Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de kendi soyadım uzundu, eşimin de uzun. Resmiyette ikisini alınca bayağı uzun oldu. Anna'ya başlayınca hatamı anladım
Jfjdhsiwb artık çok geç neyse ki viç ile falan bitmiyor Teolog arkodyaviç

Ben artik sadece isimleri okuyorum. Soyadlarini da okuyup zaman kaybedemem
Doğru karar olaylardan kimin kim olduğunu anlamak, isimleri okumaktan daha kolay

Nar ağacıni an itibariyle bitirmiş bulunuyorum hanımlarrrr
Kitap gayet sürükleyici... içeriginde aşk, ihanet, merhamet, savaş, ölüm, ayrılık vs. Birçok duyguyu ve olayı barındıran buram buram tarih kokan güzel bir eser

Bu arada Kargodan ilk gelen kitap İskender pala OD oldu. Bugünden itibaren de pala macerası başlıyor

Cengiz Aytmatov Toprak Ana yı bitirdim
Gözlerimin dolmasından yazıları okuyamadığım anlar oldu, sonlara doğru da tutamadım zaten daha fazla o yaşları.
Bir umudun, bekleyişin, vazgeçmeyisin hikayesi kitap
Savaşın gölgesinde kadınların neler yaşadığını, erkekler cephede iken karşılaştıkları güçlükleri, geri dönmeyenleri, hep bir umutla beklenenleri anlatıyor. İki güçlü kadın karakter etrafında olay örgüsü. Bu iki güçlü kadın birbirlerine akrabalıktan öte bir bağla bağlılar, kenetlenmişler. Toprak Ana ile dertleşmelerini okuyoruz aslında. Toprak Ana ders çıkarılacak öğütlerde bulunuyor.
Bir solukta okudum, okumayı düşünen herkese şiddetle tavsiye ederim.
Bu yazar beni çok etkisi altına alıyor ya, öyle güzel anlatımı varki daha ilk sayfada o tarlada onlarla birlikte çalışıyorum köye hakimim yani... Harika...

Kızlar selamm:)
Bkm'den ilk siparişimi vereceğim sepetim görseldeki gibi sizin de fikrinizi alayım dedim neler eklemeliyim var mı almalısın dedikleriniz? :)Eki Görüntüle 2777705
Tuğlalar görüyorum
Benim de almak istediğim kitaplar monte cristo kontu ve sefiller. Oblomov var almak istediğim ayrıca okumadım ama eklenebilir

İyi Akşamlar Herkese
MOMO/ Michael Ende

Dün gece başladığım ve tam şu saatte bitirmis olduğum kitap.

Günümüz insanının zamanı kullanımına dair haklı eleştiriler yer alıyor.İnsana kendisinin zaman hakkında ki yorumunu , kullanımını sorgulatıyor .

Bunu yaparken de çok güzel , sürükleyici bir kurgu ile yapmış yazar .
Elimden bırakamadım ben

Sonunda okumuş olduğunuza sevineceğiz bir eser gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…