varmış. Okuduğum kitapların filmlerini izlemeyi çok istiyorum ama buna fırsat bulamıyorumBen filmini izlemiştim onun
Eveett. Çöpe atmak isteyen birinden kurtardımİlk basım mı bu kitap
Eveett. Çöpe atmak isteyen birinden kurtardım
Çok değerli o kitap şu anda
Kitabı çöpe atmak nedir yaEveett. Çöpe atmak isteyen birinden kurtardım
Kitabı çöpe atmak nedir yaokumuyorsan bile değerlenebilecek bir yere ver
Biraz dizi izleyeyim dedim, Sığınak diye bi dizi gözüme ilişti. Jenerik kısmında fark ettim yine Harlan Coben romanı uyarlamasıymış. Dizi sektörü Coben'in romanları yakılsa bocalayacak herhalde adamın her kitabı uyarlanıyor
Valla Coben'in uyarlamaları daha iyi oluyor ya King'in kült uyarlamalarının dışındakiler meh geneldeNe kadar da Stephen King
Biri kontesi durdursun
Geçen ayın acısını çıkarıyorumBiri kontesi durdursun
Bu ay eğer 1. olmazsam daha da topiğe gelmemÇok çalışması lazım çooooookkk
Çok sağolasın canım.Akşam yürüyorum çoğunluklaMaşallah ben sıcaklardan devam edemedim mümkünse hiç çıkmıyorum evden.
Zaten bir kremlenme faslı var ki sıcakta eziyet.
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin dersinde
Gelecek ay bulaş bana diyorsunBu ay eğer 1. olmazsam daha da topiğe gelmem
Kesinlikle katılıyorum. Evde liseye giden ve üni mezunları çocukları var üstelik kimse okumuyor. Daha bir sürü kitap vardı. Onlara da ev sahibi bırakmış. Yer yok evde diye şikayet ediyorduKitabı çöpe atmak nedir yaokumuyorsan bile değerlenebilecek bir yere ver
Sana da meydan okuyorum bulaş banaGelecek ay bulaş bana diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?